אוקיי קודם כל
אני מבקש להתנצל על ההערה שלי לגביי תפקידו של מקלר בצבא. לא התכוונתי לפגוע בך, ואני מקווה שתסלח לי על כך, אין לי שום זכות לדבר כל עוד אני לא מודע לכל הפרטים! דבר שני, אני אתחיל דווקא מהסוף: עומר, עם כל הכבוד, שתוק

חח אתה בא לפה, זורק כלמיני הערות חסרות טאקט ולא קשורות ועוד מצפה לתגובה... אתה מסוגל ליותר מזה חבר...! עכשיו ככה, נתקלתי הרבה פעמים בטיעון הזה של "הם לא רוצים באמת שלום ובלה בלה בלה" ואני יכול להבין מדוע אתה חושב כך. אבל מעבר להסתכלות על עראפת עצמו, תסתכל על העם הפלשתיני. תחשוב על עשרות אלפיי מחוסרי העבודה, על הרעבים, על הילדים שגדלים ללא עתיד... אתה באמת מאמין שהם רוצים מלחמות הם רק רוצים לחיות חיים הגונים ושקטים, ולגדל את ילדיהם בשקט בדיוק כמונו! תחשוב על החקלאים שמתפרנסים ממסיק זיתים, וכל פעם שהם מעוניינים בסך הכל לקצור את כל מה שהם שתלו בעמל רב מגיעה לשם קבוצה של מתנחלים, חמושים בנשק חם, קיצוניים בדיעותיהם והורסים את היבול ופוגעים בתושבים החפים מפשע. אלה הם הטרוריסטים האמיתיים רבותיי! קשה להאשים את הפלשתינים בשנאה לתושביי המדינה לאחר שנים של דיכוי וכיבוש לא רק מצד חיילי צה"ל הנפלאים שרק ממלאים פקודות, אלא גם מהטרור היהודי, טרור המעוגן ע"י ממשלה ימנית. הבעיה הראשית היא המתנחלים. כל סיפור המתנחלים הוא עניין של פרנציפים ומשחקים ילדותיים. אל תבינו אותי לא נכון - יש לי חבר שהוא תושב עותניאל, ולדעתי הם אנשים נהדרים, באמת מלח הארץ בלי שום קשר לדיעותיהם הפוליטיות או למקום מגוריהם. אבל מה לעשות שאנשים אלה פוגעים בעתיד המדינה? בעתיד שלי, שלך ושל כל אחד אחר פה... פינוי ההתנחלויות הוא הצעד הראשון לעתיד טוב יותר! בקיצור מקלר, אני מקווה שתקבל את התנצלותי הכנה, ושנוכל להמשיך לנהל דיונים תרבותיים