רומן עם גבר נשוי

yaya14

New member
רומן עם גבר נשוי

גרושה כחצי שנה. לאחרונה מנהלת מערכת יחסים עם גבר נשוי + (הציק מספר חודשים, עד שלבסוף נעניתי לחיזוריו).מתלבטת- פוחדת להתאהב ולהיפגע, לא אוהבת את הסיטואציה והפגיעה שלו באשתו ובמשפחתו, ובכל זאת מוצאת עצמי נמשכת לשם.. הוא איש מדהים, מעניין, מלא בחום.. מוסרית- קשה לי עם זה..מאוד משהי הייתה בסיטואציה כזו? עצות???

לא יודעת

אני באופן אישי לא אוכל לתת לך עיצה. [כי לא עמדתי במקום שאת עומדת או נעלתי את הערדליים שלך], אך אני לא הייתי מכניסה את הראש שלי למיטה חולה כשיודעת שאני עוזרת לגבר הבוגדני הזה לשבור משפחה. מתכוונת בזה: שהוא כבר בהליך הבגידה במשפחתו כולה..את אמצעי לתרגל את הבריחה ממציאות שהוא אינו רוצה לחיות בה. השאלה כמובן..בגד איתך יהיה לו קל גם לבגוד בעתיד. אבל את? את רוצה עיצה? לכי על גרושים יש מלא בחוץ באותה הסיטואציה שלך..שעברו מסלול גירושים.. את נימשכת אליו? מה אין קונטרול?איפה הראש?

אני...

מפחדת לנסוע לירושלים...כי רועד לי הטחול מפדאיונים... חברתי הטובה ביותר גרה בירושלים... ובכל זאת...אני לא נוסעת לשם... אופו שאני מפחדת מפגיעה...לא שמה אצבעון. בלי מוסר...בלי כליות...כולה בחירה.

שירלי6

New member
אפשר להרים עלייך יד?

כן,את יכולה...

רק אופו בדיוק את רוצה להוריד לי אותה? בסדר...בסדר...לא 'תווכחת איתך (יודעת בסוף יצא לי מזה קערת מולים עם הרבה שום)

עצות ..

עיצה אחת בלבד!!
תקשיבי לעצמך , אמרת "פוחדת להתאהב ולהפגע" ואני אומרת ....צאי משם,ואם את יכולה ברחי על נפשך ויפה שעה אחת קודם! בהצלחה

רק רגש

New member
איש מדהים הוא לא!!!

את נמשכת אוהבת את הסקס איתו, זה מה שיש, אדם לא מוסרי שבוגד איש מדהים הוא לא!! אולי הוא מדהים בסקס אולי הוא מדהים בחיזורים, אבל אדם מדהים??? את לא ראשונה ולא אחרונה שזה קורה לה, אז יש לך ולו סידור נפלא לסקס, מעבר לזה אין!!!

שלי 9

New member
השאלה היא אם מה שיגידו לך כאן

יעזור באמת? אם את נמשכת לשם ורוצה אותו..לא יעזור כלום.. את תנהלי את הרומן..ותוך כדי תלמדי את עצמך עוד ..יכול להיות שבעיצומו של הקשר תרגישי רע עם עצמך אבל זה לא ימנע ממך להמשיך..לפעמים יש לנו דחפים פנימיים לא מודעים לעשייה מסויימת גם אם לא תמיד נראה שיש שם רציונל..אח"כ- בדיעבד אנחנו מבינים על מה זה ענה לנו..ואיזה צורך זה מילא לנו..אבל אלו התובנות שלאחר מעשה.. לא נכנסת כאן כרגע לשיפוט מוסרי כזה או אחר..לא נראה לי שזה תפקידי ומעבר לכך ממילא רוב ה"אשמה" אם קיימת כזו רובצת לפתחו של הבעל הנשוי ולא לפתחך.. דבר נוסף, בעיני בגידה זה נושא מורכב מאוד מאוד ויש לו המון אספקטים ..אי אפשר להתייחס לבגידה בהתייחסות פשטנית של שחור לבן.. ~ דעתי ~

יערית

New member
חכם

לא נכנס למקומות שטיפש לא יודע לצאת מהם. (לא לקחת באופן אישי,זה מדבר אליי בכיוון אחר) לא מעיז להיכנס למקומות כאלו!מבחינתי גברים כאלו הם א ו י ר !

soelistit

New member
זה הפתרון

הקל והנח לשניכם - הוא ודאי צריך אותך ובתמורה מוכן להעניק לך ולמכור לך הרבה חום וריגושים ופרגון ואהדה ואמפתיה.... ולך נדמה שלפחות כך אינך לבד....... וזה סוג של פתרון ארעי - אך עלול בהמשך להתנקם בך - כי את תיוותרי עם הלבד שלך - ובנוסף לכך תחושי שבזבזת זמן ואנרגיות על משהו בלתי ממומש..... נסי לחפש תחליף אמיתי ללבד שלך במקום להסחף למערבולת הזו....... <מאחת שטרם מצאה
אבל לפחות מנסה: א. להנות מהלבד. ב. לא מוכנה להסכין עם פשרות - הייתי מספיק במקום הזה ולא עזבתי תא משפחתי בכדי לרקום מערכת יחסים שלא תפורה במידות שלי (38!!באמש'כם!
)>

מגשימה1

New member
38 ? איזה כייף לך , אני עוד שומרת

את הג'ינסים בתקווה שיום אחד אני אחזור למידה הזאת ..............

