רגע של פנטזיה..

ben 911

New member
רגע של פנטזיה..../images/Emo28.gif

אסטרונומים מדברים על אלפי שנות אור...דהיינו כוכב מסויים הזוהר אלינו כיום... הוא למעשה אורו של כוכב שעבר תקופה של אלף שנים עד שאורו הגיע לכאן... נניח שעל כוכב אחר מונחת מראה ענקית, או סתם השתקפות מעל פני אגם למשל והכוכב הוא רק במרחק של 25 שנות אור מאיתנו.. האור המגיח מהכוכב שלנו לעבר אותו כוכב עובר 25 שנים הלוך ועוד 25 שנים חזור כך שאם נביט במשקפת טובה המראות שנראה יהיו מראות היסטוריים לגבינו לגבי מדינתנו.. נוכל לראות את דוד בן גוריון צועד ברחוב רוטשילד בתל אביב..או את יצחק בן צבי.(נשיא) וואלה, הנשיאים של פעם היו אנשים טובים שלא כפו את עצמם על אחוריהן של עלמות צעירות. אם נביט טוב טוב יתכן שנראה את מנחם בגין בצעירותו ממהר למטה ה"חרות" (טרום ליכוד)כשהוא מנגב את משקפיו אם אדע לאן לכוון את המשקפת....לרחוב אבן סינא 10 ביפו...למשל אוכל לראות את עצמי צועד עם אמי לגן חובה...קראו לגן "גן רחל לאה"
אולי לקפוץ לבזל...(אם תרצו) נראה שם את הרצל מצטלם על מדרגות חזון מדינת היהודים.
תחשבו על זה...הטכנולוגיה של היום מאפשרת את זה... זה יכול להיות חתיכת מסע בוואחד מנהרת זמן...

ולכל הישנונים והערים בוקר נפלא. ממליצה על

סרט נפלא "הצעיף הצבעוני" מתרחש בסין בתקופת מגיפת הכולרה. צלומי נוף מדהימים, אהבה, עלילה ובקצור ממליצה בחום

באין שרשור בוקר..לוקחת טרמפ על הודעת קליאו

מ 7 עד 7 ... איזה כייף , אתמול השלמתי שעות שינה, נרדמתי ב 7 בערב וקמתי ב 7 בבוקר . כל הנוזלים במוח טיפטפו במקומות הנכונים ושימנו את הגלגלים שאחראים על הזכרון והריכוז וכו" (מי שראה את התוכנית הטלוויזיונית על השינה מבין מה שכתבתי פה
) . מתה לקרוא אתכם..מקווה למצוא יותר מאוחר חלון זמן. בינתיים באיחולים ליום קסום ונהההההדר אורלי

גאיה ק

New member
ציפורקל 'ה

חיפשתיך אתמול רציתי משהו לשאול. היה אמור להיות ברור שאת שוב מבלה ולא מגלה. מישהו כבר קרא לך תופעה.. ואת מה'כפת לך,את בהופעה. תהני,תהני ושוב תהני.
תמשיכי להנות, כל הכבוד.

גאיה יקרה. מי זה קרא לי תופעה? אני סך הכל

מנסה להנות מהחיים כמה שיותר בין הריצות והמחויבויות שלי החיים יפים ולכן צריך לחיות אותם תרתי משמע

ben 911

New member
מה את מתפלאה? גאיה. ../images/Emo5.gif

ג'וליה רוברטס..ואנג'לינה ג'ולי כבר לא בראש שלי.

כל וו'אחד במנהרת הזמן שלו,

גמני לפעמים נוהרת בזמן אבל של גדולי האומה,,ותיקון קל למנהלנו כפי שכתב," הנשיאים של פעם היו אנשים טובים שלא כפו ,,,, בטח שהן כפו,, רק שאז המדינה היתה מאד עסוקה בלהיבנות והתקשורת היתה מאד דלה בלהיכנס לריצ'רצ'ם של נבחרנו,

ben 911

New member
שוש פרסלי..../images/Emo13.gif

נראה לך שזלמן שז"ר יכופף למזכירתו את היד לכדי מעשה סדום? איפה את חיה? פעם האנשים הרגילים ברחוב היו ערכיים, כל שכן גדולי האומה... היו משיכמם ומעלה.. היום משיכמת מזכירתם ומטה.

