רוני מוזרה

נבדוק הכל

עכשיו אני רק צריכה להחליט לאיזה וטרינר ללכת. עד עכשיו טופלנו בצער, נראה לי שאעשה את בדיקת הדם שם ואלך למישהו אחר. יש לי כמה שמות בראש, אבל קודם נבדוק שהכל מתפקד כמו שצריך (אתמול היא הלחיתה בטירוף בלי קשר לכלום, והקיאה קצף היום ואתמול גם, אבל היא אוכלת שותה שמחה ופעילה).

לא לא ולא

תקבעי תור ישר לבית דגן יש שם וטרינרית נוירולוגית מומחית, חבל שסתם תהיי בסחבת אצל וטרינרים שזו לא המומחיות שלהם עם כל הכבוד. ואני מבינה שהיא כבר נבדקה אצל וטרינרים לא מומחים בצער. לפעמים אנחנו מנסים לחשוב שיצא לנו יותר חסכוני אצל וטרינר לא מומחה אבל כבר יצא לי יותר מפעם אחת לגלות שההפך הוא הנכון. אבחנה מדויקת יכולה לקדם ענינים הרבה יותר מהר בנתינת טיפול נכון ובתכלס בחסכון בכסף ובעוגמת נפש. בטווח הרחוק גם ברור חד פעמי אצל רופא מומחה עם תשובה מדויקת לפעמים עדיף על מליון ביקורים אצל רופאים שינסו עליה את מה שהם חושבים. ואני לא ממליצה שתלכי לאף אחד משלושת הרופאים שהזכרת אלא ישר לבית דגן. מקוה שזה יגמר במשהו התנהגותי (שגם זו לא אופציה מבחינתי ) ולא משהו חמור יותר. בהצלחה

לא לא גם לך ../images/Emo8.gif

היא לא נבדקה ע"י אף וטרינר עדיין. קודם כל אני רוצה לראות שהכל מתפקד- וט' רגיל, לא מומחה, יספיק לי. מעבר לזה שכרגע לא יהיה לי קל (ואפילו קשה מאוד) להגיע לבית דגן. למדתי לסמוך על אינטואיציות קודם, נעשה בדיקות שגרתיות, ואם לא נמצא נחפור עמוק יותר.

למעלה