קליל 1

New member
שטיות..תעשי כיף חיים

המוסר גמיש..לא?אז מה אם הוא בוגד באשתו..זה עושה אותך יותר חשובה..לא? אז מה אם הילדים שלו..יגלו באיזשהו שלב שהוא בוגד באמא שלהם..וגם יגדלו להיות כאלה(רוב הסיכויים שכן)..אז מה. .העיקר למצוא רגע רוטט.. ואת הרגע הרוטט הזה נהוג לצפות באישיות מדהימה..רגישות על אנושית..אופקים כל כך רחבים..שהגיעו עד אלייך..למה בעצם לא?כנסי גם את לסטטיסטיקה.. בפעם הבאה..יהיה לך יותר קל רגשית..ורוב הסיכויים שתהיה לך גם פעם הבאה..כי..מים גנובים ימתקו.. כי את המאמצים שלו לראות אותך..את ההתלהבות שלו..אף אחד לא יוכל לשחזר לאורך זמן....רק גבר נשוי.. אז.. דש לכולם .. שם למטה..

סימפתי

New member
לא מנהלים רומן עם גבר נשוי

לגבר שבוגד באשתו, תהיה נטייה לבגוד גם עם נשים אחרות. לכן, מן התבונה, שלא לנהל לעולם רומן עם גבר נשוי... למטרות נישואים. חוות דעת מקצועית זאת, נכונה כפליים, כאשר מדובר ברומן עם אישה נשואה.

n o g a1

New member
יסורי מצפון

לא הופכים את המעשה למוסרי יותר. הם משרתים את חוסר היכולת לקחת אחריות על המעשים. נראה , לפעמים , שאם מתייסרים אז באופן אוטומטי הופכים לטובים יותר - זוהי אשליה.

שירלי6

New member
את לא בנויה לזה.

בשביל להיות בקשר עם גבר נשוי, את צריכה להיות חסרת מצפון. ואת לא. את רגישה וחשופה מדי לפגיעה. לכי משם, לפני שתפגעי. בהצלחה!

לא שופטת אותך...

אבל אני לא הייתי נכנסת לשם מלחתחילה... בשום פנים ואופן. אבל זו רק אני. לא מוכנה לבלות לבד על הגג שבתות וחגים. במידה והשיקול הוא רק את....

../images/Emo23.gifליבי עליך

אחרי שהבנת שהאנשים שבעדך- לעולם יזיהרו אותך מקשר כזה- האם זה יעזור או לא, כל ההזהרות?? שאלה טובה. עצם זה שבחרת לשאול זאת כאן ולשמוע דעות, ולשתף..... הרי בתוך עצמך די ידעת מה אנשים יגידו, או יציעו לך. לדעתי את צריכה להביט בעצמך....עמוק פנימה....ולשאול את עצמך אולי 2 שאלות. 1. האם אני אוהבת את עצמי מספיק? האם אני שווה מספיק כדי לא להסתפק בפירורים? או שזה בעצם מה שמגיע לי? 2. האם אני מאושרת רוב הזמן? או רק ברגעי אושר גנובים מתוקים ורוטטים......??כשבעצם רוב היום המוח טרוד, מעונה ומלא עצב על....עצמך....אשתו....ילדיו.......? ממש כמו מאזניים. מה יותר כבד??? בכל מקרה. מאחלת לך המון הצלחה בכל דרך שתבחרי.

מגשימה1

New member
אני מאמינה לך שאת לא בן-אדם רע

ושזה לא קל ולא שחור ולבן וכו' , אבל את לא בת 16 ולא בת 21 , את כבר יודעת להבדיל בין טוב ורע ולפעמים זה נורא קשה לעשות את הדבר הנכון ולהגיד לך את האמת , אני הייתי בסיטואציה אחרי הרבה מאוד זמן שלא היה לי דייט או חבר או חיבוק או נשיקה ולא האמנתי שיהיה לי קשה לעמוד בפיתוי , אבל היה לי נורא קשה , אז סיפרתי לאמא שלי ולחברתי החכמה והמוסרית ועשיתי כל מה שרק אפשר בשביל שזה לא יקרה , כי זה מנוגד לכל העקרונות שלי וגם לשכל הישר ואני פשוט משתדלת להיות בן אדם טוב והגון וזה חשוב לי . ואז יום אחד יצא לנו להיות לבד במעלית והוא עמד ללחוץ על הכפתור הלא נכון , למינוס 2 או משהוא כזה , אז אמרתי לו שזו לא הקומה הנכונה , אז הוא שאל את בטוחה ואמרתי כן ואחרי כן ידעתי בבטחה שאין סיכוי בעולם שאני אתפתה , כי אני לא רוצה להתפתות וזהו . אף פעם לא התחרטתי על זה , אבל אני בטוחה שאם כן הייתי מתפתה כן הייתי מתחרטת . בקיצור תברחי כל עוד נפשך בך , יש לך את הכוחות , זה סתם , לא יוצא מזה כלום , מתי הוא בא איתך לחתונה של קרובי משפחה ? מתי סיפרת עליו לאמא שלך או אח שלך? מתי ביליתם פעם איזה חג או שבת ? מתי ביליתם יחד עם חברים משותפים ? יש לך מושג כמה גברים פנויים יש ? בשביל להכניס את עצמך למיטה חולה? לדרך ללא מוצא ? אפילו רק ללכת בלילה לישון ולהגיד לעצמי עשיתי את הדבר הישר והנכון זה כבר שווה משהוא . מאחלת לך רק טוב !

למעלה