ראשון 18.9

btekx

New member
תלך במפה אחרון אחרי מפה שצלחת להרוג 999

האחרון (אפשר לראות את המפה העולם שזה אחד לפני אזור של קרח) מופיע דודו בהכי למעלה, פשוט תהרוג 1 מפלצת רגיל, אם דודו לא מופיע, תעביר ערוץ הבא כנראה שמשהו אחר הרגו אותו...

אני יודעת איפה דודו נמצא../images/Emo8.gif

אני פשוט לא מוצאת אותו עצמו במפה, ישבתי בהרבה ערוצים המון זמן והוא לא הופיע.

אני מציעה לך לשבת בערוץ אחד שעה וחצי שעתיים

ואז בטוח תמצאי אותו.... הוא מופיע כל שעה וחצי - שעתיים בוודאות.... פעם הייתי עושה סיבובים שלו בכל הערוצים בצורה מדוייקת.... הוא היה זורק ספר ששווה 150 מיליון....

../images/Emo51.gif!

מחר אני אשב שם יותר אחהצ, בתקווה שגם לא יהיו הרבה אנשים שיכולים לתפוס לי אותו, כמו בערב ובלילה. ואני די בטוחה שאם כבר הוא יזרוק לי MMB זה ממש לא יהיה ספר של 150 מיליון...

משהו שעשיתי ואני ממליצה לכל הלוחמים, קוסמים ו

קשתים לעשות. אני עשיתי SS לכל הסקילים שלי של כל העבודות....... אוטוטו יעשו לנו שינויים. נקסון כדרכם בטח לא יעבירו חלק את הפטץ' ....... אני ליתר ביטחון כדי שאזכור מה לעשות - עשיתי SS לכל הסקילים שלי. ואני עבדתי היום על משהו שהראה לי כמה טוב היה להשקיע בדיליג'נס וכמה שווה עבודה קשה... עד שחטפתי שוק לשמוע מסיוון על מה שקרה לה.... רק במקרה זה לא קרה גם לי..... עבדנו על בדיוק אותו הדבר. צילמתי את זה בזאקום כי רציתי לראות כמה % זקום יתן למגן שלי שצריך לעלות דרגות.... ההבדל היה V קטן......

אפשר הסבר

ללמה צריך להסתכל על הסקילים לפני הפאטצ' ואחרי? לא הבנתי כ"כ למה...אני לא יודעת ממש מה קורה בפאטצ' חוץ מזה שמחזקים אותנו.

קודם כל לא 'צריך' כלום

אני עשיתי את זה ... וזה לוקח 20 שניות ..... אין לי הסבר טוב חוץ מתחושת בטן שאומרת לי שכדאי לעשות את זה..... כדאי לך לקרוא קצת יותר על הפטץ הזה כי יש סקילים שכבר לא תראי בספר סקילים שלך ובמקומם יגיעו אחרים. כדאי לחשוב על כל זה עכשיו כי יש סקילים שכדאי מאד להעביר את המסטרי בוקס שלהם. במקומך, אני במקום למקסס סקילים הייתי רצה עכשיו על כמה סקילים במקביל ומעבירה כמה שיותר ספרים רלוונטיים. תשקיעי זמן, תקראי קצת על השינויים שעומדים להיות לדמות שלך ותכיני את עצמך..... זה הכי חשוב. ומה קורה עם הכפפות 10 אטק? ירדת ממרצ'ינג של זה?

ממש לא הפסקתי לעשות מרצ'ינג של 10 אתק.../images/Emo12.gif

כל יום אני קונה כמה, היום ספציפית לא כי אני חולה ואין לי כוח לעמוד בFM, גם לא שיחקתי כמעט. אבל אני קונה כל יום...אתמול ראיתי אנשים ש-מכרו- כבר ב440-430! אני ניסיתי את מזלי ב420 ומכרתי הכל...כרגע יש לי 1.7 ביל מסוס. לאט לאט אני אגיע למקס מסוס עם המרצ'ינג אני מקווה, אני לא מפסיקה עם הכפפות.
ואני אצלם את הסקילים ליתר ביטחון, אולי זה באמת יהיה חיוני ונצטרך את זה.

אני שוקלת להחליף דמות. ../images/Emo10.gif

לא יודעת, הדמג' ממש מאכזב אותי עם הקוסמת. זה גם קשור בציוד, הכל חוץ מהנעליים-6% אצלי, אני חוסכת ליותר טוב...אבל פשוט מאכזב אותי הDPS של הקוסמים והדמג' בכללי. אני מאוד אוהבת את הדמות הזאת ונהניתי איתה עד עכשיו מאוד אבל כרגע אני מבואסת מהדמג'...
מצד שני להתחיל הכל מחדש, זה כ"כ קשה. למרות שאם הייתי מתחילה מחדש ומוכרת את כל הציוד של הקוסמת היה לי הרבה כסף בשביל להשקיע בדמות חדשה. רק הנעליים שוות 2 ביל...אבל לא יודעת. אני צריכה לחשוב על זה.

אבל

פתחת קוסמת לא מזמן.... לא ידעת מה הדמג' של קוסמים? כלומר, חשבתי שפתחת קוסמת כי לא ממש משנה לך מה הדמג' שלך.... והכי חשובה לך ההנאה מהדמות. חשבתי שאת לא מחפשת דמות חזקה..... הקוסמת שלך בת כמה חודשים בסה"כ לא? אני למשל פתחתי קוסמת לפני מלא שנים כי הם בחרו עבודה ברמה 8 ולא 10 ולא היה לי כח לעלות מדרגה 8 עד 10 בחלזונות.... ופתחתי קוסמת אש כי בא איזה קוסם ועשה דאוינים בעץ פיטריות שהתאמנתי בו ואמר שקוסמי אש הכי שוים..... לא ידעתי מהחיים שלי...... כשקצת הבנתי יותר, פתחתי לוחמת....
בכל אופן אולי כדאי לך לחכות שבועיים כי תתחזקי ..... ואז תחליטי. ובכל מקרה כדי לעשות דמג' גבוה צריך ציוד ממש טוב. לא משנה המקצוע....

