ראיתי את גידיייי!!!

אל דאגה שאלתי ברדיו bu והתשובה היא

תיכנסו לדף הראשי של וואלה wow ושם יש הודעה על הצ´אט. היום בשעה 19:00 כאשר תלחצו על ההודעה תגיעו לצ´אט . אפשר גם להגיע לצ´אט (אבל רק בשעה 19:00) דרך האתר של רדיו bu שם צריך להיכנס במדור של מה חדש (בחלק העליון של הדף) ההודעה השלחישית שם היא על הצ´אט וכאשר לוחצים עליה יש קישור שרשום עליו "לפרטים נוספים הקישו כאן" ואז נפתח דף שבשעה 19:00 בלבד יוביל לצ´אט. ניסיתי ליהיות הכי ברורה שאפשר להלן הקישורים:

casperit

New member
סיכום הצ´אט!

טוב אז היה גרוע, קודם כל יהודה לא ענה בכלל על השאלות, כאילו כמעט... על שלי בכלל לא... (ועוד אחרי שהצפתי וטוב!), הוא נראה חתיך, ההודעות רצו במהירות נוראית... לא פלא שיהודה לא ענה על כלום, הוא נראה חתיך, היו כמובן את האלו שאני אוהבת אותך, וזוכר אותי? וכאלו דברים..., הוא נראה חתיך, נתקע לי איזה אלף פעמים אז הייתי צריכה לצאת ולהיכנס, מהשאלות למדתי משהו חדש? אממ? שהוא הולך למכון כושר? יעל

יש פה מישהוא?או שכולם בצ´אט

המבורדק עם יהודה? . דרך אגב המלצה אפשר לראות את יהודה על כל המסך אם מקישים על הלחצן הימני של העכבר כשהסמן על התמונה שלו ולוחצים על מסך מלא. כדי להחזיר לגודל המקורי צריך שוב ללחוץ על הלחצן הימני ובגודל תצוגה לסמן 50%

עדי18

New member
יו איזה בלאגן היה בצ´אט!!!!

הפציצו אותו בשאלות, אז הוא בקושי יכול היה לענות :( זהו הוא הלך

עדי18

New member
ואיזה פאדיחה! אמרתי כזה כשנהיה קצת

שקט " נראה לי שאני מדברת לעצמי" או משהו כזה ואז פתאום הוא אומר לי "זאתי שחושבת שהיא מדברת לעצמה-כתבי שוב את השאלה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

talkedmi1

New member
מי היה עם יהודה לוי בצ´אט?

אני הייתי איזה מתוקקקקקקקקק איך הוא נתן נשיקה למצלמה הוא ענה לי על שאלה אחת לא זוכרת מה שאלתי אבל לא משנה

יווווווווווווווווווו סקופפפפפפפפפפפ

הולך להיוולד ליהודה לוי תינוקת והוא עוד לא התחתן... בצ"ט הוא כתב ואני מצטטת : "עוד לא החלטתי איך אני אקרא לבת שלי היא עוד טרם נולדה" משהו כזה יוווווווווווו יהיה לאממי הכוסון ילדה בטח היא תהיה מהמממת עם עניים כחולות!!!!!!!!! איזה חמוד איזה פרצופים הוא עשה!!!!!!!!! ההוא ענה לי על שאלה שאלתי אותו אם הוא מתכוון להוציא דיסק ואם הוא הולך לעשות קריירה בשירה.. ובנוסף אמרתי לו שיש לו קול מדהים והוא ענה איזה קריירה במוזיקה? לא משנה.... קיצקץ העיקר הוא התיחס אליי.... איזה חמוד איזה פרצופים הוא עשה למצלמה מוזרים כאלה והוא כל הזמן הוציא ת´לשון ויש לי תמונה שלו מגני התערוכה שהוא מוציא בדיוק ככה ת´לשון זה מעורר בי זכרונותתתתתתתתתתתת

talkedmi1

New member
בת?? מה?? דיי הייתי בצ´אט ולא ראיתי

אולי זה בגלל שלפעמים התנתקת ןאז הייתי צריכה להיכנס שוב אבל בתתתתתתתתתתתתת??? ברצינות?

