ראיתי נמסיס... מדכא...

Sefy

New member
מה עקשנות ? אתה חושב שזה מזיז לי ?

אני גם ככה לא סובל את הסרט, אבל להראות כבוד לאחרים שכן אוצים מאיזו סיבה לא מובנת לראות אותו

בקיצור, מה שלא ראה.. שיסבול בעצמו.

ותאמין לי אף ספויילר לא ידכא כמו הסרט עצמו.

Sefy

New member
!Because

Ron Berman and Branon Braga wants to kill everything that is Star Trek​

Sefy

New member
אני מניח שלא ידעת שהוא... ../images/Emo58.gif

היה אמור למות כבר בסרט הקודם, פיקארד היה אמור להיות זה שהורג אותו לפי התכנון המקורי, אבל ב"דקה" האחרונה שינו את הסקריפט של הסרט. למעשה גם הפריקארד היה אמור למות בסרט הזה, אבל הבינו שזה לא ירשים אף אחד

אכן לא ידעתי...

וטוב שקיבלו הבזק של חוכמה ודחו את הריגתו המיותרת... אך האם זה היה נכון לעשות? האם הקרבה עצמית מסמלת את אותה אנושיות שכלכך רצה למצוא? לא חושב כך... דאטה הקריב עצמו פעמים רבות למען חבריו בסדרה ואגב למה הם ויתרו על שבב הרגשות בשני הסרטים האחרונים? זה לא שינה את דמותו הבסיסית אך בו זמנית נתן אפשרויות קומיות גאוניות!

Sefy

New member
דווקא הקרבה עצמית זה "הגיוני"

בדיוק כמו שאמרתי, גנבו את כל האלמנט מהסרט השני שבו ספוק אומר: The Needs of the many outwiegh the needs of the few or the one שכביכול להקריב את האחד בשביל הרבים זה הדבר ההגיוני לעשות כי הרבים יותר חשובים מהיחיד, ולעומת זאת קירק בסרט השלישי עושה ואמר לו אחרת: The needs of the few or the one outwiegh the needs of the many ואני לא זוכר שויתרו על הרגשות בסרט הקודם, הוא פשוט היה יכול לבטל את זה מתי שהוא רוצה, כנראה הרגישו שזה מיצא את עצמו כבר. חוץ מזה שהשחקו רצה לעזוב, מה שאידיוטי שהוא משחק את אותו תפקיד רק ברובוט אחר, אבל אין לסרט הזה הרבה אינטלגנציה גם ככה.

למה אנדרויד אחר?

אם אתה מדבר על בי4, הוא לעולם לא יהיה דאטה..יש לו פיגור... (למרות שבהחלט הייתי משועשע בתגובתו למראה פיקארד)

Sefy

New member
אני מדבר על זה...

שזה אותו שחקן משחק אותו סוג של דמות, לא משנה מה האופי הנוכחי שלה וזה אידיוטי כי הוא רצה להפסיק לשחק! אז מה הוא עשה בזה ? כלום! ועכשיו B4 מתאים לכל הצוות מבחינה שיכלית

B4 לא יותר חכם מספוט...

סוףסוף החתול מצא לו חבר בגובה העיניים.. בעצם..חתולה... (נו, רק חסר עכשיו שזאב רווח יופיע שם עם בורקס)

Esmena

New member
הוא לא דפקט, הוא מוותיקי הפורום,

שנטשנו מסיבות לא ידועות (
)והוא אחלה גבר.

בצל אל

New member
טעות בידך

היתה פרדה. כל הסרט היה פרדה. החל מהנאום של פיקארד בהתחלה, דרך הקטע שנחתך בעריכה עם דאטה ופיקארד לבד (שאטו פיקארד), ועד הסוף כשהוא עושה מה שהוא עושה ואפילו אומר יפה "גודביי" כשרק הוא (והצופים) בחדר. איזה עוד פרדה אתה צריך?

ואומרים שאני נותן ספויילר...

אחי בחייך... למה... הוא הדמות המושלמת, הגבול האחרון באינטלגנציה, אנושיות... מכלכך הרבה בחינות זאת דמות ששברה מחסומים, זה כבר מעבר "לחיים כפי שאנו מכירים אותם" הוא האליל שלי, כמה חבל. זאת הדמות האחרונה שהייתי מוותר עליה, למה לא העיפו את בארקלי? הוא גמר את עבודתו בסדרה הנוספת(לא מספיילר) בושה... באמת בושה, ועוד קוויתי לשמוע עליו באמת מגיע ליהיות הד... של.. כמו שהזכירו ב"אול גוד טינגס" (לא מספיילר)

bewiched

New member
אם היית שואל קודם היינו אומרים -

לך שזה סרט נוראי ולא כדאי לך לראות כמו הרקים הראשונים החדשים של מילחמת הכוכבים

Sefy

New member
יש רק 3 כמונו שלא סבלו את הסרט

כל האחרים מזוכיסטים

bewiched

New member
באמת? אבל סזה סרט כל כך גרוע-

כמו הפרקים הראשונים החדשים של מלחמת הכוכבים ואני בדרך כלל אוהבת כמעט כל סרט שאני רואה

למעלה