זאת לא אני זה אחי הדביל , הוא חשב וכנראה בצדק שכך הוא יגרור תגובות נזעמות למרות שהפייבוריט שלי בסידרה זה גיל פרנק , אני די אוהבת את יודלה המתוק אז סורי , אבל מה לעשות אצל אחי זה כנראה נובע מקינאה
ידעתי! ידעתי שמשהו לא בסדר פה...אלה אם כן לוליטה היא לסבית או בן לא יכול להיות שבת תגיד שיהודה לוי מכוער! אין דבר כזה בעולם!!!! הוא שווה בטירוף! כמעט השתגעתי כשראיתי אותו ב"מעריב לנוער" איזה סקסי!!! חח...טוב עכשיו שכולנו נרגענו הכל בסדר! לוליטה, תגידי לאח שלך שירגיע!
אין לי מושג מי זה. כשאני ראיתי את היומן ישר יהודה נראה כמו איזה שחקן הוליוודי חתיך או גבר איטלקי כזה....יש לו מראה שונה כזה..יפה... אין הרבה דברים עם שיער שחור ועיינים כחולות כאלה יפות שיודעים לשיר ולשחק... בקיצור יהודה הוא בחור ממש מוכשר לדעתי...
אספתי עליו ועל ליאונרדו דיקפריו מלא תמונות, למרות שדין מת.... אבל אני אוהבת את הסרטים שלו והוא לא ממש דומה ליהודה, או בעצם ממש לא דומה.... בכל מקרה, לא משנה דומה לא דומה, יהודה חתיך בפני עצמו
בצעירותו היה ממש יפיוף, ויודה:לה ממש מזכיר לי אותו בצעירותו כבר לא מראים היום סרטים שלו, מאט דילון זה הבן שלו , אבל לא יפה כמו האבא, האמת שלפני מס´ שנים ראיתי סרט של אלן דילון בצעירותו, ושראיתי את יודה על היומן,ממש היה לי הבזק של אלן דילון. לסיכום יודה יפיוף אמיתי... ומי שחושב אחרת יש לו בעיה....