נחמד לדעת שאת כותבת פה ../images/Emo13.gif
כן, אני יודע שזה נקרא הזדמנות שניה, אבל זה מטופש לתת הזדמנות שנייה, בגלל שכ-10% מקהילת מייפל הם האקרים, ואני לא מגזים. ממש קל להפעיל האקים, וכן, גם לי היה משתמש (לוחם) ששיחקתי איתו עם האקים, לא עם השחקן הראשי שלי, אלא סתם לוחם. הם חסמו סוג אחד של וואקום (האק שלוקח את כל המפלצות במפה לנקודה אחת), ומיד אחרי זה גילו שיטה חדשה לעשות וואקום. לעשות שהמפלצות לא יפגעו בך, או שתוכל להרים חפצים מכל המפה, וכל ההאקים הם ממש לא קשים להפעלה וכל מי שקצת מתאמץ מצליח להפעיל את ההאקים. אם יש כל כך הרבה האקרים, אז בשביל מה לתת הזדמנות שנייה? עדיף שאנשים יפחדו ולא ישחקו עם האקים, מאשר שיגידו "הו, יופי, הכי הרבה לא נשחק חודש אחד". וכן, אני יודע ששיחקתי עם האקים עם משתמש אחד (שממש לא אכפת לי ממנו). לקחת לי בדיוק שבועיים להגיע לרמה 61. אפילו לא צריך להיות ליד המחשב. כל המפלצות נמצאות בנקודה אחת מולך, אתה תוקף באופן אוטומתי, והMP מתמלא אוטומתי. אפשר ללכת לישון, להתעורר ולגלות שעלית 8 רמות בלי להתאמץ. אז בשביל מה לתת הזדמנות שניה? זה לא פייר. אנשים יודעים שהאקים זה לא בסדר, ואם הם מחליטים להשתמש, אז לא מגיעה להם הזדמנות שנייה.