בן../images/Emo6.gifזה מה שאתה חושב?שהחנונים לא חרמנים,,

תשמע מה הזקנה אומרת,"שהזלמנים" נאפו ועוד איך, פעם ממזמןןןןן כשהייתי צעירה התקבלתי כמזכירה אצל זלמן אחד נשיא חברה גדולה( לא של המדינה
) לא התקבלתי בגלל פרוטקציה של אבא שלי ולא בגלל שום תואר אקדמאי, רק בגלל שאני תימניה, שחשב שכל תימניה היא שרמוטה,(אז היו רק בוסים אשכנזים) פוטרתי כי לא הסכמתי לא משכמו לא משכמי ולא משכמהו ,,, מי חשב אז להתלונן על הטרדה מינית,

גאיה ק

New member
הזלמנים.דוגמא

בצעירותו היה רחוק שז"ר מתדמיתו הזלמנית ודווקא התאפיין כמחזר נלהב ומצליח של נשים. במיוחד התפרסם הרומן שלו עם המשוררת רחל, אשר הקדישה לו את מיטב שיריה. כל הקדשת שיר שבכותרתו כתוב "לזלמן", הכוונה היא לזלמן שז"ר. אִשְׁתּוֹ/רחל הִיא פּוֹנָה וְקוֹרֵאת לוֹ בִּשְׁמוֹ. וְקוֹלָהּ כְּתָדִיר; וַאֲנִי בְּקוֹלִי לֹא אֶבְטַח, פֶּן יַסְגִּיר. הִיא עוֹבֶרֶת בָּרְחוֹב לְצִדּוֹ קֳבָל עָם, קֳבָל אוֹר; וַאֲנִי בְּחֶשְׁכַת עֲרָבִים בַּמִּסְתּוֹר. לָהּ טַבַּעַת זָהָב עַל הַיָּד, מַבְרֶקֶת, שְׁלֵוָה; אַךְ כַּבְלֵי בַּרְזִלִּי – מוּצָקִים פִּי שִׁבְעָה!

המסת אותי יקירתי...../images/Emo24.gif

איזה מילים....רק מעניין אותי האם אכן כבלי ברזליה היו אכן מוצקים פי שבעה????מדהים איזה מילים יוצאות מתוך כאב...

ואאו...פרסלי...קצת גלשת בהכללות לא.?

אז אני רוצה לספר לך שלפני הגיוס שלי עבדתי בסניף מפלגת העבודה בעיר נעורי והבוס שלי היה מרוקאי יושב ראש הסניף במשך תקופה ארוכה שלח כל הזמן הערות סקסיסטיות..ואף ניסה לנשק אותי נגד רצוני..הוא ניצל את מעמדו כשהייתי מאוד זקוקה לעבודה...היה לו חבר שהיה סגן ראש העיר [לימים הפך להיות באבא מאוד מוכר] שלא טמן ידו בצלחת והיה נואף לא קטן....יש זכרונות ילדות של נואפים...מתעללים..ומנצלים ...כמו אותו ספר שכונתי מצרפת שלקח ילדות לביתו באמתלה של משק בית ובצע בהם מעשים מגונים...או אותו מוכר תבלינים בשכונה שהיה מפתה ילדות בשכונה במיני ממתקים בתנאי שישבו אל ברכיו....היינו אז מאוד תמימות...ולא הייתה מודעות לכך....

ערדי חברתי, לא גלשתי בהכללות,נצמדתי לנושא

שבן פתח "הגברדיה הישנה" ממבט שונה משלך,כצברית מובהקת אין בי טיפ טיפת גזענות כלפי אף איש, אני רק מספרת עובדות קיימות,ומה שאת כתבת זה נכון היו זנאים מכל הצבעים,

maxima

New member
אם יותר לי להשתתף בשיחה...אז ככה...

הניאופים הגנבות וה והרמאויות היו מאז ומתמיד רק שאז....לא היתה תקשורת אגרסיבית כמו היום שרואה הכל ומדווחת על הכל הדברים נעשו בשקט מתחת לשטיח

למעלה