ראיתם?

MR Lordi

New member
ראיתם? ../images/Emo12.gif

עכשיו פרסמו במשחק שמות של שחקנים שעשו להם באן תיזהרו! אל תשתמשו בהאקים!!

Shaby Sababy

New member
הם יקבלו את השחקן בחזרה אחרי חודש..

אני לא מבין מה זה שווה בכלל..

Shaby Sababy

New member
נחמד לדעת שאת כותבת פה ../images/Emo13.gif

כן, אני יודע שזה נקרא הזדמנות שניה, אבל זה מטופש לתת הזדמנות שנייה, בגלל שכ-10% מקהילת מייפל הם האקרים, ואני לא מגזים. ממש קל להפעיל האקים, וכן, גם לי היה משתמש (לוחם) ששיחקתי איתו עם האקים, לא עם השחקן הראשי שלי, אלא סתם לוחם. הם חסמו סוג אחד של וואקום (האק שלוקח את כל המפלצות במפה לנקודה אחת), ומיד אחרי זה גילו שיטה חדשה לעשות וואקום. לעשות שהמפלצות לא יפגעו בך, או שתוכל להרים חפצים מכל המפה, וכל ההאקים הם ממש לא קשים להפעלה וכל מי שקצת מתאמץ מצליח להפעיל את ההאקים. אם יש כל כך הרבה האקרים, אז בשביל מה לתת הזדמנות שנייה? עדיף שאנשים יפחדו ולא ישחקו עם האקים, מאשר שיגידו "הו, יופי, הכי הרבה לא נשחק חודש אחד". וכן, אני יודע ששיחקתי עם האקים עם משתמש אחד (שממש לא אכפת לי ממנו). לקחת לי בדיוק שבועיים להגיע לרמה 61. אפילו לא צריך להיות ליד המחשב. כל המפלצות נמצאות בנקודה אחת מולך, אתה תוקף באופן אוטומתי, והMP מתמלא אוטומתי. אפשר ללכת לישון, להתעורר ולגלות שעלית 8 רמות בלי להתאמץ. אז בשביל מה לתת הזדמנות שניה? זה לא פייר. אנשים יודעים שהאקים זה לא בסדר, ואם הם מחליטים להשתמש, אז לא מגיעה להם הזדמנות שנייה.

Shaby Sababy

New member
אני לא חטפתי באן ../images/Emo4.gif

ואני גם לא משחק עם האקים יותר.. וגם לא שיחקתי עם הפריסט שלי אף פעם עם האקים וזה הכי חשוב, שלפחות יש לי משתמש אחד שאני יודע שהגעתי איתו לרמה גבוהה בעצמי. ואם הייתי חוטף באן אני משאר שהייתי צריך לשאת בתוצאות כדי שאני אלמד לא לעשות את זה בפעם הבאה. הבאן לחודש זה לא דבר שהיה קיים מאז ומעולם, הם שינו את זה מלפני שבועיים בערך. עד שהם מתחילים לחסום אנשים, הם עושים את זה בחודש. איזה רמה את בכלל ואיפה?

ToryMaster

New member
לא מבינה

רק כי לא תפסו אותך, זה עושה את זה שעדיין מותר לך לשחק יותר לגיטימי? אני לא מנסה לתקוף אף אחד, כמובן, אבל זה נראה לי משונה.

Shaby Sababy

New member
אז אולי לא הסברתי את עצמי נכון.

