ראיתי עכשיו את הסרט..

noooga

New member
*מטומטם!!! מה יש לי?!

איזה בושות...

noooga

New member
ראיתי עכשיו את הסרט..

'המספריים של אדוארד'... וואי וואי וואי.. איזה שחקן מעולה הוא! ובכלל- הסרט הזה מגוון בדמויות מצחיקות, מטומטמות, מעניינות.. פשוט סרט עם כ"כ הרבה צבעיים אךך לעומת זאת גם שחור.. פשוט סרט מדהים! וכן, עצוב למדי..
.. אם רק הייתי יכולה לשנות את הסוף לקצת יותר שמח..

noooga

New member
וואי איזה משפט מטומטת..

"אך גם עם שחור..".. טוב, פשוט עזבו.. חח.

Sap Sparrow

New member
../images/Emo45.gif סרט מדהים!

אין אחד שיכול לעשות את אדוארד יותר טוב מזה.

הסוף מדהים

סוף לא שמח הרבה יותר יפה מסוף שמח סוף עצוב לסרטים זה דבר מדהים אם הסוף היה שונה זה היה הרבה פחות יפה וכן זה אחד הסרטים הטובים שלו

noooga

New member
יכול להיות שאת צודקת אבל..

במהלך הסרט כל הזמן כואב לך הלב על כמה שהוא מסכן ושהוא בסה"כ יצור (לא מצאתי דרך אחרת להגדיר אותו.. חח) כ"כ טוב ורק צרות נופלות עליו.. ואז את מחכה לסוף שיתן לך קצת שלווה על הלב.. וזה לא קורה.. תודי שזה קצת מבאס.

nookit

New member
חחח נשמות תקשיבו...

אייי אייי איי קרעתם את הכתבה עם זאת שיצאה עם ג'וני? אני לא מאמינה שהוא יצא איתה חחח שכחתי איך קוראים לה... מה הוא מצא בה בכלל? נמוכה שאין לה חזה בכלל ומכוערת... שמעתם שהיא היתה מופרעת? בגיל 12 גנבה אלכוהול ועישנה, בגיל 14 איבדה ת'בתולים שלה ושכבה עם חצי מהשכונה שלה... גועל נפשששששששששששש איכסה פיחסאאא חחחח אגב, כ"כ רציתי לראות את הסרט למצוא את ארץ לעולם לא (חחח לא ראיתי עדיין) וניג'סתי לאבא שלי כבר איזה שבועיים... אז ראיתי עכשיו בפרסומת של הוט שזה יוצא מחדש!!! יאי איזה כייף זה בטח יצא בקולנוע עכשיו! אגב, רציתי לשאול כמה דברים: איזה סרטים בהוט יש עם ג'וני??? הכי אני רוצה לראות זה את: המספריים של אדוארד למצוא את ארץ לעולם לא חלון סודי ולמי יש את הכתבה שהופיעה במעריב לנוער על ג'וני לפני חודש-שלושה שבועות ככה????... פליזו'שששששש תענו לי מהיררררררררררווווווווווו..........

nookit

New member
אהההה ומשהו ל-Choco Girl

חחח על תעתיקי ת'כינוי שלי... חחחחחח פשוט זה כינוי ותיק שלי חיחיחיחיחייייייייייייייי....

Choco Girl

New member
הא?!

אמנם במשפחת שלי קוראים לי נוק או נוקי, אבל אני לא אכתוב ת'כינוי ככינוי!!!!..חחח!

noooga

New member
קוראים לדוגמנית קייט מוס..

והרגע הרגע אחותי דיברה עליה.. מגניב.

Hadar Depp

New member
ג'וני איבד תבתולים בגיל 13...

זה אומר עליו גם שהוא מופרע לא קטן...אבל הוא עדיין חמוד ואני בטוחה שנמשיך לחיות עם זה!
והאם את מדברת על הכתבה על צ'רלי?... בעיתון שקלי קלרקסון (או איך שלא קוראים אותה) היתה בשער?... אם זה זה אז יש לי...

nookit

New member
יאא באמת??

חחחח הוא בן... בנים שמאבדים ת'בתולים בגיל 13 זה לא אומר שהם מופרעים כי הרוב מאבדים ת'בתולים בגיל הזה (בנים) וזה לא מצביע על מופרעות... אבל בנות? בגיל הזה? זה מגעיל!!! הממוצע כיום על בנות זה גיל 17-18 וחוצמזה ג'וני לא מופרע! הוא נשמה!! אבל היא כן!! לא מגיע לה ג'וני חמוד שכזה! חחחחחח

למעלה