ראיתי נמסיס... מדכא...

Sefy

New member
...Look at the Polls and see

9 people votes for Nemesis (why i'll never know!
) and 8 votes for Generations and 11 voted for First Contact, Insurrection didn't get a vote from what I saw

אהה , אכן אין כמו First Contact

וספי ההוכחות מדברות בעד עצמן, הסרט נמסיס היה כשלון מהדהד בקופות באמריקה עד כדי כך שהוחלט לא להביא את זה לארץ. חסכו לנו המון עוגמת נפש. DATA ו Q נתנו את כל הצבעוניות והיופי לסדרה הנ"ל. אני חושב שהסרט הטוב ביותר בטרק הוא אכן First Contact. וכרגיל DATA מככב.

Sefy

New member
מצאת למי לומר את זה ../images/Emo6.gif

תסתכל על כל הודעה שלי בקשר לסרט האומלל הזה שנקרא נמסיס! מה שאתה אומר זו חזרה על הדברים שאני אמרתי כל הזמן!

n i v1

New member
ואני חושב שאתם טועים- ספויילר

לפני שאני מתחיל- קחו כמה נשימות- זה טיפה ארוך- תעשו הפסקות באמצע. אני אומר שזה למעשה הטרק הטוב ביותר מכל העשרה. אני אוכיח לכם. אני לא יודע באיזה סדר לכתוב את זה אז אני פשוט אשפוך את כל מה שיש לי. אנושיות- דאטה מפגין את שיא האנושיות שלו. הוא מת בשביל האנושיות, בשביל להציל את הקםטן שלו את החבר שלו. שינזון ופיקארד- יש שם מבט אל תוך העצמי. כל אחד והמראה שלו. שינזון בא במגע עם מי שהוא יכול היה להיות- עם הטוב שבו, עם השלם עם עצמו, עם הענק שבו, הפיקארד שבו. פיקארד בא במגע עם הצד האפל שלו, הנמסיס שלו- מי שהוא אמנם מכחיש שהוא יכול היה להיות, אבל כאמור, הוא היה מסוגל- היתכן??? בסצינת החתונה- פיקארד רוצה את כל האושר לרייקר ודיאנה, והוא באמת אוהב אותם, ההומור שלו- אנחנו לא יודעים איך לעכל אותו בכלל, הוא ממש הומור שבא ממש מעצב שמהול בשמחה כמו אומר- אני אוהב אתכם, זכותכם להתקדם, אבל אני מאבד את המשפחה שלי, אתם המשפחה שלי. דאטה- השיר בחתונה..... ואחרי שהוא מת- הפ מרימים כוסית נקודה שנייה: נשק להשמדה המונית- האם זה לא נושא רלוונטי לתקופה שבה אנו חיים? האם סטר טרק לא אמור להוביל ולהיות המראה לחיים שלנו היום? האם זה לא מה שקרה בסרט הזה? והנה עוד נושא- שלטון יחיד, מדכא, טוטאליטרי- מזכיר לכם משהו? ומה אתם חושבים על השילוב של שלטון טוטאליטרי עם נשק להשמדה המונית???? נקודה שלישית- דאטה מת, והנה מגיע ביפור ומתחיל לשרוק בסוף הסרט. ובואו נזכר לרגע מה אמר רייקר בסצינה שמקודם, בפרק הראשון, ההולודק, דאטה שרק, הוא כל כך רצה להיות אנושי... ורייקר השלים אותו. והנה ביפור שר ולא מצליח לזכור את הסוף, ופיקארד משלים אותו. איזו השלמה מופלאה יש לנו כאן?????!!!!!! ומי מכם שראה את הדיוידי בטח גם ראה את הסצינה של דאטה ופיקארד בחדר שלו עם השאטו פיקארד, שפיקארד מתוודה על כל זה, הרי זה עצום, הרי פיקארד שמר על הפרטיות שלו כל השבע שנים האלה.... והנה פתאום, דאטה והוא.... טוב, זה לא פתאום.... אני חושב שמה שכל כך נפלא בסדרת הסרטים של הדור הבא היא התפתחות החברים והמשפחה... זה כל כך מרגש, וכל כך מתאים וכל כך .... כל כך. זה הסרט הכי טוב, כי הוא הכי טרקי. יש בו את כל היסודות שאם חושבים על מה זה טרק חושבים עליהם- כולם. הוא הכי מרגש, דאטה מת, יש היפרדות, הכל קורה שם, זה לא סרט על אקשן, זה סרט על אנשים, על חברים, על משפחה . לפני כמה ימים ראיתי את הסרט ה-9 כמו שסיפרתי לכם בהודעה אחרת. ויש לי מה לומר לכם עליו. זה הסרט הראשון שאני מודה בפעם הראשונה שהוא פרק כפול עם תקציב של סרט- אבל בכל זאת, זה סרט נפלא... ואתם יודעים מה, כשאני חושב על זה, אחרי שראיתי נמסיס, כל הסרטים של הדור הבא נראים לי יותר טובים ממה שחשבתי עליהם פעם. יש אצלי מעין תחושת התגברות בכל הנושא של האהבה שלי לסרטים שלהם, אני לא יכול להסביר את זה, זה כאילו הפרספקטיבה שלי השתנתה- זה באמת קרה, אני מרגיש יותר שלם איתם, הם נראים לי יותר שלמים. בכל אופן המרד- זה סרט נפלא, חשבתי על זה, כל הצוות מקבל הרבה זמן מסך, יחסית, כולם ללא יותא מהכלל. יש שם את הסיפור אהבה של פיקארד, היה מאד יפה איך שהוא מזהיר אותה שהוא נמשך לנשים מבוגרות, ואיך שהיא אומרת/שואלת אותו אם הוא מודע לביטחון שהוא משרה על הסובבים אותו. זה משפט כל כך מדהים.

