רומן עם גבר נשוי

שמתי../images/Emo23.gifש YAYA14 לא ענתה לאף תגובה.

חושבת לעצמי שהיא פתחה כאן הודעה כזו כי ידעה בעצם איך יגיבו לה כאן..אך מדוע? מענישה את עצמה? רצתה לאמת את מה שכבר הרגישה בעצמה? למה בעצם אין שום תגובה שלה? הרי ידעה שכתף לא תקבל כאן ידעה מראש שאת הבגידה שלה..אף אחד לא יאהב, ובכל זאת...לקחה את הצ'אנס לשמוע דברים שבטח לא אהבה. מדוע? יכלה לקבל תמיכה ואפילו מחיאות כפיים מפורום בגידות אסורות..למה כאן?

כי...

אין לה שום צורך לענות. אולי זה אפילו ניק זמני מכאן לצורך העלאת השאלה. מה שכן - נדמה לי שדווקא כאן היא יכולה לקבל את התובנות שמגיעים אליהן מתוך פרספקטיבה אמיתית מכל מיני זויות.. אגב, זו לא הבגידה שלה. זו הבגידה שלו. היא רק תוהה אם היא רוצה להיות "פיון" בסרט שלו. ודווקא התהייה שלה לגיטימית, כאדם שחסרה לו אהבה והוא לא ממש מבין לאיזה צרה הוא נכנס וטורח לעצור רגע ולחשוב...

מגשימה1

New member
אולי היא קיוותה שנשכנע אותה לעזוב

או שניתן לה כוחות לעזוב או שהיא פשוט רצתה להשקיט את המצפון שלה , שהיא תוכל להגיד שיש לה נקיפות מצפון שהנה היא אפילו סיפרה כאן , היא אפילו היתה מוכנה לקבל את הביקורות .......... אולי היא יודעת למה באמת היא שיתפה אותנו .

מצוטטת

New member
הנה קצה של חוט של למחשבה........

אולי פתחה הודעה רק כדי לשחרר, לא כדי לשמוע מה שהיא דפקא כן יודעת.... לא הכל בחיים זה אכלו לקחו לי שברו לי
היא שייכת לקטגוריית גו"ג הידעת? הנושא הספציפי הזה הוא מרכיב של נושא בעל "משקל" לא מועט!!! הנושא לכשעצמו בעולם שבחוץ לא תמיד אמפטי אז אולי, רק אולי בווירטואליה קל לה לשתף לא כל שרשר צריך לו סיבה לצרמונייה של מחיאת כפיים כאילו מה קרה..... זמנים חדשים עלינו, 3ריך איזו ליגטימ3יה לפתוח שרשור של סתם שיתוף........כן, כן....... גם כאן וחושבת שזו לא ~רק דעתי~

mr_lonely

New member
זה לא כל כך משנה...

כן הגיבה...לא הגיבה..זה עניינה אם מישהי אחרת / מישהו אחר קרא את הדברים ולקח מהם משהו לעצמו דיינו. הלא כך ? ההודעה בראש האשכול יכולה להיות מתאימה להרבה אחרים, היא מדגם מייצג רצונה...כבודה

d a n i e l s 5

New member
אני שמתי ../images/Emo23.gif שהיא כן ....

הגיבה באופן גורף לכולם .... ואפילו אמרה "תודה על כל התגובות" רק צריך לדעת לקרוא :))) סופ"ש שקט וחג חנוכה שמח שיהיה לך .

../images/Emo2.gif

לא יודעת לקרא כי עד עכשיו לא מצאתי שום דבר..אך ניחא. בכל אופן שיהיה חג שמייח.

אז

ראשית תודה על העידוד..הכי גרוע כמו שאת יודעת..זה לא לדעת. בכל דבר לא רק במשהו רפואי. שנית..לגבי הנושא שאת העלית..לא חשבתי אחרת..רק כיוון שלא ראיתי את התגובית שלה..פשוט חשבתי למה? לרוב אנשים שעושים דבר מסויים ויודעים שזה לא הכי מוסרי..אך אין שליטה ..יש רגשות..ורגשות בהרבה מקרים גוברים על השכל.. האם המטרה היתה ..טוב יודעת שאני לא בסדר. לא יכולה להתגבר על זה..מה עושים? בעצם אני יודעת שגם בוירטואליה הזו שלנו..שאנחנו קוראות לה פורום גרושים/ות העיצות של אחרים ..של ניקים..של אנשים לגמרי וירטואליים (לפחות לי) עזרו מאוד. אני כבר מזמן לא רואה בפורום הזה רק פורום של נושאים על גירושים. אם שמת לב יש כאן אנשים שאני ואת כבר מתדסקסות כבר כמה שנים. זה כמו המושג: חבר לכתיבה..שמעולם לא ראית..אך העברת התכתבויות לאורך שנים.. אז את הניק של מצו תכתוב מה שבא לה..כולל הציטוטים וההומור וכו וכו..ואחרים יכתבו מה שבא להם.. ומיכלי בכלל במוד של...אין לי מושג ברגע זה. הולכת להתעמלות ולשתוף עיניים...

את חושבת שהוא יעזוב אותה לטובתך???

את רוצה להתאהב במישהו שהוא בילתי ניתן להשגה??? מה את צריכה את זה? תזכרי תמיד את סוג א' ולא סוג ב'

mandanah

New member
צביעות חברתית ובגידות

יש בגידות שהורסות נישואין אבל יש גם נישואין הרוסים שמובילים לבגידה. ההבדל הוא שמיים וארץ. תשאלי את עצמך אם לא תהיי איתו האם הוא לא יבגוד. אם נישואיו הרוסים הוא יבגוד. אם הוא בוגד סדרתי הוא יבגוד גם כן ויהרוס את נישואיו. אין שום שיקול מוסרי שאת יכולה להפעיל ואשר יציל את נישואיו של האיש. ולכן השיקול היחידי שאת צריכה להפעיל הוא האינטרס שלך עצמך. וזה נראה בערך כך- אם זו אהבת חייך ואת שלו- שווה. אם לא, רק מפח נפש צפוי לך כי הוא לא יפרק משפחה למענך.

אם זה מה שעושה לך

טוב לכי על זה. אבל לא ברור לי למה תחפצי לאכול פירורים של אשה אחרת.?????? קחי לך את כל העוגה לעצמך

למעלה