רגע של פנטזיה..

איי בנצוק..לו יהי...יש מן שיר כזה באידיש

אנסה לתרגם אותו לעיברית.. איפוא לוקחים קצת מזל... איפוא לוקחים קצת אושר... הלוואי שהגלגל יסתובב.. ויחזיר לי את ילדותי..... והטכנולוגיה המתקדמת שהתפתחה אני מקווה שלא הייתה נוהגת בסלחנות תקשורתית כפי שנהגה אז אם מנהיגים כמו דיין,ויצמן, רבין.פולה בן גוריון,[למרות שבעלה חי בצניעות ספרטנית ]......לא כל כך בטוחה שלא היו מנהיגים שעגבו על מזכירותיהן...או קיבלו ,מתחת לשולחן ,או מינו מקורבים לתפקידים,מעניין שנשכחה האפליה העדתית שרווחה באותן שנים... ועדיין קיימת באי אלו מוסדות הסתדרותיים....ואחרים ואולי כל החולאים שהתפתחו בחברה הישראלית ממלחמת ששת שהגיעו כיום לבקורת עד כדי רדיפה תקשורתית..ואולי הטכנולוגיה והמדיה התאחדו כדי לפקוח את עינינו להתריע, להעיר, ולקרוא לנו ללכת לבדיקות מקיפות בבית חולים????כי כמו שפעם כתבתי שלדעתי תקופתינו תירשם בתולדות ישראל כאיש הישר בעניו יעשה.....וכל זאת תודות לטכנולוגיה המתפתחת....

בן...מידי פעם להפליג עם הדמיון

היצירתי במנהרת הזמן. זה מאוד נחמד וחוויתי.ואני נזכרתי דווקא בסרט [בעצם 3 סרטים בסידרה]"בחזרה לעתיד" שמאוד נהניתי לראות [מנהרת זמן עתידית] בקשר למעשים מגונים,סטיות ושאר ירקות......זה תמיד היה קיים .פשוט היום התקשורת יותר חודרנית ומפותחת והתחרות על הסקופים [רייטינג]היסטרית. נזכרת במערכון של שלמה בראבא שמשחק קשיש שיושב על ספסל ומקלף תפוח [זורק את התפוח ואוכל את הקליפה
]ואומר: "היום הכל מהר מהר,אוכלים מהר גומרים מהר,אתה פותח עיתון וקורא:ההוא רצח,ההוא אנס .וכו'.אח...פעם היית פותח עיתון וקורא:ה ה ו א.....ר צ ח ה ה ו א א נ ס [לקרוא לאאאאאאאאאאאאט]" המשך יום נעים ופינטוזים נעימים

פנטזיה משלי, חבקי אותי אמא

מבקשת את החיבוק שלך אמא ומביטה בי מהמיטה חסרת ישע ראשי טמנתי מתחת לכף ידך מבקשת לחוש אותך קרוב אהבתי אליך ללא גבולות מביטה בך ולוחשת אמא אני אוהבת אותך ומחזירה את ראשי מתחת לידייך שלא תראי את הדמעות הזולגות ומרטיבות את הסדין של המיטה שעליו כתוב משרד הבריאות אהבתי אוהבת אותך אמא את לשמים עלית בערב שבת שהמלאכים באו ללוותך ואני נותרתי פה לבד אוהבת ומבקשת חבקי אותי אמא משם שלחי לי כוחות וחום שאוכל להמשיך לחיות פה

למעלה