Sefy

New member
!As Long As It Makes You Happy

The movie was and is an insult to the Star Trek Universe with all the rip offs and pathetic story line, bad sense of humor, special effects that belong in the 90's and you are holding to straws to make it look good for you cause you know it's a misreable movie. Just like now you admited that Insurrection is nothing more then a TV Episode with a bit of a movie budget which you wouldn't admit before, as for the movies suddenly looking better is just trying to avoid how bad the movies are and finding as much as you can of a good part. You can see any movie you want and if you look really carefully and avoid all the cheesyness you will get a wonderful perspective about them which you haven't seen other wise. Take me for example, i'm a big fan of Superman Movies, and although all the fans say the 4th movie is the worst, I consider it one of the best cause it's so unique from the rest, it was Superman that tries to do what he should do, and why it won't ever work. But the movie has so many fucks ups in SFX and it's got a 45min cut that the whole story has loop holes, so fans only looked at those and killed the movie, forgeting some of the best lines, like: "...When people of the world will want peace bad enough, their governments will have no choice but to give it to them..." Difference is, it's not a RIP off movie like Nemesis! which has all the exact copy elements from the Original TOS Movies! and THAT is why it's a garbage movie! Shizon and Pickard ? Khan and Kirk Data and B4 = Spock's Death and Reburn Whole "Family" feeling ? = Trying to rip what TOS gave the audience! So yes, it has all the "elements" of a Trek movie, problem is, those are all rip off elements from TOS Trek Movies instead of creating a new thing to make it unique, so what you so much love about the movie is the fact it's finally a Trek like TOS Trek gave us in the old days​

Sefy

New member
!Almost Forgot One of your Points

Weapon of Mass Destruction! how could I forget that rip! does Genesis ring a bell ? Star Trek 3 again ? a Weapon of Mass Destruction. Oh and on second thought the whole Picard and Shizon is more like the "Mirror, Mirror" episode from the TOS series, but also a lot like Kirk and Khan and how they are the Nemesis of Each Other from Old TOS TV Episode.​

n i v1

New member
אז ככה

לא משנה מכה ההודעה שלך תהיה מנוסחת היטב, והיא מנוסחת טוב, אני לא מסכים עם מילה ממה שאתה אומר. הומאז'ים זה חלק מהתרבות, זה חלק מהטלויזיה, זה חלק מהקולנוע וזה חלק מהמוסיקה. ולחשוב שהלקיחה של המוות של דאטה היא העתקה מספוק מסרט 2 עם ההחייאה לו בסרט 3... אתה יודע מה, שמעתי על זה ולא בדיוק ידעתי מה אני חושב על זה ומה דעתי- אבל- עכשיו אני יודע. זו שטות, זה אבסורד, זה טמטום. אמנם יש דמיון אבל אנחנו שבויים בתפיסה שדמיון הוא העתקה. דמיון הוא לא העתקה, ואז יש שתי השלכות אפשריות: אחת- הכותבים רצו להשתמש בזעמו של קאהן כשלד לסיפור של דאטה שתיים- הכותבים שלא ביודעין השתמשו בזעמו של קאהן כשלד לסיפור של דאטה. אין עוד אפשרויות שאני יכול לראות. עכשיו, האפשרויות האלה פשוט מעליבות את האנטיליגנציה, פשוט מעליבות. כל אפשרות כזו היא יותר אבסורדית מהשנייה. אם זה מה שאתה טוען, או כל אחד מכם שחושב כמו ספי- אני מציע לכם לשקול מחדש את העמדה שלכם. ועכשיו חובת ההוכחה עליכם, אני את שלי אמרתי. שגשוג וחיים ארוכים לכם

Sefy

New member
I've Already Proved Everything

All the Rip Offs, but you are like someone who is trying to grasp on straws, so you ignore the obvious cause it will ruin the whole movie for you, and you prefer to stick to it. But you know i'm right, you can disagree with everything I say, just like I disagree with everything that you say, Difference is, I don't need to try and find the rip offs, they are right there. Similiarity is a Rip Off when it comes to the exact story points from previous movies, instead of creating something new. So if that's the best you can think of the movie, you obviously miss the TOS movies so you better re-consider your position, cause you haven't proved anything, you just verified all the rips i've always said were there.​

n i v1

New member
או שכן או שלא

ואתה עדיין לא ענית על מה שאני אמרתי בקשר לכותבים

Sefy

New member
../images/Emo4.gif ? Would it help if I answered

1 - They Knowingly Ripped Trek 2/3 story Elements: So you call that a good thing ? they couldn't think of something unique so they copied a whole plot idea ? 2 - They Unknowingly Ripped the major elements from 2/3: Yes, sure, most popular Trek Movies, that any Real Trek fan knows, and they did not know ? Face it, even if the writers themselfs came out and publicly said it, you would still refuse to believe it, cause you can't let it be true, your entire perspective of the movie will be ruined. And God Forbid anyone here admits i'm right and the major part of the Trek Fans across the world, and i'm not talking about movie critics, but i've given links to webpages that show the fans gave it barely a 2 out of 5 stars.​

למעלה