רגע לפני ש2007 מגיעה

SNTQ

New member
רגע לפני ש2007 מגיעה../images/Emo136.gif

אז איך אתם מסכמים את 2006?
במה התחדשתם?
אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה?
וקצת בכלליות על השנה (לקוח מסיכום שנת 2004 של הפורום):
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?
במי התאהבתי השנה?
ממי נפרדתי השנה?
מי פגע בי השנה?
במי פגעתי השנה?
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?
מתי צחקתי הכי הרבה השנה?
מתי בכיתי הכי הרבה השנה?
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?
איך חגגו לי יומולדת השנה?
על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה?
על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה?
איזה סרט הכי אהבתי השנה?
כמה שעות הייתי בפורום השנה?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?
אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי?
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? ולשאלת השאלות.. מה אתם עושים בסילבסטר?
שנה (חדשה) טובה לכולם!!

סיכום שנה../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

אז איך אתם מסכמים את 2006? פירוט למטה.
במה התחדשתם? מבחינת הסוסים? מכנס רכיבה, וזהו נראה לי...
מבחינת דברים אחרים- כלמיני. אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה? לא.
ממש לא.
אפילו להפך... ואני לא מגזימה.
וקצת בכלליות על השנה (לקוח מסיכום שנת 2004 של הפורום): הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הכייי שמח? קשה להצביע על משהו אחד. סיימתי י"ב, סיימתי קורס באוניברסיטה הפתוחה, התחרתי 3 תחרויות פנימיות, הגעתי לגיל 18, סוף סוף.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? יש כמה סוסים שאני מאוד אתגעגע אליהם...
והיה שבוע אחד שאני זוכרת במיוחד שהכל היה בו רע, פשוט הכל, אבל זה לא לפה. במי התאהבתי השנה? אפאחד?... ממי נפרדתי השנה? להיפרד במובן של זוגיות אף אחד, אבל פרידות אחרות- נפרדתי מהפנימייה שהייתי בה, מאנשים שהיו בחווה, סוסים שהיו בחווה. מי פגע בי השנה? יותר מדי אנשים.
במי פגעתי השנה? אני בטוחה שהיו כאלה, אבל לא מצליחה להיזכר כרגע. אם פגעתי במישהו אני מבקשת סליחה.
אל תשאלו אותי על מוסיקה. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אממ.. היה איזה ערב אחד שאכלתי ארוחת ערב עם חברים של המשפחה והיה שם את לני רביץ, אם מישהו מכיר. הוא בנאדם כל כך מצחיק!
ואולי גם בסדרות טלויזיה, כמו בעונות הקודמות של ארץ נהדרת (עכשיו הם כל כך הידרדרו). מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בואו רק נאמר שהיו לי מספיק משברים השנה. מניחה שהשיא היה בשבועות שאחרי שעזבתי את הפנימייה. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? בדיוק בתקופה שלמעלה, ובתקופה שחיפשתי אחרי עבודה ולא מצאתי. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ביום הולדת למשל, ובכלל, הרגשתי את זה הרבה השנה, למזלי.
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אמממ... לא יודעת איך לקרוא לזה, אבל רחיפה עם מצנחים כאלה. היה מדהים!
וגם יש מתנה שחברות שלי עשו לי, פירוט למטה. איך חגגו לי יומולדת השנה? חגגו לי קודם כל עם המשפחה, באיזשהי מסעדה על חוף הים, היה נחמד. יום למחרת שלוש מהחברות שלי עשו לי הפתעה, קודם כל נסענו למסעדה ("הזולה"-מומלץ בחום!), לא נתנו לי לשלם על כלום.
אחת מהן הכינה לי עוגת שוקולד טעימה בצורת ראש של סוס.
ואחת ציירה לי סוס. והשלישית- היא אירגנה את זה. ובסוף עשו לי הפתעה קטנה (שלא ממש הייתה הפתעה כי גילו לי לפני בטעות, אבל העיקר הכוונה)- לקחו אותי לטיול רכיבה. היה מדהים! וחודש אחרי זה קיבלתי במתנה את הרחיפה ההיא, מהדודה.
על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה? בסופו של דבר- אני לא ממש מתחרטת על משהו. חבל סתם להתבאס על זה. על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה? אין לי כוח לחשוב על זה. איזה סרט הכי אהבתי השנה? השנה לא ראיתי יותר מדי סרטים... וגם אלה שראיתי- לא ממש התלהבתי, או שהם סרטים ישנים. כמה שעות הייתי בפורום השנה? מי סופר?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? תלוי מה אתם מגדירים קשר...
אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי? חברות, משפחה, בע"ח.
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא זכור לי. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שהצבא יתקעו אותי בתפקיד נורמלי, שיהיה לי זמן לרכב (ושאני אתקדם לשם שינוי), שאני אמצא חבר, שיהיו לי גם חברות חדשות, שהבגרויות ייגמרו בטוב. ולשאלת השאלות.. מה אתם עושים בסילבסטר? לומדים למבחני בגרות...

