רודסטר

אילן די

New member
רודסטר

באיזה רודסטר הייתם בוחרים ולמה ? 1. במוו Z3 2. מרצדס SLK 3. פורשיה בוקסטר (לא טורבו). 4. הונדה S2000. 5. אודי TT רודסטר. נניח שהמחיר אינו שיקול (ובגלל זה המיאטה וה- MR2 אינן ברשימה, אם בכל זאת מישהו חושב לבחור בהן למרות שהמחיר אינו מהווה שיקול - ציין למה).

אילן די

New member
ועוד הבהרה

כמו שבפורשיה ציינתי שלא מדובר בגירסת הטורבו, כך גם בבמוו לא מדובר בגירסת M וב- SLK לא מדובר ב- AMG.

sronis

New member
הונדה S2000

כי אני מת שיהיה לי קו אדום מעל 9000 סל"ד, וגם כי היא ניצחה את ה-TT, ה-Z3 (וגם את ה-M רודסטר!!) בכל מבחן שקראתי עליה. וגם כי המרצדס אמנם מדהימה אבל לא עושה לי את זה. הפורשה אמנם מדהימה לא פחות, וקראתי כי היא נותנת 90 אחוז מביצועי ה-911 בחצי מחיר, אבל אם הייתי צריך לבחור מבין השתיים אני כמעט בטוח שהייתי לוקח את ההונדה, היא פשוט יותר מיוחדת. (בוקסטר S ניצחה את ה-S2000 במבחן שקראתי בהפרש זעום) רוני, חולם

גרמי

New member
הייתי לוקח בוקסטר

עם כל הפיתוי, לא הייתי לוקח S2000 כי היא דורשת נהיגה ב 90-100% כל הזמן על מנת לנצל את היכולות שלה. אני מעדיף משהו שנותן יותר גם כשאני לא באווירה קיצונית.

The-Viper16

New member
ממממ........

אם היית רושם וייפר זה היה טוף אבל בגלל שלא רשמת אני אקח את ה אודי טי טי כי פשוט יש לה עיצוב יפיפה והיא נוסעת טוב זה מה שהכי חשוב

חיים_K

New member
הייתי בוחר בוקסטר

ההונדה אמנם אמורה להיות מכונית חלומית, אבל מדובר על סופרבייק על 4 גלגלים. המון כוח בגלגלים האחוריים, בלי שום אלקטרוניקה שתשמור עליך משטויות. מי שלא יודע בדיוק מה שהוא עושה, עלול להסתבך בצרות. גם העיצוב, איך לומר בעדינות, פושר משהו. הפורשה מציעה יכולת גבוהה, עיצוב עדיף, השם הנכון והיא כנראה גם תביא אותך הביתה בשלום. מצד שני, אפילו בארץ היא כבר הפכה להיות נפוצה מדי, ואני מפחד לחשוב מה קורה בדרום קליפורניה. האחרות, בגרסאותיהן הבסיסיות, לא ממש בליגה. (disclaimer: לא נהגתי באף אחת מהן, הכל ממבחני דרכים.)

el_2000

New member
טוב, אם רק מהרשימה אז את הבוקסטר

אבל בגירסה החזקה, ועם גימור בצבע אדום מבפנים.

Bugatti

New member
אני לא חושב שיש דבר כזה F360

יש 360 מודנה. אין דבר כזה F360. האוטו באמת אחד המכוניות היותר יפות שמיוצרות השנה, המנוע משהו לא נורמאלי למרות שהוא רק 3.6. המחיר גבוהה - 150 אלף דולר בארה"ב. בקיצור - אם מישהו יזכה מחר בטוטו - הוא יוכל להרשות לעצמו אפילו להביא אותה הנה. אחרת - אין סיכוי

sronis

New member
אין דבר כזה F360

יש מודנה ויש 360 ספיידר - שהיא בכלל קבריולט ולא רודסטר אמיתית (יש להבדיל, כמובן...). וחוץ מזה, ה-550 בגרסה הפתוחה נקראת ברצ´טה פיניפארינה, ואני גם חושב שהיא לא באמת רודסטר אלא סתם גרסה פתוחה... (נכון?) רוני

sronis

New member
רגע רגע רגע

השם של המכונית הוא "ferrari F360 modena"??? כי לדעתי ה-F מייצג את פרארי וזה הכל, והיא לא שונה מה-360 מודנה הרגילה... תקן אותי אם אני טועה רוני, שישמח לדעת מה ההבדלים בין המודנה הרגילה ל-F (תגידו זה כמו ההבדלים בין לנטיס רגילה ללנטיס F?)

sronis

New member
אני מצטער מאוד אבל

אני לא רואה שום הבדל בין התמונות של מה שאתה שמת לבין התמונות של פרארי 360 "רגילה"... אם זו הייתה גרסת מירוצים הייתי מאמין שהיא הייתה נראית שונה מגרסת הכביש. רוני

למעלה