ראיתי שריק כאן אז..

Being And Doing

New member
ראיתי שריק כאן אז..

מילה קטנה על דחיית סיפוקים ועמידה במשימות.
אחת הסיבות שאנחנו מרגישים כל כך רע עם עצמנו זה בגלל שאנחנו מרגישים חסרי מעש, חסרי תועלת. לחילופין, יש לנו המון רגעים שאנחנו רוצים לעשות משהו, מגיעים לרגע האמת, מתחילים אותו ועוזבים באמצע.
בואו רגע נדבר על הסיבה הראשונה - חוסר המעש, חוסר התועלת הזו.
יש דברים כל כך קטנים שאם נעשה אותם, זה יעשה לנו טוב, לאו דווקא בגלל התוכן של המעשה עצמו, אלא העובדה שעשינו, שהשלמנו את מה שתכננו.
זה יכול להיות 100 דברים: התחייבות שהיום אתם מסדרים את המגירה העליונה בשידה/את השולחן/את החלק הימני של הארון. אפשר גם התחייבות שאתם קוראים היום לפחות חצי שעה של ספר, נמצאים כשעה בפורומים שונים של הכרויות כדי להכיר אנשים חדשים - כל אחד לראות עיניו!!

העניין הוא, שלא משנה מה, תתחייבו על משהו, ותעשו אותו!
לעיתים, דרוש רק להדליק נר אחד קטן, וממנו להדליק את העשישית, וממנה לסדר את החשמל בחדר שפתאום כל החדר יהיה מואר.

נקשקששש

חוסר תועלת

במקרה שלי חוסר התועלת הוא בגלל דברים גדולים. אני מרגישה שאני לא מוצאת את מקומי בעולם הזה.
מרגישה שאין עבודה/מקצוע שיכולים להתאים לי כי אולי אין לי תכונות וכישורים שיכולים להתאים לעבודה נורמלית שאפשר להתפרנס ממנה בכבוד.
גם בעניין הזוגיות אני לא מוצאת את עצמי. מרגיש לי כאילו כולם "זרים" (בדייטים למשל) ואני לא מסוגלת באמת להתקרב ולבטוח באף אחד.
ובכלל, נדיר מאוד שאני מוצאת את עצמי מתחברת לאנשים. מעטים מאוד האנשים (מלבד המשפחה הקרובה כמובן) שאני יכולה לומר שאני מחבבת ושהייתי רוצה בקרבתם.
וכמו תמיד, אין לי אלא להאשים בעיקר...את עצמי.

Being And Doing

New member
למצוא את מקומי..

מי קבע מהו הסדר ההיררכי הנכון בעולם?
בעבר הנשים היו שוליות מאודת ואז זה היה נראה סדר העולם הנכון.
בעולמות רחוקים סדר העולם הנכון היה סדר של אכזריות חסרת גבולות כאמצעי להישרדות.
אולי המקום שלך זה פשוט להיות את, להרוויח משכורת שאת יכולה להיות מאושרת ממנה, לרקום מערכת יחסים אחת עם אדם , אחרי מאמצים רבים וניסיונות כבירים.
אולי זה בדיוק המקום שלך.

למעלה