ראיתם את שרון אתמול????

מוצארט

New member
אז ככה

אני פשוט אתעלם מהכינויים היפים שנתת לי, טוב, אני באמת מבין אותך, אתה ילד קטן שלא מסוגל לשלוט על עצמך. לא נורא, כשתתבגר זה בטח יעבור. ואולי לא... רבין באמת היה איש צבא בין הגדולים שהיו למדינת ישראל. אבל פוליטיקאי? הוא באמת היה חתיכת אדיוט. סליחה, הוא לא היה אדיוט, הוא היה פושע!!! בגללו (הסכמי אוסלו א´, ו-ב´, הזכורים לרע) נהרגו מאות יהודים ועל זה נאמר: " לא נשכח ולא נסלח!!! אז יש לך בעיות עם הדעות שלי? אז תישאר עם הבעיות.

Jewcifer

New member
תתעלם כמה שאתה רוצה ותחייה בתוך

הבועה הדתית קיצונית שלך! יכול להיות שאני יותר קטן ממך בגיל (כי נמוך יותר בטח שלא) אבל זה לא אומר ולא מוכיח שאתה יותר טוב ממני או מאף אחד אחר! אני לא רואה בשלטון הימין בטחון יותר גדול ברחובות ואני לא רואה פחות אזרחים נהרגים! אני רואה באזרחי המדינה הדתיים את מקור הבעיה לפילוג התוך מדיני שיש פה! דברים כאלו הם הבעיה שלנו ואנשים כמוך הם בעיה יותר גדולה, אידיוטים למיניהם שמדברים שטויות בלי לדעת למה הם מתכוונים! אז את הדעה החולנית שלך בנוגע להסכמי אוסלו תשמור לעצמך ואת ערך חיי האדם שכנאה בשבילך הוא לא עקרוני (בנוגע לרצח רבין) את דעותיך הנכות תשמור תחת הכיפה! רבין נרצח בידי אחד "מחבריך" שאני בטוח שכאשר ישתחרר האידיוט אתה תהיה שם לחגוג! יש לך בעיות חשיבה רציניות! ואם יש לך עוד מרגליות להוציא מן הפה אני יהיה פה להגיב ולהתווכח יש לי הרבה מה להגיד! דתיים הם מקור הבעיות-צריך לסגור אותם טוב טוב אחרת נעלם!!!

מוצארט

New member
נכון, אני אמשיך לחיות

בשקט, בנחת ובשלווה, בלי שאידיוטים כמוך יציקו לי. וחוצ´מזה, לא אמרתי ששרון, או כל פוליטיקאי אחר, יותר טוב, כולם מושחתים, כי הכח והשלטון משחיתים. למה אתה רושם לי לשמור את הדעות שלי לעצמי? (או ה"דעות הנכות" כדבריך) למה מה קרה? אני אכתוב את מה שבא לי בפורום הזה! אתה יכול לנסות לנהל איתי דיון תרבותי (למרות שלא תצליח, כי אתה צר אופקים מידי, או בגלל שאתה צעיר, או שסתם כי אתה אדיוט...)ולדון על דעותיהם של אנשים. זה שאתה וחבריך השמאלנים הפכתם את רבין לקדוש, זאת כבר בעיה אך ורק שלכם. רק לא ממש הבנתי את המשפט האחרון שלך, זה שהדגשת. הסתה לרצח אולי?

Jewcifer

New member
ברור שהסתתי לרצח (ציניות) זה מה

ששמאלנים כדבריך עושים! אני דבק במטרתי לגרום לישראל להפסיק להיות תחת שלטון דתי! ואני לא מתכוון להמשיך את הדיון הזה איתך בכלל כי אני צר אופקים ואין לי איך לענות לך!

תקשיב.

אני נגד מה שמוצארט אמר. אני אפילו מאוד מאוד מאוד נגד מה שמוצארט אמר. אני חושבת שרבין היה איש הגון, ושהוא תרם רבות למדינה שלנו, ושהוא היה ראש ממשלה נהדר. אבל מוצארט לא חושב ככה. ובינינו, זאת זכותו המלאה. אני לא שמעתי אותו אומר ש"טוב שרצחו את רבין" או, "מזל שרבין נרצח", נכון? אם כן, ההתבטאות שלו לגיטימית לגמרי. אבל לא אתה, ולא אני מסכימים עם הדברי םשלו, אבל יש דרך להראות אי הסכמה. ולהגיד שדתיים זאת בעיה, ולקרוא לו אודיוט, זה לא הדרך להראות אי הסכמה, זאת דרך להראות בורות! אז אתה לא מסכים איתו, ואתה לא חייב להסכים איתו. אבל אל תקלל אותו, ואל תתבטא כמו שהתבטאת בשרשור הזה. כי זה רק מראה, כמה שאתה יותר גרוע מהם.

Jewcifer

New member
תראי! אני לא יודע מאיפה צצ ואיפה

היית כל השרשור! אני לא אגיד "הוא התחיל" אבל תקראי מהתחלת הדף ואז תגיבי! דבריך הרגיזו אותי מאוד וזכותי להתבטאות כרצוני. אני לא מתכוון להמשיך זאת!

קראתי את השרשור

אני ממש לא מסכימה עם מוצארט. אבל הוא לי קילל. והוא השתמש בשפה נאותה והוא לא איים לרצוח אף אחד. אני מצטערת שאני מרגיזה אותך מאוד, אבל, מישהו חייב להגיד את זה. יש דרך להביע דעה.והדרך שלך, פשוט לקרוא לו אידיוט, כיאתה לא מסכים איתו, היא לא לגיטימית

crovee

New member
עזבי את זה...

גברים זה דבר מסובך ופוליטיקה זה עוד יותר. כשגברים מדברים על פוליטיקה... אסור להתערב (אלא אם כן קוראים לך שירלי...)

למעלה