בעיקרון אין לי בעיה עם האקרים, אבל זה ברור שזה לא בסדר וזה מפריע לכל מי שלא משתמש בהאקים. עם השחקן הראשי שלי, לא שיחקתי אפילו פעם אחת עם האקים, אבל פתחתי משתמש במיוחד כדי להתנסות עם האקים. זה ממש קל לעלות, וקל להפעלה, ואם נקסון רוצים להקטין את כמות ההאקרים הם צריכים לתת באן תמידי, כדי שיפחדו. לא אכפת לי מהלוחם ששיחקתי בו עם האקים. כמובן שאני שמח שלא נתפסתי איתו, כי בכ"ז הוא רמה דיי גבוהה ויש לו כסף. אבל אם הייתי נתפס ומקבל באן (בתקופה שזה עוד היה לתמיד) אני לא חושב שהייתי מתלונן או משהו. אני לא מחשיב את עצמי כהאקר, כי שיחקתי עם האקים לתקופה של משהו כמו שבועיים, וזה גם לא עם השחקן הראשי שלי. זה מעצבן שאתה רוצה שנחסמים 200 אנשים ביום, ואתה יודע שהם הולכים לחזור עוד חודש, ולהמשיך לשחק עם האקים. שוב פעם, אני לא חושב שהאקים זה דבר טוב ושצריך להשתמש בהם, השתמשתי סתם כדי לנסות. אני חושב שהאקר שנתפס (גם אם הוא אני) צריך לקבל באן לתמיד.

Shaby Sababy

New member
אני יעשה על עצמי ריפורט ../images/Emo13.gif

אבל תגידי איזה רמה את ובאיזה שרת

ToryMaster

New member
אם תבטיח לתקן את הדקדוק :p

[אעשה במקום יעשה, נגיד]. ברוא, 22, באמת מלא זמן לא טרחתי לשחק.

Shaby Sababy

New member
טוב אני יחשוב על זה.

סתם
אני אחשוב על זה. בד"כ אני לא טועה בדברים האלה, אבל מרוב שאני קורא טעויות כאלה זה כבר משפיע עליי.

karyn

New member
אבל כול הקטע של המשחק זה להתאמן

לעשות PQ עם אנשים פארטים בסתם אימונים זה כול הכיף! מה הז שווה שיש האקים? לא מגיע להם הזדמנות שנייה

Shaby Sababy

New member
../images/Emo45.gif אני יכול להעיד

שכשמשחקים עם האקים כל הכייף של המשחק הולך. עומדים בנקודה אחת, שמים משהו כבד על מקש ההתקפה (או משתמשים בתוכנה), עולים רמות מהר, אבל לא נהנים. לא משחקים, לא מדברים עם אנשים, שזה החלק הכי חשוב במשחק.

sapir aloud555

New member
שרשור כלבבי? XD ../images/Emo121.gif

אור, השחקנים שנחסמו כרגע לא מקבלים הזדמנות שניה. רק השחקנים שנחסמו ביום של הPatch מקבלים את השחרור אחרי 30 יום. ואם מר. Basil לא היה מוחק את ההודעה מהאתר שלו הייתי מעלה לפה משחק משעשע של פלאש בשם Hacker Story. בעקרון מראה מה האקרים עושים במשחק. T-T

Shaby Sababy

New member
חחח שיחקתי בזה XD

דפוק לאללה
. תגידי, איך את יודעת שעכשיו האנשים שמקבלים באן זה לתמיד?

sapir aloud555

New member
היגיון פשוט ../images/Emo121.gif

וקריאה באתר הרשמי. << ההודעה באתר נעלמה, אני לא מוצאת אותה. אבל בכל אופן, ביום של הפאטץ', הם כתבו מאמר גדול על האקרים דרכי החסימה וכל השאר. ההגיון הפשוט זה שכל מי שנחסם ביום הפאטץ' יקבל את המשתמש שלו אחרי 30 יום כמו שהם כתבו, שאר השחקנים שנחסמו אחרי ההודעה והאזהרה, לא יקבלו את המשתמש חזרה. כי אם כן, למה לתת להם הזדמנות שניה אחרי שכבר הודיעו שמי שיתפס יחסם?

Shaby Sababy

New member
קראתי את זה, אבל עדיין

אני לא חושב שזה היה ליום אחד. היו להם המון הודעות כאלה, והם בכלל לא היו ברורים בהודעה.

למעלה