ראיתם את שרון אתמול????

crovee

New member
אהמ אהמ

אני מבקשת, חיבוק וירטואלי זה לא מה שיעשה אותי נדיבה או קמצנית. אתמול בערב הוא קיבל אחד (ואפילו שניים!!!) אמיתייים.

Eddiez

New member
חברה...

זה לא משנה מה רבין ז"ל היה!!! הוא נרצח ומה שלא תגידו הוא חתם על הסכם שבסכותו יש לנו מדינה אחת פחות להילחם איתה!!! וחוץ מזה צריך לתת כבוד לבן אדם וזה ממש לא משנה מי הוא היה ומה הוא עשה, הוא מת ואין לשפוט את מעשיו עכשיו!!!

DEATHRUCTION

New member
מקלר יש לי שאלה אלייך!

כולנו חכמיםן לאחר מעשה......אבל בזמן הסכם אוסלו אתה לא חשבת גם על שלום יחד עם כולם?

מוצארט

New member
שלא תבין אותי לא נכון

אני בהחלט בעד שלום, אבל לא בצורה הזאת. ולא, לא חשבתי על שלום אז. אני הפגנתי בצמתים נגד מסירת חבלי ארץ ישראל ונשקים לטרוריסטים האלה, ומיוחד לרוצח עראפת ימ"ש.

Meselfoh

New member
אוסלו יכל היה להיות הצלחה

אם היו שומרים שעראפאת היה עושה את החלק שלו. ככל שאני יודע, כאן הבעיה. אנחנו ביצענו את החלק שלנו, עראפת לא. אחכ המשכנו לעשות ככתוב בהסכם ולא התעקשנו שעראפת יעשה את חלקו גם כן. ולא לשכוח את תיק גנוסר שזה חלק לא פחות חשוב של העניין. רבין היה איש ישר ולא היה מושחת. הוא היה פוליטיקאי אבל הוא לא היה מושחת. לא צריך לעשות ממנו אל, אבל לא צריך גם לזלזל בו. וכדי שלא תרגיש שאני מקפח את הענף הימני של הפוליטיקה: גם מנחם בגין היה אדם ישר ולא מושחת. השמאלני שמצביע שינוי.ovedr and out

הפעם אני מסכים עם טל.

התכוונתי בסך הכל שרבין היה אדם טוב מבחינה מוסרית, ללא נגיעה פוליטית בכלל. ההערה הזאת באה בהקשר לשחיתות שפושה היום בפוליטיקה הישראלית. אתם לקחתם את זה לכיוון הפוליטי, דבר שלא רציתי בכלל {לתשומת ליבך, שירלי}.מוסר והגינות לא קשוא לדיעות פוליטיות וחבל שהשרשור הגיע לכדי הטחת הרפש הפוליטי של מקלר ורון ידידיי. ד"א, טל, למה לא באת אליי?! אני חיכיתי וחיכיתי לך בבית ולא הגעת! לפחות היית מתקשר ומבטל!

Dying World

New member
שרשור מעניין.. :)

ממש עשה לי את היום לראות שקצת יותר מ-7 שנים אחריי שרבין נרצח עדיין יש פה אנשים כ"כ סגורים בעצמם ואטומים למה שקורה סביבם שהם חושבים שהוא עשה טעות באוסלו. תראה מקלר, ההודעות שלך מציקות. אני לא מבין למה אתה עושה את זה, אבל שמתי לב שהרבה מאד מההפגנות של הימין הקיצוני \ דתי נועדו אך ורק במטרה אחת - לעצבן. מה לעזאזל אדם אומר לעצמו כשהוא מדביק סטיקר של "הכל באשמתך, חבר" על האוטו? הוא לא מנסה להעביר בכך כלום, אלא פשוט להרתיח כל אדם שפוי בדעתו שעובר שם, וזה *לדעתי* מקור הבעיות הפנימיות במדינה. אני לא מאשים ספציפית אותך, ובטח שלא את כל המגזר הדתי, אבל הפרנציפים האלה שאנחנו מנסים לעשות אחד לשני אך ורק במטרה שהאחר יתרגז ויאבד את עשתונותיו הם מיותרים לחלוטין. כבר שנתיים ויותר שאנחנו סובלים מגל קשה של טרור, וכבר ניסינו כמעט את כל האפשרויות לתקן את המצב. אני חושש שלממשלה האטומה יקח רק עוד כמה שנים להבין שכוח הוא לא הפתרון, ושחייבים לחזור לשולחן הדיונים, עם עראפת או בלעדיו. קשה לי להבין אתכם לפעמים.. בעוד זמן לא רב הרבה מיושבי הפורום מתגייסים לצה"ל, ורובנו גם לא נהיה כלמיני ג´ובניקים כמו מקלר. איך לעזאזל אתם מעדיפים ממשלה ימנית, שתגרום לכם לסכן את חייכם ואת חיי חבריכם, על ממשלה שמאלנית שתעשה הכל לפתור את הסכסוך בדרכי שלום? חומר למחשבה! מאמינים בך מצנע - כי רק אתה יכול!

