חברים יקרים, נדהמתי לגלות שיש מי מבינכם הטוען כי לפורשה בוקסטר S מגדש טורבו. ובכן, צר לי לאכזב אתכם אך הבוקסטר לדגמיה השונים היוצאים ממפעלי פורשה בגרמניה ובפינלנד [כולל אלו הנמכרות "בפורשה אוף בברלי הילס"], לא מצויידות בארגומנט הנ"ל!
יש לה צורה של מיליון דולר ומנוע אם לא הייתי הולך פורשה אחר כך slk אחר כך s2000 שהיא נריאת מצוין גם ביחס לכל הונדה ואם tvr נכללת אז הייתי הולך עליה יש לה כוח של פרארי בחצי מחיר וsound שאומרים עליו שהוא אחד היפים ביותר ומתחרה ישיר לפרארי כמו יש לה דלק מועשרוהיחידה שאסורה לקניה בשוויץ שכמעט הכל מותר בה
ובאמת התלהבתי בטירוף מהאוטו... איזה יופי... בכלל, הם הורסים שם המון מכוניות מעניינות... שיהיה לבריאות... הסרט אגב באמת נחמד בתור אקשן לערב משעמם... במיוחד עם הטוויסט... אבל עיצבן אותי שיש שם יותר מדי דברים לא הגיוניים ומעצבנים, שאחרי המונולוג (היפה מאוד, ובכלל כל הפתיחה מאוד מרשימה) של ג´ון טרבולטה בהתחלה, שהוא אומר שהסרטים לא מציאותיים וכולי (בהקשר שונה, אבל עדיין...) - אז התסריטאי שוכח כל מיני פרטים מאוד פשוטים והגיוניים שכל ילד שרואה את הסרט חושב עליהם ואומר לעצמו "היי, זה לא הגיוני..." רק דוגמה אחת - בסוף, על הבניין, לאן בדיוק טרבולטה יכול ללכת? הרי כל הבניין מלא בשוטרים וחסום לחלוטין ליציאה וכניסה... נו טוב, שיהיה רוני, שהרס עכשיו לכוווולם את הסרט