ראשון 18.9

ראיתי בסקניה שילד כזה

נקי - אפיק תמורת 1.9 ביל..... להעביר לך ב MTS ?

Hasselblad

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כן, אם לומר את האמת,

אני לא יודעת אם נקסון יתנו תשומת-לב לזה, לצערי.
במקרה שלהם אין ממש עם מי לדבר, וחבל. אני נורא מצטערת בשבילך. ):

Hasselblad

New member
תשובה

השילד היה 25 אתק עם 5 סלוטים פנויים ועוד אפשרות אחת להאמר. השילד הזה היה שווה הון וזה לא רק השווי שלו במשחק, השקעתי בשילד הזה המון המון זמן! המון סקרולים המון אנרגיות. אני מסקרלת את השילד הזה כבר למעלה מחצי שנה ועד עכשיו השתמשתי במגילות 10% עם ואגה סרקול ופאם סונג בלבד! העלות של כל ניסיון כזה היא 17$ לסיכוי של 30% הצלחה! כבר עבדו לי שלוש סקרולים, רק השבוע השתמשתי בלפחות 10 ווארדים (שאגב כולם נכשלו). כמובן שהיה עליו גם פוטנציאל 3 שורות אפיק.

Hasselblad

New member
אני יודעת...

שימי לב שבלינקים שהוא שם לפורומים של נקסון יש תגובות שלי.... מקווה לטוב, אבל לא מצפה יותר מידי. כרגע עד שנקסון יחזירו תשובה אני שוקלת לפתוח דמות חדשה להעביר את הזמן כי לא בא לי להתבאס כשאני נכנסת לראשית כל פעם. אני תוהה מה לעשות עם הווארדים שנשארו לי כי יש להם הגבלה של שבוע....

TheParrot

New member
אני ממש מצטער בשבילך סיוון

ואני מקווה שנקסון יטפלו בבעיה הזאת ויחזירו לך את המגן ואיזה פיצוי נחמד... לגבי "ווארדים" , אין לי מושג מה זה אבל אם זה מה שגרם למגן שלך להתפוצץ אז עדיף שתפסידי את הNX שהוצאת עלייהם ולא תקחי סיכון בלאבד עוד חפצים...

Hasselblad

New member
כבר מצאתי קונה לווארדים

לפחות יצא שאני מוכרת קאש ביחס של 1:70.... חצי נחמה... תודה על הניחומים של כולם... אני לא לוקחת את זה קשה מידי אבל בהחלט אפשר להגיד שזה הוציא לי את הרוח מהמפרשים. מזל שבקרוב מאוד אני טסה לחופש לנקות את הראש.

Hasselblad

New member
קצת איבדתי תקווה...

http://www.youtube.com/watch?v=azezhwDuojM|סלניק| הסירטון הזה פורסם כבר ביולי בפעם הראשונה שיצאו ווארדים לקאש... עם הבאג עדיין קיים כנראה שנקסון לא מתכוונים לעשות משהו בנידון. חברים אם אתם מכירים אנשים שאולי ישתמשו בווארדים בבקשה תזהירו אותם כששמים את הווארד לוודא שאין WS באינבטרוי!!! ואם משתמשים בסקיל שמסקרלים איתו לוודא תמיד שהקוביה של ה WS כן מסומנת ואם זה שואל אם להתשמש ב WS או לא תמיד ללחוץ כן! עדיף לאבד WS מלאבד את החפץ.

אבישי ר

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

וואוו סיוון עצוב לשמוע באמת... זה עצוב שדברים כאלה קורים בכלל מקווה שהם יחזירו לך את השילד ושהכל יסתדר ♥

../images/Emo45.gif

אני כבר הפצתי את המקרה שלך..... זה באמת לא יאמן !!! הולכת לראות אם ענו לך בפורום.....

אם מישהו מברה מעוניין לעזור לי עם הקווסט הזה

אני אשמח...
אני פשוט לא מוצאת את דודו.

למעלה