2eye

New member
../images/Emo221.gif2007../images/Emo221.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? אמרלד, האליפות, והבר מצווה.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? אני לא זוכר \=
במי התאהבתי השנה? באמרלד
ואנשים...
ממי נפרדתי השנה? הממ.... חברים מהבצפר, אנשים מהחווה, למזלי אף אחד לא מהשפחה ^.^'
מי פגע בי השנה? חברים, שאני אתחיל למנות?
במי פגעתי השנה? גמכן, חברים, אבל הכל *כמעט* הושלם
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? SUM41, יוני בלוך, coldplay, ו...הממ...עודכמה.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? הממ, הרבה...בעיקר בערבים עם החברים/ בשטויות בחווה
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בימים הספורים לפני העזיבה של דן, עד לא לפני איזה שבוע...שבוע וחצי...
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? באמת, שאני לא חשוב שהרגשתי, תמיד יש.
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? האמת שאני מרגיש את זה מאוד בתקופה האחרונה.
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? הממ.....המתנה מההורים...X: אבל היא עודלא 100% סגורה..
איך חגגו לי יומולדת השנה? ברצמצווה
לחברים - ספורט אתגרי, למשפחה - סתם ארוחה כזאת ענקית במקביל לאירוע ילדים, ומשפחה החרדית - ארוחת ערב אצלנו בבית, לחווה - על האש אצלנו.
על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה? הממ, אין יותר מדי \= אני חושב.
על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה? הממ, אני לא צריך להתחרט, אני צריך לשמוח במה שהספקתי. |אשקן|איזה סרט הכי אהבתי השנה? אינלי מושג, לא יוצא לי לראות הרבה.
כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבההה
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה...כאילו....די הרבה.
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?עם הרוב.
אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי? לאמרלד המון...משפחה....ידידות
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? הרבה סודות, אני לא כ"כ שומר סודות שלי.
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שתהיה כמה השנה לפחות, ואם אפשר יותר טובה
להמשיך להשתפר ברכיבה

Saint Marco

New member
../images/Emo192.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? אממ... אין משהו ספציפי לצערי. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? צה"ל. במי התאהבתי השנה? איתי ממי נפרדתי השנה? מיותר מידי .חחח מי פגע בי השנה? יותר מידי... במי פגעתי השנה? מתן, רועי, מאור, הילה, רועי. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הרבה, josh groban בעיקר... מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בבגרות בתאטרון. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? כל השנה. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? יוני-יולי... מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? לא מקבל מתנות.. איך חגגו לי יומולדת השנה? בבגרות בתאטרון... על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה? על הכל... בחיי שעל הכל... על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה?
איזה סרט הכי אהבתי השנה? אני לא רואה טלויזיה אז זו בעיה. כמה שעות הייתי בפורום השנה? לא הרבה.. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? לא יודע עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם לא מעט.. אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי? לאחותי, לחברים שלי. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? חח.. דקה.. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שתהיה טובה ומהשנה האחרונה. ולשאלת השאלות.. מה אתם עושים בסילבסטר? מסיבה בתאטרון...

