הנה מה שהיה בצ´אט :
: מערכת וואלה! אפשר לפגוש אותי בזה שתקנו את יומני ןתשלחו בתובת שכתובה כאןץ : יהודה לוי תשאלו אותי שאלות כדי שאני אוכל לענות : מערכת וואלה! לא יודע למה אני מעשן ,תאמינו לי !!! אני צריך להפסיקץ : מערכת וואלה! אסור לי להגיד עם מי הכי נהניתי להתנשק אבל מה שכן זה היה מאוד טכני, אז זה לא משהו שעשה לי משהו רגשי : מערכת וואלה! אני מאוד פרפקציוניסט ומתייסר לפעמים שאני רואה את עצמי אבל אני מאוד מרוצה מהסדרה : יהודה לוי אני אוהד את סנגל : יהודה לוי כרגע אני רוצה שדרום קוריאה ינצחו : יהודה לוי אני לא חבר של כלנית במציאות. אני חבר של אפרת במציאות : יהודה לוי אני שומע לפי המוזה. אפשר להגיד הכל. : יהודה לוי אני חבר של אפרת שלוש שנים : יהודה לוי זאתי שחושבת שהיא מדברת לעצמה - לא ראיתי את השאלה כתבי שוב : יהודה לוי תודה על המזל טוב : יהודה לוי יש לי צ´ט ליומולדת במעריב : יהודה לוי אני בן 23, מזל סרטן, 29.6.79 : יהודה לוי יהודה זה על שם סבי, ואני שמח שהשם הצליח לפרוץ למודעות : יהודה לוי כן אני מאוד אוהב את אביב גפן : יהודה לוי הייתי בבלוק באסטר ברעננה אתמול : יהודה לוי מאוד אוהב את מוקי. הייתי רוצה לעשות איתו איזה משהו : יהודה לוי לא אין לי אח קטן : יהודה לוי אני בקשר עם השחקנים שבסדרה, לא בתדירות גבוהה כי ראיתי אותם ברציפות במשך חצי שנה : יהודה לוי אין לי ICQ : יהודה לוי אפרת נבחנה והיתה מועמדת סופית לתפקיד של מאיה : יהודה לוי מכיר את רפי דלויה. צלם טוב. : יהודה לוי אתה מוזמן לשאול אותי שאלה : יהודה לוי אני אוהב סושי ופסטות : יהודה לוי כן אני גר בהרצליה. ולמדתי בתיכון במגמת תאטרון : יהודה לוי אני הולך להופיע בדרמה, שעוד חודשיים תעלה : יהודה לוי אני חושב שזה היה ביזיון, אבל לא באשמת השחקנים. פשוט נמחצו שם ילדים ולא רצינו שתהיה סכנת נפשות : יהודה לוי לכן החליטו להוציא אותנו משם כדי שאיש לא יפגע : יהודה לוי לקחתי את "אמלי" ו"מולאן רוז´" מהבלוקבאסטר. : יהודה לוי ירחמיאל וחיה לוי : יהודה לוי התחביבים שלי? לא תרצי לדעת : יהודה לוי גלשתי פעם, אבל לא הייתי להיט בזה : יהודה לוי מאוד אוהב לשיר : מערכת וואלה! זה נורא כיף שאוהבים אותך, למה שימאס לי? : מערכת וואלה! זה נורא כיף שאוהבים אותך, למה שימאס לי? : יהודה לוי ג´ינס : יהודה לוי אני חושב מה שכולם חושבים על המצב בארץ : יהודה לוי להתנשק עם כבר? קשה מאוד, לא בשבילי : יהודה לוי עוד לא החלטתי איך לקרוא לבתי שטרם נולדה : יהודה לוי קשה לי לענות על השאלות כי יש המון המון אנשים כאן : יהודה לוי לא יכולתי להגיע לפורום באותו יום : יהודה לוי איך התחלתי לשחק? תמיד רציתי לעשות את זה ובגיל 14-15 התקבלתי לתלמה ילין ומשם זה פרץ : יהודה לוי לני קרביץ : יהודה לוי זה לא שינה אותי אישית אבל זה שינה אותי סביבתית : יהודה לוי נחמד לי פה עד עכשיו : יהודה לוי כן אני מרוצה... : יהודה לוי ביום שני אני מחזיר את הסרט לבלוקבאסטר. כן, לבלוקבאסטר : יהודה לוי עשו לי אתר, www.yehudalevi.co.il : יהודה לוי טרם נכנסתי אליו : יהודה לוי עשה לי נו, איך קוראים לזה, כאילו הוא לא קיים : יהודה לוי יפית תעזבי אותי בשקט : יהודה לוי הייתי בלהקת נוער, "השכנים של ת"א", ואז התגייסתי ללהקה צבאית, ומשם עשיתי כמה סדרות והגעתי ל"לחיי האהבה" : יהודה לוי דניאלה נורא נחמדה, יש לה עגיל באף והיא רוקדת לא רע : יהודה לוי תראו את היומן שלי : יהודה לוי יש ביומן כל מיני הגיגים, סיפורים מהילדות, והרבה מאוד תמונות. יומן באמת מקסים : יהודה לוי קשה לי לענות בשל כמות השאלות. : יהודה לוי אולי בעתיד היא תהיה חברה שלי : יהודה לוי יש לי שתי אחיות : יהודה לוי אני לא סנוב, השאלות פשוט רצות מהר מדי : יהודה לוי אני הולך למכון כושר : יהודה לוי הכרתי את אפרת בלהקה צבאית : יהודה לוי תוכניות לעתיד: לקנות את וואלה! : יהודה לוי גדלתי בדרום אפריקה, ואח"כ הספקתי לחיות שם עוד עשר שנים עד גיל 14.5 : יהודה לוי linkin park - in the end : יהודה לוי אני בא לפתח-תקוה מדי שבוע כי כל המשפחה שלי בפתח-תקוה : יהודה לוי השרשרת? קיבלתי אותה. : יהודה לוי דרום קוריאה במונדיאל, ובארץ מכבי חיפה והפועל ת"א : יהודה לוי כן אני אתחתן איתך. בת כמה את? : יהודה לוי אין לי קעקועים : יהודה לוי וגם לא רוצה קעקועים : יהודה לוי כן, ברחוב יש הרבה שקוראים לי גידי אבל הרוב כבר יודעים את שמי : יהודה לוי אני מנוי לערוצי זהב : יהודה לוי ת´אמת? עם אבי פניני : יהודה לוי איזה קריירה מוזיקלית? : יהודה לוי קודם כל צר לי שלא יכולתי לענות על כל השאלות, כי באמת היו פה הרבה אנשים ולא יכולתי לעקוב אחרי הכל : יהודה לוי אני אוהב את כולכם על הפירגון. תקנו את יומני. להתראות, מקווה לראותכם שוב בקרוב. נשיקות וחיבוקים לסיום : יהודה לוי ביי! : יהודה לוי