אורלי5

New member
לא הולכת להיוולד לו שום תינוקת

הוא ענה שהיא טרם נולדה.. זה לא אומר שחברה שלו בהריון.. זה אומר שאין לו שום בת

טוב... אני הבנתי מזה שהיא בהריון וש

ושהבת טרם נולדה אולי טעיתי... לפחות ככה אני חושבת!!!!!!!!

חפיף... יו איזה בושות עם טעיתי...

פתאום אני מפיצה שמועות... דיי נו רציני זה מה שהוא כתב וזה מה שהבנתי מזה....... אולי לא הבנתי נכון..... ומקסימום מתישהו יוולד לו ילדה...........

עדי18

New member
הנה מה שהיה בצ´אט :

: מערכת וואלה! אפשר לפגוש אותי בזה שתקנו את יומני ןתשלחו בתובת שכתובה כאןץ : יהודה לוי תשאלו אותי שאלות כדי שאני אוכל לענות : מערכת וואלה! לא יודע למה אני מעשן ,תאמינו לי !!! אני צריך להפסיקץ : מערכת וואלה! אסור לי להגיד עם מי הכי נהניתי להתנשק אבל מה שכן זה היה מאוד טכני, אז זה לא משהו שעשה לי משהו רגשי : מערכת וואלה! אני מאוד פרפקציוניסט ומתייסר לפעמים שאני רואה את עצמי אבל אני מאוד מרוצה מהסדרה : יהודה לוי אני אוהד את סנגל : יהודה לוי כרגע אני רוצה שדרום קוריאה ינצחו : יהודה לוי אני לא חבר של כלנית במציאות. אני חבר של אפרת במציאות : יהודה לוי אני שומע לפי המוזה. אפשר להגיד הכל. : יהודה לוי אני חבר של אפרת שלוש שנים : יהודה לוי זאתי שחושבת שהיא מדברת לעצמה - לא ראיתי את השאלה כתבי שוב : יהודה לוי תודה על המזל טוב : יהודה לוי יש לי צ´ט ליומולדת במעריב : יהודה לוי אני בן 23, מזל סרטן, 29.6.79 : יהודה לוי יהודה זה על שם סבי, ואני שמח שהשם הצליח לפרוץ למודעות : יהודה לוי כן אני מאוד אוהב את אביב גפן : יהודה לוי הייתי בבלוק באסטר ברעננה אתמול : יהודה לוי מאוד אוהב את מוקי. הייתי רוצה לעשות איתו איזה משהו : יהודה לוי לא אין לי אח קטן : יהודה לוי אני בקשר עם השחקנים שבסדרה, לא בתדירות גבוהה כי ראיתי אותם ברציפות במשך חצי שנה : יהודה לוי אין לי ICQ : יהודה לוי אפרת נבחנה והיתה מועמדת סופית לתפקיד של מאיה : יהודה לוי מכיר את רפי דלויה. צלם טוב. : יהודה לוי אתה מוזמן לשאול אותי שאלה : יהודה לוי אני אוהב סושי ופסטות : יהודה לוי כן אני גר בהרצליה. ולמדתי בתיכון במגמת תאטרון : יהודה לוי אני הולך להופיע בדרמה, שעוד חודשיים תעלה : יהודה לוי אני חושב שזה היה ביזיון, אבל לא באשמת השחקנים. פשוט נמחצו שם ילדים ולא רצינו שתהיה סכנת נפשות : יהודה לוי לכן החליטו להוציא אותנו משם כדי שאיש לא יפגע : יהודה לוי לקחתי את "אמלי" ו"מולאן רוז´" מהבלוקבאסטר. : יהודה לוי ירחמיאל וחיה לוי : יהודה לוי התחביבים שלי? לא תרצי לדעת : יהודה לוי גלשתי פעם, אבל לא הייתי להיט בזה : יהודה לוי מאוד