ווינגז

New member
נהנהנהשנהנהנה

אז איך אתם מסכמים את 2006? שנה של שינויים, אין ספק. במה התחדשתם? מצלמונת, הבנה שהחיים לא מתנהלים כמו שרוצים, רוב הזמן. אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה? ממש לא.
וקצת בכלליות על השנה (לקוח מסיכום שנת 2004 של הפורום): הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? לוליטה. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? גם. במי התאהבתי השנה? אף אחד. ממי נפרדתי השנה? הממ. מי פגע בי השנה? די הרבה. במי פגעתי השנה? כל מי שפגעתי בו, אני באמת מצטערת. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? לא יודעת, הרבה... מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אני חושבת שביומולדת שלי, וכשקטני חי, הוא היה סוס מצחיק. מתי בכיתי הכי הרבה השנה?
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? אני יודעת שיש שם (ובעיקר פה) אנשים בשבילי, זו לא הבעיה. הבעיה היא כשמרגישים שזה לא משנה ואף אחד לא יכול לעזור בזה, לא? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל השנה
, וברגעים הקשים של השנה. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מתנה מעצמי, אפשר להגיד.
איך חגגו לי יומולדת השנה? מרתון דיסני ופונדו שוקולד.
על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה? הרבה יותר מידי. על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה? פיתחתי ביטחון עצמי. איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא יודעת, זה מאוד משתנה. כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה יותר מידי. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? הרוב. אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי? כן, לחברות שלי.
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? פפף. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? אושר. ולשאלת השאלות... מה אתם עושים בסילבסטר? עוד אין לי תוכניות, מישהו רוצה לארגן לי כאלו?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shirli0811

New member
עוד שנה מלאה בכאב וצער :((

אז איך אתם מסכמים את 2006? שנה מגעילה כ"כ במה התחדשתם? צ'אפס מגף, נעליי רכיבה, קסדה, ומכנס רכיבה.. אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה? כןן וקצת בכלליות על השנה (לקוח מסיכום שנת 2004 של הפורום): הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? לקחתי מקום ראשון בתחרות אחרי כ"F הרבה כשלונות הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? סבתא נפטרה ז"ל, ביום חמישי במי התאהבתי השנה? לא התאהבתי ממי נפרדתי השנה? סבתא ז"ל מי פגע בי השנה? יותר מידי אנשים במי פגעתי השנה? לא זוכרת, :|| לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הילד.. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אתמול.. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? כל יום כמעט.. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אתמול שיכלתי לבכות בחווה, ולא להרגיש שאני עושה משהו לא בסדר, יותר מידי אנשים הכריחו אותי להבטיח להם להפסיק לבכות עד שכשהייתי צריכה לבכות ולהשתחרר היית מרגישה שאני לא בסדר.. :'( איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? זר פרחים מסבתא :(( איך חגגו לי יומולדת השנה? חווה, משפחה, וחברים שרמוטות על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה? שיצאתי לתחרות האחרונה, סתם הלך בה רע וידעתי שיילך בה ררע על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה?שלא נתתי לסבתא חיבוק ביום שני איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא זוכרת כמה שעות הייתי בפורום השנה? לא הרבה, רק נכנסתי לפורום בחודש האחרון.. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? לא סופרת :| עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רובם.. אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? הרבה אנשיים ,למי? לאנשים שאיתי תמיד בלב ומחזקים אותי כשאני צריכה איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מורני טל ושניס גילו על אבא ז"ל, גיליתי לעוד כמה אנשים דבר יותר מידי כואב להזכר בו :'( מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שהאנשים שה' לקח ממני יחזרו ולשאלת השאלות.. מה אתם עושים בסילבסטר? כלום, חג נוצרי, וגם לא מתכוונת לצאאת לבלות בשבוע של השבעה של סבתא ז"לל :( :( :( :( שנה (חדשה) טובה לכולם!!

shirli0811

New member
עוד יהיה טוב..

