ממש לא........
ע עזית1 New member 23/6/02 #59 טוב נוני אני שמחה האמת שאלן דילון יחסית לגילו גם היום נראה יפה , אבל שהיה צעיר היה ממש יפה!!
ס ספורטאי24 New member 22/6/02 #22 איזה אוטו יש ליהודה לוי ../images/Emo35.gif חברה איזה אוטו יש לו ????????
T talkedmi1 New member 22/6/02 #25 כשאני ראיתי אותו בגני התערוכה הוא נכנס לג´יפ כחול כזה אבל לא הוא נסע בו אז אני לא יודעת אם זה שלו
P pompii New member 22/6/02 #29 לקחו אותו במשטרה מטעמי בטיחות ולא כי זה הרכב שלו.... היא רצתה לדעת איזה רכב יש לו ומה זה משנה באמת איזה רכב???
לקחו אותו במשטרה מטעמי בטיחות ולא כי זה הרכב שלו.... היא רצתה לדעת איזה רכב יש לו ומה זה משנה באמת איזה רכב???
ע עדי18 New member 23/6/02 #40 אז ככה...זה היה בשבוע הספר בגני התערוכה שבת"א..... אז בקיצור הוא בא לשם לחתום על היומנים שלו.... אז הייתי שם ופגשתי אותו(אתם יודעים כבר את הסיפור,לא?!) אחרי שזה נגמר לקחו אותו בניידת משטרה מטעמי בטיחות אז צילמתי
אז ככה...זה היה בשבוע הספר בגני התערוכה שבת"א..... אז בקיצור הוא בא לשם לחתום על היומנים שלו.... אז הייתי שם ופגשתי אותו(אתם יודעים כבר את הסיפור,לא?!) אחרי שזה נגמר לקחו אותו בניידת משטרה מטעמי בטיחות אז צילמתי
T The Invisible Man New member 23/6/02 #45 אתם נכנסים לוואלה היום נכון בשביל לדבר יהודה לוי בשידור חי (צ´אט+מצלמה)