רגע של תהייה...

ben 911

New member
רגע של תהייה...../images/Emo4.gif

שמתם לב לתופעה מוזרה? גם נעימה.. בדרך כלשהי, טיפה מזיקה.. מזיקה לא ברמות מטורפות, אך יש בה מן הנזק בכל מיני צורות, אבל לא בזה אני רוצה לגעת עכשיו. לא רוצה למתוח אתכם יותר מדי אז הנה העיקר. אין לי מושג איך זה אצלכם.. אבל כל מכלול הפורום עד כמה שהוא וירטואלי בפועל... אני מרגיש ומתייחס אליו כ-מאד אמיתי. טוב, ברור שזה כך, כי מאחורי כל צג, עם כל הכבוד..ישנה דמות אמיתית. גם בגלל שחלק גדול מאיתנו כבר נפגש ומכיר מקרוב.. וגם בגלל ש...כולנו מודעים לכך שהרבה יותר נעים להיות בחברותה, מאשר להיות לבד. אפילו לחדשים/ות, אני נוטה לפתח יחס קרבה כלשהו למרות האנונימיות.. אולי זה יישמע לכם הגיוני, אבל... כשאני מחוץ לפורום בעיסוקיי היומיומיים הרגילים..אני מוצא את עצמי לפעמים מתגעגע. אין ספק שמתפתחים יחסיי קרבה, חיבה, אפילו אהבה בין חברי הפורום. למעט מקרים מצערים של חוסר תקשורת בינינו לבינינו וחבל שזה מגיע לכדי כך. אגב בהזדמנות זו אני מצהיר שאין לי טינה כלפי אף אחד/ת וכל מה שהיה, היה. לא אכחיש שנותר אצלי משקע עכור מהקטעים האחרונים, אבל הוא בטל בשישים לעומת המיים הזכים, הצוננים, הפוכים לאחרונה בפורום..
עכשיו אי אפשר בלי רגע של צחוק.. כמובן..
תתארו לעצמכם שבעוד לא הרבה שנים... נשכור חווילה גדולה על חוף ימה של אילת... על המטבח תפקוד קליאופטרה עם מאכלים טעימים.. בלובי תקבל את הקהל ציפורת הנפש עם עינייה היפות.. במרפאה הקטנה והמטריפה שלנו.. ערדניקית תזריק לנו חופשי חומרים טובים.
על השער יהיה שלט גדול ומואר..: כאן גרים בכייף, חברי פורום הכרויות לגילאי 50... פלוס המשרתים הפיליפיניים שלהם.

s h o o s h a

New member
חווילה על החוף עם חברים טובים

ואני תוהה מדוע בחרת לכנות את ה'תופעה' הזו 'מוזרה'. שכן לדעתי היא כלל לא כזו. היא טבעית לחלוטין, בהתחשב בעובדה שמרביתנו חולקים לא מעט מעצמנו עם שאר החברים כאן, גם אם לא את כולם אנו מכירים. היכולת הזו להיפתח, לצחוק ולאהוב, לכעוס ולהפגע, הם אלו שעושים את המקום הזה ליפה ואיכותי. הם אלו שגורמים לנו להתגעגע. בדיוק כמו בחיים האמיתיים. והרי אם היינו אדישים אחד לשני סביר שכלל לא היינו כאן. ובאשר לחווילה על חוף ימה של אילת, אהבתי את הרעיון ולכן כבר מעכשיו מבקשת- תשמרו לי מקום, כי רוב הסיכויים שאגיע איזה כמה שנים אחריכם
ובכל זאת, זה המקום שבו ארצה להיות.

שושה היקרה זוכרת שדיברנו על זה ?????

היתה סדרה לפניי כמה שנים טובות על כמה חברות שגרו יחד לעת זיקנה.. ותמיד אני אומרת שזה יכול להיות כף לא נורמלי...אז יאהלה להתחיל לאסוף כסף לקניית וילה.....|

ben 911

New member
../images/Emo13.gif מי יודע קליאו? אולי נבואה שתגשים את עצמה?

אגב בלי שום קשר אפשר לארגן סופ"ש קולקטיבי בבית מלון באילת. מיד אחרי החגים המחירים יורדים ואפשר לתפוס איזה דיל.. בוינ'ה אני מופתע מעצמי הבוקר..
שופע רעיונות הבוקר..חופשי.

בן...עכשיו נפל לי אסימון...

אתה מתאר לעצמך כולנו בווילה ..הגברים היחידים זה אתה, טומי, ושירקאן,טוב אולי נוסיף את סימפטי , גם אם נוסיף את הנבצרים בכל זאת הנשים תהיינה הרוב..אני לא רוצה לתאר לעצמי איזה קרבות תרנגולות יתרוצצו שם ...סוף סוף לעת זקנה תרגישו כמו בהרמון...ותצטרכו לספק את הסחורה...אז תחשוב על זה שוב....

ערדניקית את חושבת שזה עוד יעניין אותך../images/Emo9.gif

וחוץ מזה אל תדאגי נשים הודעה בעיתון תראי כמה קופצים..... אבל צריך לזכור עוד משהו אנו חיות יותר..

קלאוש..אמא שלי בת 78 וזה עדיין מעניין אותה

אני מאוד מקווה שזה יעניין אותי...אם גברים דרך העיתון? עכשיו אני לא עושה את זה נראה לך כשאהיה זקנה?

גם אם ארצה לדאבוני זה כבר לא יהיה

בר בצוע....ואם כן ..לא לוקחת סיכון להביא אותה..למה????בוא נאמר שאמא שלי יודעת לקחת את הענינים בידיים יותר טוב מהבת שלה...

ברברנית = אחת שמדברת

אז היא צודקת , את יודעת לשוחח ויש לך דעה וגם אמיאה את מעורבת חברתית , גם בגלל הנפש וגם בגלל העיסוק יכולת התקשור לך נהדרת , לכן את נכנסת היטב ללבבות

ben 911

New member
חחחחחחחחח ערדניקית..../images/Emo6.gif

רק עכשיו ירד לך האסימון?
אני כבר שעה מפנטז עליכן...
רגע,
מפנטז.. הכוונה.. שכולנו יושבים בבריכה עם כוסות ארוכות מלאות לימונדה... יענו עם מטריה קטנה וחצי פרוסת לימון בקצה..

emmy5

New member
אני היתי שם עם הבת שלי ,

אכלתי משהו שם ואחרי זה היה לי קלקול קיבה , חשבתי שאני אמות בירדן .. המקום מקסים אבל בחום הזה ?

emmy5

New member
מצחיק , מצאתי תשובה למשהו אחר

בקשר לטיול לפטרה .. מבקשת סליחה

למעלה