הגעתי כבר לקצה של הבור, התחיל להיות טוב.. ואז עוד נפילה.. וכבר אין כוח לקום ממנה :((

LordHorse

New member
Happy New Year../images/Emo70.gif

אז איך אתם מסכמים את 2006? השנה התחלתי לרכב,סוסים,כיף כיף
במה התחדשתם? בממ.המון אנשים טובים. אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה? מכיוון וב-2005 לא רכבתי בכלל,אני מניחה שהתקדמתי,כן. וקצת בכלליות על השנה (לקוח מסיכום שנת 2004 של הפורום): הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? רכבתי על סוס *התלהבות יתר*
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? איבדתי. במי התאהבתי השנה? ביא'ניקים מחוטבים. ממי נפרדתי השנה? מחבר שלי לשעבר כמובן. מי פגע בי השנה? פף,הרבה. במי פגעתי השנה? אני מניחה שבכמה,ואני מצטערת על כך. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? המון,כ"כ הרבה. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אני כל הזמן צוחקת[: מתי בכיתי הכי הרבה השנה? היו תקופות. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? גם אם הרגשתי לבד,ידעתי שיש שם מישהו בשבילי. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כ-ל ה-ז-מ-ן. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? כל מה שקיבלתי שקשור לסוסים,היו הדברים שהכי אהבתי (המגפיים,הצ'אפס,החוברת..) איך חגגו לי יומולדת השנה? בהולנד בגשם. על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה? לא יודעת,כעסתי יותר מדי. על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה? למדתי קולנוע.(אבל הבימה.. בכל זאת.) איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא זוכרת,ראיתי אראגון לא מזמן:| כמה שעות הייתי בפורום השנה? לאחרונה,הרבה,מאוד. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? בזכות החווה,כמה וכמה. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? כולם,הם לא יפטרו ממני כ"כ מהר. אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי? לסוסים (כולם,אני חושבת),ואבא ואמא. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אה,ולכם אני אגלה אותו? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה לי סוס (או חצי סוס גם!) ולשאלת השאלות.. מה אתם עושים בסילבסטר? מפגישה בין שתי תאומות שהפרידו אותן בלידה (כנראה,הן נורא דומות בכל אפן).
שנה אזרחית חדשה שמחה לכם!

עונה....

במה התחדשתם? וואו....סוסה, אוכף, ציוד שלם לרכיבה! מעיל לחווה, כלב (בקרוב-תחילת 2007), חבר, המוןן חברים וחברות..! וביום ראשון או שני מגיע לי פלאפון חדש (סליידר נוקיה 6280).
אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה? המון המון מהון. מאז שהתחלתי לרכב בריינינג ועם הסוסה שלי התקדמתי המון ברכיבה! וקצת בכלליות על השנה (לקוח מסיכום שנת 2004 של הפורום):
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? קנו לי את פפוי, ויש לי חבר שאני אוהבת הכי בעולם
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? אמ...משברים עם אנשים אהובים (ושסוסתי הייתה חולה).
במי התאהבתי השנה? בפופי שלי ובמתן.
ממי נפרדתי השנה? נפרדתי מבל, סוסה שהייתה בחווה והייתה הסוסה של הרכיבות הראשונות.
מי פגע בי השנה? הרבה פעמים ההורים ואחותי הגדולה, ולאחרונה גם חברה שחשבתי שהיא חברה טובה.
במי פגעתי השנה? אולי באותה חברה. ואני מקווה שלא בעוד אנשים!
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הראל סקעת שנחשפתי קודם אבל השנה אני ממש אוהתב אותו!
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? וואו...בייחוד בחודשיים האחרונים, אחרי שהיכרתי הרבה אנשים מדהימים!
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אמ...אני חושבת שהתחילת שנה שעברה. לפנייה הסוסה וקצת אחרי הקנייה שהיה לי קצת קשה.
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? בצהלך השנה...התשומת-לב הלכה המון לאחיות שלי, והרגשתי שאותי רואים רק שאני עושה משהו לא בסדר (ואני עדיין מרגישה את זה, אבל פחות).
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? בחודש האחרון. וכשהייתי עצובה והיית הולכת לפופי שלי להתנחם!
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? את הסוסה המדהימה שלי!
איך חגגו לי יומולדת השנה? אמ...בחווה עם עוגה וכאלה. ובבית-זה היה דיי מעליב אבל כלום (אפילו לא איזה מסעדה..)
על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה? ריבים עם אנשים, וכל מני אמירות מיותרות.
על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה? אמ....לא יודעת. לבלות טיפה יותר בחווה
איזה סרט הכי אהבתי השנה? אני חושבת שאת-קליק, והמכוניות.
כמה שעות הייתי בפורום השנה? המון...כל יום בטוח!
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה מאוד, בייחוד מהענף-וכולם מדהימים!
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אני חושבת שעם יותר משלושת רבע אני בקשר!
אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי? כן, הרבה, לחבר המדהימים שלי (שאנחנו בייחד כבר חודש וחצי..!)
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?כל מני..
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שיגיע הכלב החדש (רועה אוסטרלי) ונצליח לאלף אותו כמו שצריך, להמשיך להשתפר עם פופי, קצת פחות לריב במישפחה, לראות יותר ולהמשיך להיות עם מתן, ושכולם יהיו בריאים! ולשאלת השאלות..
מה אתם עושים בסילבסטר? אמ...לא יודעת. כניראה אני לא אוכל לחגוג עם החבר שלי את הסילבסטר (לצערי הרב מאוד מאוד מאוד), כי הוא גר בתל-אביב ואני בצפון (ליד חיפה), ויש לנו לימודים ביום שני! אוף...!

