ראשון 18.9

מצבניק

New member
בכמה קנית אותה?

אני בספק אם זה ממש מפיל מהכסא... ראשית אבהיר שאני לא מבין בזה אבל מנקודת הנחה לגבי הWA 105 זה לא ממש הרבה בשביל נשק רמה 100... לפחות אם אני משווה את זה לPOLEARM שלי... שוב... אני לא מבין בנשקים ומחירים, אבל אני מעוניין להגיב ולהתעניין... אולי תחכים אותי

gate11Maccabi

New member
קניתי אותה ב3.5 ביל

מעל 100 אטק לקלאוו זה נחשב המון.המון.... אל תשווה קלאו לנשקים אחרים. הבייס אטק של קלאוו רמה 100 זה 48 אם אני לא טועה.. בקיצור, קלאוו זה נשק עם התקפה נמוכה יחסית לנשקים אחרים, בוא נגיד ש102 אטק קלאו זה שווה ערך ל160 אטק פול ארם..

מ י ל ר

New member
בנוסף להכול

יש לך את הפלוס של הכוכבים הוואבי/אילבי 27 אטטק קריסטל אילבי 29 אטטק וההוא שאני לא זוכר את השם שלו - 30 אטטק שזה מן הסתם תספת אטטק נחמדה מאוד.

צ ל י ל 8

New member
רמה 169 ../images/Emo99.gif

אין לי כרגע תמונה
הייתי חייבת להעלות אותה רמה. היה לה 85%. קצת חרישה ב-LHC עם 2 אראנים שעשו דמג' מדהים וזה עלה מהר. רבאק-עוד רמה אחת להחליף קידומת!!!!! ה-MW שלי רמה 18 וכבר אין מנוס מלקנות MW 30
אבישי, אתה עושה סיבובי FM. תמצא לי משהו שווה

צ ל י ל 8

New member
יש לך רעיון אחר איך להשיג את זה? ../images/Emo10.gif

בווינדיה זה משהו כמו 600-700 מיל....

gate11Maccabi

New member
לא לקנות את זה!!!

רבאק, יש לי סיוטים מהבישופ שלי, אשכרה 2 נכשלו לי רציתי למות!

gate11Maccabi

New member
לא קיים יותר :\

הגיע לרמה 163 ונפרץ ונמחק, יומיים אחרי הביגבאנג, האמת שהייתי ממש מבואס ממה שקרה לגנסיס בזמנו אז הייתי עצבני וקצת שמח :) מאז אני ככה! עובר מדמות לדמות. למרות שכרגע די נחמד לי בNL אני יותר חזק ממה שהייתי פעם איתו, שזה אחלה.!

btekx

New member
ברור שאני על מכונאי אני מרגיש שאני הכי גבוהה

וכאילו הכי חשוב משאר... וכשכולם תוקפים בפארטי במקום אחד, בקושי רואים לעצמם, את המכונאי עדיין אני רואה לעצמי באמצע הבלאגן!!

Hasselblad

New member
התקדמות אחורה תודות לנקסון

היום איבדתי את השילד שלי בעקבות באג של נקסון... ככה בשנייה נעלם לו מגן שהיה שווה כמה בילים טובים. לא מאמינה שאשחק בימים הקרובים. נקווה שאחרי הודו כבר אשכח מהסיפור הזה.

וואו! ../images/Emo4.gif../images/Emo201.gif

אני מקווה שתקבלי תשובה הולמת לגבי ההודעה שלך בפורום של נקסון. מגיע לך פיצוי רציני לדעתי.

Hasselblad

New member
שלחתי גם כרטיס

ותכלס לא רוצה שום פיצוי רק את השילד שלי חזרה ולפני ששאר הווארדים שיש לי נעלמים - עוד שישה ימים - או שיאריכו לי אותם עד קבלת השילד. אני לא כל כך אופטימית בנושא ומאמינה שנקסון יוציאו לי את הנשמה לפני שאקבל את השילד שלי חזרה אבל אני לא מתכוננת לוותר בקלות - להבדל מכל ההאקרים אני עובדת ממש קשה על כל חפץ שלי ובכוונה אני מסקרלת לבד! כל סלוט בכל חפץ שיש לי מלבד הגלימה שלי אני סיקרלתי!

למעלה