Hamall

New member
טל.

בבקשה אל תדבר על הימין הקיצוני. הימין הקיצוני שולט. (פתחתי את תיבת פנדורה...)

מוצארט

New member
מה לעזאזל אדם אומר לעצמו

כשהוא מדביק סטיקר של "לא נשכח ולא נסלח"? אני עכשיו מאוד מתעלה על עצמי כדי לענות ל... (טוב, אני אהיה גיבור, ואני לא אקרא לך איך שרציתי, לא נרד לכאלו רמות). אבל רק כדאי שתדע לך, שמקלר הפך עולמות כדי להיות הכי קרבי שיש אבל מה? לא נתנו לו!! ואתה יודע למה? בגלל איזה חמור בלשכת גיוס... וניסיתי וניסיתי, אבל לא נתנו לי. אלוהים עדי שניסיתי עד כמה שיכולתי. לדעתי ההערה שלך מאוד מאוד לא במקום. כי אם היית טורח, ולא שזה אמור כ"כ לעניין אותך, אבל אם אתה ממהר להסיק מסקנות על אחרים, היית שואל למה מקלר ג´ובניק. אולי תחשוב שזוהי חוצפה, אבל אני מצפה להתנצלות ממך.

מוצארט

New member
וכאן מתחילה הבעיה ידידי

שהם כמעט (כי בטח יש דברים שהם עשו ואני לא יודע עליהם) ולא קיימו הסכמים. וכולם (חוץ מאלה שפנטזיית השלום עיוורה את עיניהם), ידעו שהוא פושע וטרוריסט. והמשכנו לתת להם הכל (בל נשכח את סיפור ברק וקמפ דייויד, ששפ הוא הציע לו כמעט את כל א"י) והם המשיכו לא לתת כלום, רק להרוג בנו כל הזמן.

Dying World

New member
אוקיי קודם כל

אני מבקש להתנצל על ההערה שלי לגביי תפקידו של מקלר בצבא. לא התכוונתי לפגוע בך, ואני מקווה שתסלח לי על כך, אין לי שום זכות לדבר כל עוד אני לא מודע לכל הפרטים! דבר שני, אני אתחיל דווקא מהסוף: עומר, עם כל הכבוד, שתוק :) חח אתה בא לפה, זורק כלמיני הערות חסרות טאקט ולא קשורות ועוד מצפה לתגובה... אתה מסוגל ליותר מזה חבר...! עכשיו ככה, נתקלתי הרבה פעמים בטיעון הזה של "הם לא רוצים באמת שלום ובלה בלה בלה" ואני יכול להבין מדוע אתה חושב כך. אבל מעבר להסתכלות על עראפת עצמו, תסתכל על העם הפלשתיני. תחשוב על עשרות אלפיי מחוסרי העבודה, על הרעבים, על הילדים שגדלים ללא עתיד... אתה באמת מאמין שהם רוצים מלחמות הם רק רוצים לחיות חיים הגונים ושקטים, ולגדל את ילדיהם בשקט בדיוק כמונו! תחשוב על החקלאים שמתפרנסים ממסיק זיתים, וכל פעם שהם מעוניינים בסך הכל לקצור את כל מה שהם שתלו בעמל רב מגיעה לשם קבוצה של מתנחלים, חמושים בנשק חם, קיצוניים בדיעותיהם והורסים את היבול ופוגעים בתושבים החפים מפשע. אלה הם הטרוריסטים האמיתיים רבותיי! קשה להאשים את הפלשתינים בשנאה לתושביי המדינה לאחר שנים של דיכוי וכיבוש לא רק מצד חיילי צה"ל הנפלאים שרק ממלאים פקודות, אלא גם מהטרור היהודי, טרור המעוגן ע"י ממשלה ימנית. הבעיה הראשית היא המתנחלים. כל סיפור המתנחלים הוא עניין של פרנציפים ומשחקים ילדותיים. אל תבינו אותי לא נכון - יש לי חבר שהוא תושב עותניאל, ולדעתי הם אנשים נהדרים, באמת מלח הארץ בלי שום קשר לדיעותיהם הפוליטיות או למקום מגוריהם. אבל מה לעשות שאנשים אלה פוגעים בעתיד המדינה? בעתיד שלי, שלך ושל כל אחד אחר פה... פינוי ההתנחלויות הוא הצעד הראשון לעתיד טוב יותר! בקיצור מקלר, אני מקווה שתקבל את התנצלותי הכנה, ושנוכל להמשיך לנהל דיונים תרבותיים :)

Papito

New member
טל זה היה פשוט גדול!!

נמנעתי מלהצרף לשרשור הזה אבל לא יכולתי להתאפק, אתה כל הזמן מפתיע אותי עם הודעות משובחות כאלה!!, ח"ח לך חבר..

למעלה