ראיתי עכשיו את הסרט..

nookit

New member
חחח והתכוונתי...

שרשמתי יאאא באמת על הכתבה חחח... תוכלי לפרט לי קצת על הכתבה? פשוט הייתי מתה לקרוא אותה ויצא כבר עיתון חדש חחחח...

איזה שטויות!

גם בנים וגם בנות שמאבדים את הביתולין בגיל הזה זה מגעיל! גיל 13 הוא לא גיל שמתאים לקיים יחסי מין וזה ממש בולשיט מה שאמרת כרגע ואל תגידי לי שלא אמרת את זה בגלל שזה ג'וני כי כן אמרת מה שג'וני עשה זה כן מעיד עליו כמופרע וזה כן מעיד עליו שהוא עשה משהו ממש טעיפשי בבגיל 13 וזאת לא סיבה להפסיק להעריץ אותו באמת אבל זה היה הדבר הכי מטומטם ששמעתי

חוץ מזה...

"רוב הבנים מאבדים את הביתולים בגיל הזה" איזה בנים את *מכירה* (ואל תגידי לי ג'וני כי את לא מכירה אותו) שאת יודעת בוודאות שהם איבדו את הביתולים בגיל הזה?!בנים שעושים את זה זה מגעיל

nookit

New member
אז יש לי תשובה בשבילך...

אני מכירה אנשים שאיבדו את הבתולים בגיל 13 או 14 והם מזה אחלה בני אדם הם פשוט נשמות וחוץ מזה אולי בנים לא צריכים לאבד ת'בתולים בגיל הזה... אבל לא בגיל 17 או 18! את לא מסכימה איתי?! חוצמזה שאם לא ידעת אז- הוכח שבנים צריכים לאבד את הבתולים מוקדם מבנות, כדיי שיהיה להם משיכה לנשים... ראיתי על זה תוכנית בנשיונל גיאוגרפיק אז אין לך מה להתווכח איתי

Hadar Depp

New member
סו פאקינג וואט שזה הוכח?!?!

אביב גפן איבד תבתולים בגיל 17 וחצי והמחקרים האלה לא מוחיכים כלום! כל בנאדם הוא שונה! וזה באמת מגעיל שאנשים (נערים ונערות) מאבדים תבתולים בגיל כזה... ובקשר לכתבה... אני אסרוק אותה אצל חברה ואז ינסה לשים אותה פה...אם לא יצתא אז אני אספר מה כתוב והכל....

nookit

New member
אוקיי נשמתי...

מזה תודה!!! אני לא יודעת מה המחקרים האלה מוכיחים ואם זה נכון חחחח אבל אין לנו בכלל על מה להתווכח לא?! חוצמזה אין קשר בין *** למופרעות... זה מגעיל לעשות מוקדם, נכון אבל זה לא אומר על ג'וני שהוא מופרע או שהוא בנאדם רע!!! חוצמזה שאישה צכה להיות שמורה רק לבעלה (חחח לא שנהייתי דוסית עכשיו אבל האמת, זה נכון כי אישה ששוכבת עם חצי מהשכונה שלב מזה יורד ממנה... לעומת אישה רגילה...) טופ אז אני מזה מזה מקווה שתצליחי לסרוק... או שתספרי... אז אם למישהו יש בקשה מיוחדת על ג'וני- חתימה, תמונה לא יודעת מה (ובמיוחד לך- הדר!!) אז תבקשו אוקיי??????!

Hadar Depp

New member
חחח סבבה..תודה מותק!

ואני ממש לא התכוונתי שג'וני מורפע או בנאדם רע...(אנחנו יודעות שהוא מותק של בנאדם) וגמני מקווה שאני יצליח לסרוק... בינתיים אני אספר על משו מוזר שהיה כתוב שם.. הם שאלו את ג'וני "מה ה*בנות* שלך חושבות על הסרט והאם הוא מראה להן את כל העבודות שלך?"והוא עונה "אממממ...""לא הכל..חלק...""יש דברים שלא מתאימים להן..." וכל פעם זה הבנות ולא הילדים...כי יש לו את ג'ק ולילי-רוז..לא שתי בנות.. ואני מצרפת תמונה של כל המשפוחה ביחד..בתור הוכחה סתמית שיש לו בן ובת..

nookit

New member
חחחחח נחשיב אותו כבת...

מי אמר שלא צריך להגיד ברבים בלשון נקבה? תארי לך שכולם היו אומרים ילדות במקום ילדים וכן הלאה... חחחחחחחחחח איזה קטעים זה... חוצמזה מה כבר ג'ק יכול להגיד על זה? הוא בסך הכל תינוק קטןןן בונבוןןןןן ומתוקקקקקקק

לא אמרתי שג'וני בן אדם רע

ואת בת 14 ומצנזרת את המילה סקס?! את מתנהגת כמו ילדה בכיתה ד' תעשי לי טובה! דבר שני איבוד ביתולים לא עושה בן אדם לרע אבל למופרע בגיל כל כך צעיר כן ג'וני היה מופרע אין מה לעשות הוא התנסה בסמים ובסיגריות בגיל 12 תגידי שזה לא מופרע! דבר שני זה מזה בולשיט מה שאמרת כי נכון שאישה לא צריכה לשכב עם חצי מהשכונה כי אז זה הופך אותה לזונה אבל היא לא צריכה לחכות עד שהיא תתחתן זה פאקינג הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי! מילא מדוסיות! ילדה תקשיבי, אני לא יודעת בת כמה את אבל בת כמה שלא תיהיי את צריכה להתבגר ומהר!ולהתחיל להבין שלא כל מה שג'וני ושה זה קדוש ומושלם!

nookit

New member
קודם...