השנה שלי

אז איך אתם מסכמים את 2006?
הרבה שינויים במה התחדשתם?
מבחינת סוסים בהמון: קניתי מגפיים ודורבנות... וגם סיימתי לאמן סוס לרינינג... לא מזמן התחלתי לאמן סוס אחר לטרייל כלאס.. אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה?
מאוד וגם אני מתנסה בסגנונות אחרים... וקצת בכלליות על השנה
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? כל כך הרבה דברים
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? סבא שלי נפתר...
במי התאהבתי השנה? בערך התאהבתי אבל הוא יותר התאהב בי...
ממי נפרדתי השנה? מחברה שעברה בית ספר
מי פגע בי השנה? ילדה אחת- קרציה
במי פגעתי השנה? לא זוכרת אבל אם זה קרה אז סליחה מכולם
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? פאניק! את דה דיסקו ומיי קימיכל רומנס (אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית)
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? שישבתי ליד הילדה הכי מצחיקה בארץ... כל שיעור בערך העיפו אותנו בגלל שצחקנו
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? כשסבא שלי נפתר לפני חצי שנה
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? לא זוכרת אבל אני מניחה שזה קרה מתישהו... או באופן חלקי...
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? שעדי, דודה של חברתי עשתה לי מצב רוח טוב כל פעם שהייתי מבואסת
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מגפי רכיבה מהממות
איך חגגו לי יומולדת השנה? לא משהו מיוחד
על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה?לא זוכרת כרדע אולי אני אכתוב אחר כך..
על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה? כנ"ל
איזה סרט הכי אהבתי השנה? ראיתי סרטים?? אולי שודדי הקאריביים 2
כמה שעות הייתי בפורום השנה? מאז שהתצרפתי לפני שבועיים.. כל יום זה ממש ממכר
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? בית ספר שלם... עברתי בית ספר.. ועם קבוצה חדשה ברכיבה
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם הכיתה שלי והקבוצה
אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי? לחברות שלי אבל למישהו עם קשר של ממש אהבה- לא
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אין סוד ממש חשוב שהפצתי לעולם או לחברים
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? אולי להתנסות בקפיצות ותחרויות ווסטרן בפתח (יותר נכון במרס או אפריל) ולשאלת השאלות.. מה אתם עושים בסילבסטר? יוצאים למסיבות אלא מה?!
שנה (חדשה) טובה לכולם!!

