רגע לפני ש2007 מגיעה

SkAzi w

New member
חתיכת שנה.. :)

אז איך אתם מסכמים את 2006?שנה שהתחילה באסון הסתיימה מצוין במה התחדשתם?חברים חדשים בצפר חדש הרבה חצאי פנסיונים אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה?כה מאוד וקצת בכלליות על השנה (לקוח מסיכום שנת 2004 של הפורום): הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?המעבר בצפר הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?ההתפרסמות שלו במי התאהבתי השנה?באספוש
ממי נפרדתי השנה?חברות. מי פגע בי השנה? ילד שמוק חסר חיים במי פגעתי השנה?בעיקר בהורים לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? נחשפתי להרבה להקות רוק ומטאל שמקודם לא הכרתי ולא ידעתי על קיומן מתי צחקתי הכי הרבה השנה?דפנטלי החופש הגדול מתי בכיתי הכי הרבה השנה?סוף כיתה ז' מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?כשהייתי מטומטמת ועשיתי שטויות מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?כשזה קרה ואז הבנתי שאני אוהבת אותה איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?אילת...
איך חגגו לי יומולדת השנה?נסיעה לאילת עם 3 חברות על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה?על הרבה מאוד דברים יותר מידי על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה?שלא עברתי בצפר מוקדם יותר איזה סרט הכי אהבתי השנה?שודדי הקאריביים 2 כמה שעות הייתי בפורום השנה?הרבה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?מיליון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?עם רובם אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי?לאספוש איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?יותר התקדמות ברכיבה.. (אולי סוס סוף סוף ) ושאני והוא נמשיך לעוד הרבה חודשים יפים ולשאלת השאלות.. מה אתם עושים בסילבסטר? יוצאת איתו למסיבה :)

cavallo

New member
אני

אז איך אתם מסכמים את 2006?חשובה ומלמדת במה התחדשתם?צ'אפס, מכנסיימים, חולצות, גרביימים וביום חמישי קסדה=) אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה?מאוד וקצת בכלליות על השנה (לקוח מסיכום שנת 2004 של הפורום): הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?אמממ הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?פרידה במי התאהבתי השנה?באותה אחת מ-2005 ממי נפרדתי השנה?חברה, הבטחתי לעצמי שאחריה אני לא יאהב אף אחת וזה הלך די טוב עד לפני שבוע וחצי
מי פגע בי השנה?היו כמה, סלחתי לרובם... במי פגעתי השנה?אני בטוח שיש כמה שפגעתי בהם גם אם לא התכוונתי, אז סליחה לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?לא זוכר, אבל הרבה מתי צחקתי הכי הרבה השנה?בחודשים האחרונים מתי בכיתי הכי הרבה השנה?ביולי ואוקטובר מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?אוקטובר, אבל רק קצת מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?אוקטובר ודצמבר איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?לא זוכר איך חגגו לי יומולדת השנה?לא היה לי כל כך זמן לחגוג על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה?ריבים מיותרים אני חושב על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה?כלום איזה סרט הכי אהבתי השנה?השתולים כמה שעות הייתי בפורום השנה?לעשות ממוצע?חחח כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?השנה בחרתי להעמיק את הקשר עם חברים שכבר יש לי, אבל מי שרצה להכיר אותי הכיר:) עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?כולם אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי?כן, חברה...אבל בעיקרון אני לא יגיד למישהי שאני אוהב אותה אלא אם כן היא תנופף מולי עם שלט שכתוב עליו "אני רוצה אותך" איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?חחח מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?אושר

למעלה