אני לא בת 14 אני בת 12 וחצי. לא בא לי לכתוב מילים מגעילות כי אני לא יודעת מה יגידו בפורום או אם יוציאו אותי יש הבדל ענק בין מופרע לשטותניק כי תאמיני לי שכל האנשים בעולם עושים שטויות וזאת אחד מהם, ולכל אחד יש את השיקולים שלו מתיי הוא יעשה ומתיי לו, כל אחד מוכן בקצב שלו. לא אמרתי שחייב להתחתן בשביל לעשות את זה אבל זה מגעיל שבנות היום עושות עם כל חבר שמצאה תוך שבועיים. המשפט הזה שאמרתי הוא רק הדגמה, לדעתי ככה זה צריך להיות אז מותק, את הדעה שלי את לא תשני. אז אם את רואה את הטלנובלה ה"אחד" את תביני על מה אני מדברת, על ההבדל של אחת ששוכבת עם אבא לבין, ועם אחת ששוכבת רק עם בעלה. לא בא לך להבין אותי אל תביני. לא שאלתי אותך מה דעתך. ואני כבר התבגרתי, את זאת שלא התבגרת. סורי.

את כל כך מצחיקה זה הורג...

מה את אומרת?! יש הבדל בין לשכב עם אבא ללשכב עם בעל?! כי אני חשבתי שזה בדיוק אותו דבר!!!! נו באמת זאת לא הייתה הכוונה שלי בכלל. גם לדעתי זה מגעיל שכל אחת עושה את זה עם מישהי שהיא מצאה תוך שבועיים אבל זה לא פחות מגעיל אם בן עושה את זה ואני לא יודעת מה איתך, אני לא צריכה טלהנובלה כדי לדעת על החיים, מה שטלהנובלה זאת ראייה מעוותת על החיים, אם אני רואה טלהנובלות ואני בדרך כלל זה כדי לצפות בטלהנובלה בתור טלהנובלה ולא להשוות את זה לחיים ואם את חושבת שסקס זאת מילה מגעילה את באמת ילדותית זה לא שאני לא מבינה אותך, אני כן, אני פשוט חושבת שהדרך שאת מסתכלת על זה היא ברמת טימטום גבוהה במיוחד ונכון, יש הבדל בין מופרע ל"שטותניק" אבל לקחת סמים ולעשן סיגריות בגיל 12 זה מופרע נקודה. ולעשות סקס בגיל 13 זה גם

nookit

New member
אוקיי אם זאת דעתך

בטח שיש הבדל כששוכבים עם חבר לבין ששוכבים עם מישהו שתחיי איתו כל החיים שלך ותביאי את הילדים שלך, חוצמזה שיש טלנובלות שמבוססות על מציאות ולא נראה לי שיש משהו במוח הריקני שלך כדיי שתביני לכן צריך להסביר לך את זה באופן כזה, לא אמרתי שג'וני לא מופרע, אמרתי ש*** בגיל צעיר לא מעיד על מופרעות (אצל בנים בעיקר) כי בנים לא משתווים לבנות---> יש לבנות כבוד מספיק כדיי לא ללשכב עם כל העולם ולבנים לא, זה ההבדל. זה שהוא גנב סמים בגיל צעיר זה כבר מופרעות... וכן המילה בעלת שלוש ההברות שלא בא לי להוציא מהפה (ואני לא יוציא כל עוד לא מתחשק לי) אז זה רק מראה על חינוך שבא מהבית... מקווה שהבנת את הרמז אני מקווה שלא תתעצבני יותר מידיי "מתוקה"...

חינוך מהבית....

תראי חמודה, אני לא אגיד כלום על ההורים שלך כי אני לא מערבת הורים במריבות לדעתי זה חסר טעם אבל בכל מקרה... אם החינוך מהבית אצלך הוא לא להגיד מילים כמו סקס זה עצוב מאוד עצוב כי אין רע במילה הזאת וההורים שלי לא חינכו אותי לחשוב שיש בה רע שתגדלי תביני

nookit

New member
אוקיי

מה שתגידי מתוקונת... זה מילה מאוד גסה לילדות בנות 12-13 אז כנראה שלא לימדו אותך לא להגיד מילים גסות...

לא...

כנראה שלא לימדו אותך להבדיל בין דבר מטומטם לדבר לא מטומטם וסקס זאת לא מילה גסה לאף גיל

StArShInE2

New member
רק מביעה את דעתי..לא לתקוף..חח

זה ממש לא מילה גסה..אני גם עוד מעט בת 14...ואני בחטיבה...וילדים ביסודי מדברים יותר גרוע ממה שאת חושבת...חוצמזה שהיום סקס זה כבר לא ממש מילה גסה...כל ערוץ שתראי כל תוכנית או סרט שתראי את תראי ש"סקס מוכר" כי עובדה הכל עכשיו , זתומרת כל הסרטים והכל תמיד יהיה משו עם סקס... אז תאמיני לי שזה כבר לא כזה גס...כולם היום יודעים מזה וכו'... אפילו ילדים קטנים....

לא, אני לא מסכימה איתך

לדעתי גיל 16-18 טלה הגילאים הכי טובים לאבד את הביתולין, ואני מדברת גם על בנים וגם על בנות! בטח לא לפני הגיל הזה אולי קצת אחרי אבל גם לא הרבה חוץ מזה, בנים שמאבדים את הביתולין בגיל 13 (
) על ידי מישהי שיותר מבוגרת מהם זה עוד יותר מחליא

למעלה