רודסטר

umop apisdn

New member
אין דבר כזה F360.

הF בסך הכל מייצג את פרארי, וה360 אותה 360... אגב, ה360 הפתוחה היא ספיידר ולא קבריולט...

sronis

New member
תודה

תזכיר לי- ספיידר זה שם אחר לרודסטר, נכון? אני משום מה הייתי בטוח שקראתי איפושהו שהמודנה ספיידר היא בעצם קבריולט, אז קצת מוזר לי כל העסק... נו טוב רוני

be_roo

New member
המורה ללשון

אומרים ברקטה ופיני פארינה היה נעלב

teen17

New member
אני הייתי בוחר ב....

B.M.W Z3 אבל עם המנוע של 3 ליטר. האוטו הזה חיית כביש. גל.

Fat Cat

New member
בוקסטר

בעודנו חולמים, האם כבודו מתכנן סיבוב בין דילריי (זאת מלה?) לוס אנגלס?

ac cobra

New member
כמו כולם

פרארי 550 (הגרסת הרודסטר) ומה זה הבוקסטר טורבו AC ראה היום קראררה 911 חדשה

Jeri

New member
לבוקסטר S אין טורבו!

חברים יקרים, נדהמתי לגלות שיש מי מבינכם הטוען כי לפורשה בוקסטר S מגדש טורבו. ובכן, צר לי לאכזב אתכם אך הבוקסטר לדגמיה השונים היוצאים ממפעלי פורשה בגרמניה ובפינלנד [כולל אלו הנמכרות "בפורשה אוף בברלי הילס"], לא מצויידות בארגומנט הנ"ל!

red cars

New member
אני חושב שהייתי הולך על 360

יש לה צורה של מיליון דולר ומנוע אם לא הייתי הולך פורשה אחר כך slk אחר כך s2000 שהיא נריאת מצוין גם ביחס לכל הונדה ואם tvr נכללת אז הייתי הולך עליה יש לה כוח של פרארי בחצי מחיר וsound שאומרים עליו שהוא אחד היפים ביותר ומתחרה ישיר לפרארי כמו יש לה דלק מועשרוהיחידה שאסורה לקניה בשוויץ שכמעט הכל מותר בה

אילן די

New member
אם כבר TVR

קודם כל זה לא היה ברשימה, אז הבנתי שהיית הולך על בוקסטר. ואם כבר TVR אז TVR Tuscan R.... כמו שיש לג´ון טרבולטה ב Swordfish (מומלץ מאד אגב).

red cars

New member
עוד לא ראיתי את הסרט

אבל אמי קראתי שהם חזקות מאוד משהו כמו 450 כוח סוס

sronis

New member
בדיוק ראיתי את swordfish

ובאמת התלהבתי בטירוף מהאוטו... איזה יופי... בכלל, הם הורסים שם המון מכוניות מעניינות... שיהיה לבריאות... הסרט אגב באמת נחמד בתור אקשן לערב משעמם... במיוחד עם הטוויסט... אבל עיצבן אותי שיש שם יותר מדי דברים לא הגיוניים ומעצבנים, שאחרי המונולוג (היפה מאוד, ובכלל כל הפתיחה מאוד מרשימה) של ג´ון טרבולטה בהתחלה, שהוא אומר שהסרטים לא מציאותיים וכולי (בהקשר שונה, אבל עדיין...) - אז התסריטאי שוכח כל מיני פרטים מאוד פשוטים והגיוניים שכל ילד שרואה את הסרט חושב עליהם ואומר לעצמו "היי, זה לא הגיוני..." רק דוגמה אחת - בסוף, על הבניין, לאן בדיוק טרבולטה יכול ללכת? הרי כל הבניין מלא בשוטרים וחסום לחלוטין ליציאה וכניסה... נו טוב, שיהיה רוני, שהרס עכשיו לכוווולם את הסרט

למעלה