ראיתי נמסיס... מדכא...

ראיתי נמסיס... מדכא...

למה הוא מת? מה הקטע? כן סרט אחרון לדור הבא ומשהו בעל השפעה וסופי חייב לקרות אבל למה הוא? האמת הייתי צריך לראות את זה בא, הוא השאיר "תינוק"... אבל עדיין זה לא פייר, מסעו לא תם... בושה וחרפה... אני מתכחש לסרט זה. לא הורגים אליל ככה סתם ואפילו בלי משפט פרידה. דקה דומיה, שריקה.

ISRAEL

הארץ חסרת המזל שלא משדרת סטאר טראק בכבלים (כן אני יודע, יש ביאס, אבל יש לי את כללל ווייג'ר בדיסקים)

P0P

New member
אנחנו במדינת תפוז יש חוקים !!!!!!!!

לא לספיילר !!!!!!!

Lu Tze

New member
נכון, אין שמות.

בסרט ה-3 מישהו מת. אני לא אגלה מי, אני רק אגיד שיש לו אוזניים מחודדות. גם זה לא ספויילר. לא הזכרתי שמות.

Sefy

New member
../images/Emo46.gif !That's a Lie

He Dies in the Second Movie

לא בטוח

בימים ההם היה רק אחד עם אוזניים מחודדות.. בדור הבא אני מכיר לפחות 3 דמויות הנמצאות במסע לא גמור והרבה קצוות לא סגורים.

Lu Tze

New member
(ספויילר לנמסיס) ובנמסיס יש רק אחד

שמשאיר אחריו "תינוק". אדם שקרא את ההודעה שלך יבין שאתה מדבר על דאתא ברגע שיגלו את B4.

ועכשיו זה ספויילר:)

כי מי שעוד לא ראה את הסרט לא היה עולה על זה עד שקרא את הודעתך. בכל מקרה... אני מוחה בכל תוקף יוחזר דאטה, לא אכפת לי איך... שיקחו את הרשת הפוזיטרונית מלור, הזיכרונות האגורים אצל B4 ובהנחה ש"אדם הוא סך כל זכרונותיו", דאטה ישוב כמו חדש. אם ג'ורדי, אובריאן ובארקלי ישבו על הבעיה הם יפתרו אותה, בטוח. בתודה, אבשלום בורג - HEBREW IS FUTILE YOU WILL BE ASIMLLETRETED...DISASEMBLER TURBO DEBUGER AND JAVA INTERPERTER

Sefy

New member
הרעיון המרכזי: תכתוב ספויילר בכותרת

כדי שאנשים שלא רוצים שתהרוס להם את הסרט, לא יפתחו את ההודעה שלך

Sefy

New member
זו בדיוק הבעיה, בכותרת לא רשום...

אבל בתוך ההודעה שלך רשמת פרטים מתוך הסרט עצמו, שהמזוכיסטים שעוד לא סבלו את הסרט ועדיין רוצים לסבול, עכשיו לא יוכלו, כי הרסת להם אותו.

למעלה