אוהב לשיר : מערכת וואלה! זה נורא כיף שאוהבים אותך, למה שימאס לי? : מערכת וואלה! זה נורא כיף שאוהבים אותך, למה שימאס לי? : יהודה לוי ג´ינס : יהודה לוי אני חושב מה שכולם חושבים על המצב בארץ : יהודה לוי להתנשק עם כבר? קשה מאוד, לא בשבילי : יהודה לוי עוד לא החלטתי איך לקרוא לבתי שטרם נולדה : יהודה לוי קשה לי לענות על השאלות כי יש המון המון אנשים כאן : יהודה לוי לא יכולתי להגיע לפורום באותו יום : יהודה לוי איך התחלתי לשחק? תמיד רציתי לעשות את זה ובגיל 14-15 התקבלתי לתלמה ילין ומשם זה פרץ : יהודה לוי לני קרביץ : יהודה לוי זה לא שינה אותי אישית אבל זה שינה אותי סביבתית : יהודה לוי נחמד לי פה עד עכשיו : יהודה לוי כן אני מרוצה... : יהודה לוי ביום שני אני מחזיר את הסרט לבלוקבאסטר. כן, לבלוקבאסטר : יהודה לוי עשו לי אתר, www.yehudalevi.co.il : יהודה לוי טרם נכנסתי אליו : יהודה לוי עשה לי נו, איך קוראים לזה, כאילו הוא לא קיים : יהודה לוי יפית תעזבי אותי בשקט : יהודה לוי הייתי בלהקת נוער, "השכנים של ת"א", ואז התגייסתי ללהקה צבאית, ומשם עשיתי כמה סדרות והגעתי ל"לחיי האהבה" : יהודה לוי דניאלה נורא נחמדה, יש לה עגיל באף והיא רוקדת לא רע : יהודה לוי תראו את היומן שלי : יהודה לוי יש ביומן כל מיני הגיגים, סיפורים מהילדות, והרבה מאוד תמונות. יומן באמת מקסים : יהודה לוי קשה לי לענות בשל כמות השאלות. : יהודה לוי אולי בעתיד היא תהיה חברה שלי : יהודה לוי יש לי שתי אחיות : יהודה לוי אני לא סנוב, השאלות פשוט רצות מהר מדי : יהודה לוי אני הולך למכון כושר : יהודה לוי הכרתי את אפרת בלהקה צבאית : יהודה לוי תוכניות לעתיד: לקנות את וואלה! : יהודה לוי גדלתי בדרום אפריקה, ואח"כ הספקתי לחיות שם עוד עשר שנים עד גיל 14.5 : יהודה לוי linkin park - in the end : יהודה לוי אני בא לפתח-תקוה מדי שבוע כי כל המשפחה שלי בפתח-תקוה : יהודה לוי השרשרת? קיבלתי אותה. : יהודה לוי דרום קוריאה במונדיאל, ובארץ מכבי חיפה והפועל ת"א : יהודה לוי כן אני אתחתן איתך. בת כמה את? : יהודה לוי אין לי קעקועים : יהודה לוי וגם לא רוצה קעקועים : יהודה לוי כן, ברחוב יש הרבה שקוראים לי גידי אבל הרוב כבר יודעים את שמי : יהודה לוי אני מנוי לערוצי זהב : יהודה לוי ת´אמת? עם אבי פניני : יהודה לוי איזה קריירה מוזיקלית? : יהודה לוי קודם כל צר לי שלא יכולתי לענות על כל השאלות, כי באמת היו פה הרבה אנשים ולא יכולתי לעקוב אחרי הכל : יהודה לוי אני אוהב את כולכם על הפירגון. תקנו את יומני. להתראות, מקווה לראותכם שוב בקרוב. נשיקות וחיבוקים לסיום : יהודה לוי ביי! : יהודה לוי

למעלה