ראיתי את גידיייי!!!

ראיתי את גידיייי!!!

:)
ביי!

למי שלא קלט

ראיתי את גידי! ראיתי את יהודה לא בטלוויזיההההההההההההה במציאות!!!!! במכונית שלו עם חברה שלו להלהלההההההה
ביייייייייייי

עמי92

New member
ולמי שלא קלטה

תחזיקי חזק, זה יהיה שוק בשבילך מה שאני הולך להגיד... אז ככה, אני יודע פרט על גידי, משהו פצצתי ובלעדי... בשביל המתח מי שרוצה יירד לאט לאט בדף כי אני לא צוחק, זה באמת עלול לגרום שוק או אפילפסיה או משהו... לאט, לאט.... אז ככה... אני גיליתי לא מזמן ש גידי הוא בעצם י.... יה..... לא, לא, אני לא יכול.... נו, טוב.... אז גידי הוא בן אדם
אמיתי!!!! כן,כן וקוראים לו יהודה לוי... מצטער, הייתי חייב לספר... שיוווו איזו הקלה....

עמי92

New member
ושכחתי לציין שזה מופנה כמובן

לזאת שכתבה את ההודעה הראשונה, והממונים עליי ביקשו למסור את ההודעה הבאה: ++ מוגש כשירות לחולי נפש בישראל 2002 ++

casperit

New member
מה???? באמת????

גידי הוא בעצם יהודה לוי???? וההוא בן אדם אמיתי????? שיוו אני לא מאמינה זה פשוט... פשוט מזעזע! אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה, אתה רוצה להגיד לי שיש אשכרה סיכוי שיהודה נוסע במכונית ומזהם את האויר??? שיהודה מנהל חיים רגילים? אבל אבל זה לא יכול להיות! וואו אני פשוט לא מאמינה! יעל

עמי92

New member
שששש תיזהרי את תבהילי את

זאת שכתבה את ההודעה למעלה... צריך ללכת איתה שלב אחי שלב

עדי18

New member
הוא חתיך!!! על מה את מדברת?!

ובמציאות הוא עוד יותר חתיך!!!

יש לך טעם מוזר לוליטה......

כי יהודה לא רק יפה אלה גם סופר- חתיך!!!! איך אפשר להגיד שהוא מכוער בכלל?....

עדי18

New member
אני מסכימה איתך ניבה!!

באמת איך אפשר לקרוא לו מכוער?! הוא אחד האנשים הכי חתיכים שראיתי בחיים שלי!!!

עדי איך לא תסכימי איתי? ואיך...

בכלל בחורה יכולה להגיד אליו שהוא מכוער..אלה אם כן היא... ואולי "לוליטה" היא בעצם בן! כי זה ממש לא הגיוני.... ברצינות, יודה לוי הוא אחד הבחורים היותר חתיכים (וחמודים) שראיתי מעודי! הוא מקסים!!!! YUMMY!!!!

למעלה