ראיתי עכשיו את הסרט..

Hadar Depp

New member
שמעו..יש לי העצה נחמדה...

פה נסיים תדיון הזה וכל אחת תשאר עם הדעה שלה... מה אתן אומרות?...

nookit

New member
אוקיי מתוקה אז לא הבנת ת'פואנטה

בא לך להתווכח- סבבה, תביני, את והשטויות שלך לא ישנו אותי... זה הדעה שלי אז מצדי את יודעת לאן ללכת... מזה מזה אין לי כוח לריב על שטויות וחוצמזה שלא שאלתי אותך מה דעתך, זאת היתה שיחה ביני לבין הדרו'ש אז אל תתערבי חחחטנית!!! הדעות שלך מעוותות את לא מבינה שכל בנאדם עושה שטויות? בגלל שהוא עשה את זה בגיל צעיר זה לא אומר שהוא מופרע אסל כשהוא גנב סמים ואלכוהול זה כבר מופרעות... חוץ מזה הוא לא שכב עם חצי מהבנות בשכונה (כמו קייט מוס) הוא בסך הכל איבד את הבתולים... יכול להיות שהוא הידרדר יכול להיות גם שקייט הידרדרה אבל עליה אני לא מאמינה כי אם הי6א שכבה עם חצי שכונה אז זה כבר משהו אחר... יש קליטה במוח?! או לא?!

אם את רוצה שאני לא אתערב

אל תנהלי את השיחה הזאת בפורום ואני כן מבינה, הקטע הוא שאת חושבת שבנים זה יותר בסדר שהם מאבדים את הביתולים בגיל 13 מבנות זה מעוות אני לא אמרתי שהוא גנב אני אמרתי שהוא התנסה אם הוא גנב או לא את זה כבר תשאלי אותו לא אותי

Hadar Depp

New member
שקד צודקת מותק...

אני מצטערת..אבל יכולת לשלוח לי מייל או לדבר איתי באייסי.. פורום זה אומר שלכולם מותר להגיב על מה שבא להם...

nookit

New member
אוךךך אבל פשוט

לא בא לי שיגידו שהתשובות שלי מעוותת כי זכותי לרשום מה שבא לי אז היא יכולה להגיב יפה! היא יכולה להעיר הערות, אבל לא דברים פוגעים! וזה גם בשבילך שקד!

בסדר סליחה אם פגעתי בך

וסליחה לא התכוונתי שהדיעה שלך מעוותת אולי זאת לא המילה עכשיו ברצינות בלי להעליב זה מטומטם, מצטערת אין לי מילה יותר עדינה להגיד את זה

nookit

New member
טופפפ אזזז...

את צודקת... התנהגנו בגסות אחת לשניה... סורי... אז שלכל אחת תהיה את הדעה שלה וזהו לא?! האמת, שחושבים על זה זה באמת קצת מטופש חחחחחחח פשוט אני מכירהה בני אדם מזה נשמות שהם בכלל לא מפופרעים שאיבדו את הבתולים מוקדם.. וזה קצת הכעיס אותי! אז לא משנה... נשנה נושא?!

למעלה