וואי סוף סוף 2007../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אז איך אתם מסכמים את 2006? ממ...שנה ככל השנים, מלאה עליות וירידות...ובכל זאת שנה קצת מוזרה..שנה של התבגרות וכיף..
במה התחדשתם?פףף במה לא?? (חוץ מסוס חח)
אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה?ה-מ-ו-ן!!
וקצת בכלליות על השנה (לקוח מסיכום שנת 2004 של הפורום): הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?וואוו המון המון המון דברים..קשה לבחור 1
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?ממ.. במי התאהבתי השנה?ערן? חח ממי נפרדתי השנה?
המבינה תבין חחחח מי פגע בי השנה?-- במי פגעתי השנה?לא יודעת
, אבל מי שזה לא יהיה, אני מצטערת...
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?לא זוכרת
מתי צחקתי הכי הרבה השנה?יותר מידי פעמים?
חחחח פעם אחרונה לפני כמה ימים..
מתי בכיתי הכי הרבה השנה?זה היה כמה פעמים בגלל אותו נושא
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?--
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?כל הזמן!!
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?לא זוכרת חח
איך חגגו לי יומולדת השנה?מסיבת הפתעה עם היפות שלי ועם המשפחה במסעדה..ואז עוד משהו עם חברים
על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה?כלום
על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה?כלום
איזה סרט הכי אהבתי השנה?וואי לא זוכרתת
כמה שעות הייתי בפורום השנה?הרבה אני משערת..
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?המוןןן
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?רובם, אם לא כולם..
אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי?הרבה אנשים, ותמיד התכוונתי
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?אהאהאה..הייתם מתים לדעת
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שנה מעולה, לפחות כמו זאת..!!
ולשאלת השאלות.. מה אתם עושים בסילבסטר? סוד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MC sApiR

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo136.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?
-
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?
שהיא הלכה
במי התאהבתי השנה?
חח בוו...
ממי נפרדתי השנה?
מהיחידה שבאמת הייתה שם בשבילי
מי פגע בי השנה?
היא!
במי פגעתי השנה?
חברים
אוונסנס
מתי צחקתי הכי הרבה השנה?
חח כל זמן שאני נמצאת עם נוי..חח שזה אומר הרבה
מתי בכיתי הכי הרבה השנה?
ב16.3- וב17.3-
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?
לפני חודש ומשהו
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?
אפעם
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?
-
איך חגגו לי יומולדת השנה?
היינו בירושליים עם כולם
על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה?
על המון דברים וחלק מהם לא לפה.
על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה?
שהתייחסתי יותר ברצינות לדברים מסויימים
איזה סרט הכי אהבתי השנה?
יש לה בייצים
כמה שעות הייתי בפורום השנה?
לא יודעת
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?
הרבה
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?
חלק מהם
אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי?
לא לפה.
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?
כנ"ל
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?
שהיא תחזור
ולשאלת השאלות..
מה אתם עושים בסילבסטר? ממ..עוד לא יודעת הודגש באמצעות מדגישומטיק

stary1

New member
בואו נראה מה היה

אז איך אתם מסכמים את 2006? שנת מעבר. במה התחדשתם? המון דברים.. אתם מרגישים שהתקדמתם ברכיבה? ממש לא, בקושי רכבתי. וקצת בכלליות על השנה: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? נולדה לי סייחה מדהימה. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? היא נגנבה וננסי מתה
. במי התאהבתי השנה? מייק. ממי נפרדתי השנה? מננסי. מי פגע בי השנה? :X במי פגעתי השנה? מקווה שלא ביותר מדי. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? איירון מאיידן. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? באביב-קיץ. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בתחילתה. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתחילתה עד האביב. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל הזמן. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? הסייחה. איך חגגו לי יומולדת השנה? בבית קפה. על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה? הרבה לצערי. על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה? כנ"ל. איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא יודעת. כמה שעות הייתי בפורום השנה? חח לא ספרתי. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? הרבה. אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי? כן:/ איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לספר לכם?! מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? עניין. ולשאלת השאלות.. מה אתם עושים בסילבסטר? מתי זה?! סתם

../images/Emo113.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? ריאל, ציוד חדש, טלפונים חדשים.. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? לא זוכרת במי התאהבתי השנה? חח נראה לכם ממי נפרדתי השנה? לא נפרדתי מי פגע בי השנה? לא זוכרת במי פגעתי השנה? אוו..בהרבה
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לקראת הסוף מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא נראה לי שבכיתי מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? תמיד איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אוכף איך חגגו לי יומולדת השנה? מסעדות עם המשפחה ויציאות עם החברות על מה אני מתחרט/ת שעשיתי השנה? על כלום על מה אני מתחרט/ת שלא עשיתי השנה? גם איזה סרט הכי אהבתי השנה? בוראט, קליק..... כמה שעות הייתי בפורום השנה? בטח 3 במסתכם כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה.. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רובם אמרתי למישהו שאני אוהב/ת אותו השנה? למי? כןןןןן
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? יש מצב מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה טוב

למעלה