אני לא אומרת שאני עוזבת את הקוסמת, אבל

אני לוקחת את זה בחשבון, אולי מתישהוא זה יקרה. ידעתי מההתחלה שקוסמים הם חלשים ביחס לאחרים, אני מבואסת בעיקר מהDPS, רק עכשיו זה מתחיל להפריע לי. לא יודעת, אני מרגישה ממש איטית. אני מאוד אוהבת את הקוסמת אבל אני רוצה גם לנסות דברים אחרים עכשיו...נראה כבר. ואני יודעת שצריך ציוד טוב ולא משנה באיזו עבודה בחרת, כתבתי את זה
אם היה לי NX הייתי יכולה להשקיע בקוביות, אבל גם את ה5K של שבוע שעבר לא קיבלתי
אין לי שום דרך אחרת להשיג קוביות וכרגע MTS לא בא בחשבון בשבילי, גם כי יש לי בעיות עם הMTS, אני לא יכולה להכנס אליו. אז נראה כבר, כרגע אני לא אנטוש את הקוסמת, אני רואה בזה יותר חסרונות מיתרונות...אבל זה תמיד יבוא בחשבון.

TheParrot

New member
חחח זה בידיוק מה שקרה לי עם ה- Bishop...

בהתחלה לא היה איכפת לי מהדמג' אבל אחרי זה שמתי לב שהדמג' דיי הגביל אותי אז עזבתי אותו ופתחתי פיראט. אבל אין מה להשוות. יש לך דמג' ממש נחמד...220K זה מעולה לפי דעתי. ויש לך עוד מה להשתפר. תחסכי לאוברול 9% אינט או כפפות עם 15% אינט... האינט לא עולה יקר ככה שזה לא בעיה להישתפר.

אני רואה אוברולים לקוסמים 9% ב1.1ביל.

אני לא יכולה להוציא סכום כזה כרגע.
והיה לך מזל מטורף כי יכולת לממן את עצמך בקלות אחרי שמכרת את המדליה...אין לי דבר כזה.
אני מאוד אוהבת את הקוסמת ולא מתכננת לעזוב אותה אבל אני רוצה עוד דמות שאני אהנה ממנה בצד ואולי יום אחד אני אשקיע בה ב100%

וחוץ מזה בקשר לאוברול...

אני לא רוצה להחליף אותו! אני רוצה לשים עליו קוביות...האוברול שלי הוא +30 אינט אבל בלי פוטנציאל. בניתי על ה10K מייפלפוינטס בשביל לנסות קצת קוביות אבל כרגע אין לי מייפלפוינטס בכלל...

אבישי ר

New member
לדעתי לוטן

לכל אחד יש את ההרגשה הזאת אחרי שהוא מגיע לרמה 140+
ברגעים שאת ממש מתבאסת עלייה לכי תשחק ב TB שפתחת... אני מבין את הקושי של הרמות הנמוכות אבל בסך הכל אני יכול להגיד לך שזאת דמות כיפית ואני ממש התלהבתי מהעבודה הזאת תאמיני לי בתור אחד שפותח בלי סוף דמויות גם אותי זה מבאס כל פעם מחדש להגיע לרמה 100 לדעתי ה empress blessing זה אולי הדבר הכי נדרש לכל אחד 24 אטטק זה לא סתם אז פשוט תשחקי ב 2 דמויות גם שווה לך לחכות לפאטץ' של הקפיצה שהולך לחזק אותך מאווווווווווודדדדדד

אני מחכה לפאטצ',

וכמו שאמרתי, אני ממש לא מתכננת לעזוב את הקוסמת. אני חושבת שאני באמת אשקיע קצת בTB, היא משעממת אבל אולי זה ישכיח קצת את הבאסה מהקוסמת...
אבל אני צריכה עזרה ממך לגבי סקילים! היא תקועה ברמה 10 כי אניל א יודעת מה לעשות עם הסקילים

gate11Maccabi

New member
לא!!! אל תיהיי כמוני!

זה מה שקורה לי כל הזמן! זה מה שאת רוצה< ? מליון רמות 140 שמכולם את משתעממת? בסוף תאבדי את הרצון לשחק כמוני:) ברוך ה' הקלאוו החדשה החזירה לי את המוטיבציה למשחק. אל תחליפי דמות, ועוד במיוחד כשבג'אמפ את מקבלת בוסט אדיר להמשיך אגב לכולם יש את המשבר הזה ב14X זה כמו משבר גיל העמידה :)

אני לא חושבת שאני אהיה כמוך!../images/Emo3.gif

עדיין לא הבנתי אותך, לפני יומיים אמרת שנהנית בטירוף מהאוואן ועכשיו אתה עם הנייט לורד!
אני ממש לא ככה, אם אני עם דמות-אני משקיעה רק בה. בגלל זה אני לא נוגעת בTB שלי כמעט ולא נהנית איתה, גם עם הDB שפתחתי בשביל המסיכה שהייתה באיוונט נטשתי ברמה 60 כי ממש לא נהניתי איתה. והיא מכוערת.
אני אבל רוצה לחשוב על כיוון חדש, למקרה שבאמת יימאס לי מהדמות, כרגע זה לא ככה, אבל אני צריכה לנסות עבודות חדשות...
בתכלס העבודה היחידה שעברתי איתה את רמה 60 אלו רק קוסמי קרח

למעלה