רוצה להתייעץ איתכם...

irisgh

New member
אז מה שהרוב כתבו זה ש:

חלק מהילדים בגיל הזה מאוננים. אבל לא מוכר לנו שהם מאוננים דווקא עם גירוי כלשהו, אלא יותר כהתעסקות בגוף של הילד עצמו. (לפעמים הם כן מאוננים בצוותא, אם הם רואים ילד אחר מאונן, וזה הופכת להיות תופעה חברתית). אז השאלה אליך: כמה זה באמת קשור למה שהוא רואה, וכמה זה בעצם מתקשר בראש שלך, והוא פשוט מאונן במקום אינטימי עבורו, מיטת ההורים? איך זה בכלל שרואים שם דווקא ערוץ האפנה? הוא יודע לכוון בעצמו? זה מה שמשדרים בטלויזיה שלכם בין כה וכה? ולהתלהב מתמונות של בחורות - הוא לא מאונן, רק מתלהב, נכון? יש הרבה דרכים להתלהב, לאו דווקא מינית. אגב, הבן שלי בן 3. בנתיים לפחות (ואתן יודעות. כל חודש משהו משתנה), לא מסתכל על תמונות בז'ורנלים. טוב, אין לנו. וגם לא בערוץ האפנה שאין לנו
. אבל לא ראיתי עדיין אצלו בכלל מודעות ליפים/יפות כמו שתארו חלק מהאנשים פה. כתבת שאת כבר לא יודעת מה לחשוב. אז מה את חושבת עכשיו?

אז ככה:

בגלל שהוא מאונן עם גירוי כלשהו, זה סיקרן אותי לדעת ולכן פניתי לפורום הזה. את המיטה שלנו הוא בחר לבד וזה פשוט קרה ביום אחד ומאז נהפך להרגל, ערוץ האופנה מעולם אצלינו לא דולק, פשוט לא מעניין אותנו, כנראה שבמקרה הוא לחץ והוא יודע את מספר הערוץ לבד (9) זה קל עבורו, אין לי מושג מה גובה ההתלהבות שלו מהצפיה בדוגמניות ועובדה שזה גורם לו לזיקפה ממושכת ולכן הסקתי מסקנה שזה בגלל הצפייה באותו ערוץ. ואני עדיין לא יודעת מה לחשוב.

שרוֹן

New member
אני עדיין מסכימה עם איריס

אולי יש מצב שהוא פותח את הערוץ, כי הוא אוהב לראות אותו (אנא ערף, אוהב את הפוזאיות, או את האסתטיקה), ואז בלי קשר הכרחי בין אחד לשלישי, מאונן. זה גיל שהם משחקים עם הבולבול, זה לא אוננות כמו שאנחנו תופסים אותה. בקיצור, קורה שהוא פותח את הערוץ הזה בלי קשר, והוא עם בגדים, ולא מאונן? האים הוא יוריד את הבגדים לפני שהוא יכנס למיטה שלכם או הכנות מהסוג?

vered4

New member
האמת שקצת מגוחך לי שמתייחסים ברצינו

ברצינות לאופציה הזו, ומנסים למצוא תשובות. אם השואלת אינה טרול, אז זו אחת מהשאלות המופרכות ביותר שנתקלתי בהן.

irisgh

New member
אז עכשיו, מה את, vered, היית חושבת?

אם נתון ובדוק שהשואלת איננה טרול (ראי לאה). אז איך היית מבינה את השאלה שנשאלה?

vered4

New member
מה בדוק?

נניח שהשואלת היא אדם מוכר. סליחה על הבוטות, אבל, לאה היתה בבית השואלת וראתה את הסיטואציה המדוברת? ילד בן 3 לא מאונן לפני תמונות של נשים, אלא אם כן נחשף לדברים שאני לא רוצה לחשוב עליהם אפילו.

לאה_מ

New member
לכן זה היה גם הכיוון שלי בתשובתי

משום שידעתי שכותבת השאלה היא דמות אמיתית. ודאי שלא הייתי אצלה בבית.

vered4

New member
האמת היא שאם זו לא שאלה סתם

אז ככל שאני חושבת על זה, נדלקות לי עוד נורות אדומות. אם הילד לא נחשף בבית לשום דבר, אז אולי במקום אחר.

לאה_מ

New member
האפשרות השניה היא שזו אינטרפרטציה

של האם להתנהגות תמימה לחלוטין.

אין בעיה לבדוק את זה../images/Emo132.gif

תנטרלי את הערוץ. תחביאי את החוברות. ואז תראי מה עושה המאונן הקטן בלי ה"אובייקטים" שלו.

../images/Emo124.gifלסיכום בנות...

האמת שקצת התאכזבתי מהתגובות שלכן, התעצבתי קצת מחלק מהתגובות, בסך הכל הייתי מאוד סקרנית לדעת אם נתקלתן בתופעה הזאת, אין לי שום דבר נגד זה, שיהנה ויעשה כמה שירצה, אני לא אפריע לו, בקשר לזה שהצצתי, חלק הגבתן בצורה קצת קשה, אני מציצה מדי פעם, מפחד שלא יפול חלילה מהמיטה ובודקת אותו מדי פעם, ובכל זאת זה דבר חדש לי, סה"כ שבועיים מאז שזה התחיל, זה בהחלט מסקרן, ואתן הגבתן ככה!!! לפני שהחלטתי לפרסם את ההודעה הזאת התייעצתי עם חבר והוא המליץ לי לפנות ללאה ולעדכן אותה על מנת שהיא לא תחשוב שאני טרול, מזל שקיבלתי את עצתו, לא ידעתי לאיזה פורום לכתוב, וקיבלתי את המלצתו שזה הפורום שאפשר להתחיל לשאול את השאלה שלי. האמינו לי שלא אעשה שום דבר לפגוע בבני. בני לא נחשף לשום דבר, הבית מתפקד מעולה, והכל בסדר אצל כולנו. תודה רבה לכן, התאכזבתי
ולאה - תודה

למעלה