ראיון אישי עם crazy M

איש24

New member
ראיון אישי עם crazy M

היה נחמד מאוד לענות לשאלותיכם,אבל עכשיו הגיע תורה של קרייזי,מותיקות הפורום ובעלת פינות רבות כאן,לענות על שאלות. אז רק לתזכורת,הנה שוב החוקים: ראיונות בפורום נועדו להיכרות טובה יותר בין החברים.זו דרך לבנות קהילה ידידותית,וכמובן ליצור עוד קצת כיף לכולם. בכל כמה ימים יפתח ראיון חדש עם חבר פורום אחר.כל חבר פורום רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואיין.אם אתם מעוניינים להגיב או לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון,אנא פיתחו על כך שרשור חדש.אם אתם מעוניינים לשאול שאלה על מהות הראיונות,או לברר פרט טכני כלשהו,עשו זאת בהודעה חדשה או במסר. אנא שימרו על הראיונות חיוביים.אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואיין או ליצור ויכוח מיותר.כמובן שאף מרואיין אינו חייב לענות על שאלות שאינן נעימות לו.עם זאת,אבקש להתייחס לכל השאלות,גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה",על מנת שלא תיווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואיין בוחר את המרואיין הבא אחריו.במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם אותו תרצו לראיין אחריכם,ולשאול אותו אם הוא מעוניין בכך.אם התשובה חיובית,שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מייד בסיום הראיון איתכם.אם התשובה שלילית,המשיכו לחפש.אם לא הצלחתם למצוא חבר שמעוניין להתראיין אחריכם,פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. מומלץ לפנות לחברים שאינכם מכירים על מנת להפיק יותר מהראיון איתם,וכדי שנגיע לכמה שיותר אנשים. נא לא לפנות לחברים שכבר התראיינו.לא יתקיים ראיון עם חבר שרואיין בעבר אלא לאחר תקופה ארוכה. שאלות קבועות להתחלת כל ראיון:(וכמובן שגם הן,כמו כל שאלה,אינן מחייבות) שם: גיל: איזור מגורים: אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלות נוספות לcrazy M

ronnin

New member
לשאלותי זכות ראשונים...

איך הגעת לברי סחרוף? איזה זמרים ולהקות את אוהבת בארץ? ומחו"ל? האם היית בהופעות בטיול שעשית? הכרת להקות וזמרים?

ענת1986

New member
וכמה שלי. היישר מהתנור ../images/Emo13.gif

1. מהם 3 הדיסקים האחרונים שקנית? 2. מהם 3 הספרים האחרונים שקראת? 3. איזה דיסק של ברי הכי אהוב עליך? ולמה? 4. מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? 5. אם היית יכולה לנהל/להקים פורום בתפוז- איזה היית רוצה? 6. מה היה החלום האחרון שלך שאת זוכרת? (כמובן, את לא חייבת לספר) בחזרה אליך יעקב

crazy M

New member
תשובות לענתי ../images/Emo9.gif

מהם 3 הדיסקים האחרונים שקנית? הממ.. שלום חנוך - חתונה לבנה שלום חנוך - אור ישראלי לירן נדל - ועכשיו מהם 3 הספרים האחרונים שקראת? וואו.. ממש לא זוכרת כי קראתי המון לאחרונה אז אני אכתוב את ה-4 האחרונים שקראתי כי בהם אני בטוחה. פרא - גבי ניצן אחת עשרה דקות, המדריך ללוחם האור - שניהם של פאולו קואלו מאה שנים של בדידות - גבריאל גרסיה מארקס. ספרים מעולים ומומלצים. המדריך ללוחם האור קצת פחות. איזה דיסק של ברי הכי אהוב עליך? ולמה? המממ.. אני הכי אוהבת את סימנים של חולשה למה? פשוט מאוד - אני הכי מתחברת אליו. מבחינת הלחנים, המילים, המסרים שהוא מעביר בשירים. אולי קצת מזכיר לי את ילדותי בעיר הפשע והרשע.. מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? וואו. הרבה דברים. חחחחח.. לישון, לאכול, ים, לראות טלויזיה (כן, כן, גם טלנובלות) בעיקר את csi - מיאמי, סרטים, לקרוא, לכתוב, לצייר, לנגן, לשחק סנוקר!! אם היית רוצה לנהל/להקים פורום בתפוז - איזה היית רוצה? אוקיי, אז להקים פורום חדש לא הייתי רוצה. אבל בהחלט הייתי רוצה לנהל פורום מסויים אם היתה לי האפשרות. אם היה אפשר הייתי מאוד רוצה לנהל את פורום נפגעי/ות תקיפה מינית. למה? כי זה נושא מאוד קרוב אליי ומאוד רגיש לי.. מה היה החלום האחרון שלך שאת זוכרת? (כמובן את לא חייבת לספר) טוב, החלום האחרון שלי היה על הניתוח שעשיתי. זה היה יותר סיוט מאשר מאשר חלום. חלמתי שאני בחדר ניתוחים. הניתוח הוא הניתוח להסרת הגידול. חלמתי שהכל מסתבך לי ושאני מתה בסוף
... אבל, בגלל אני מאמינה במיסטיקה והכל ובפיענוח חלומות ידעתי שאני לא אמות כי כשחולמים שאת/ה מת/ה בחלום אז זה סימן לחיים ארוכים. אז הייתי קצת יותר אופטימית אבל עדיין מאוד פחדתי מדברים אחרים בניתוח. וזהו. ולמה שאני לא אספר לכם??

crazy M

New member
תשובות ל- ronnin

איך הגעת לברי סחרוף? אני אעשה את עצמי מטומטמת ואגיד שאין לי מושג אם אתם רוצים לדעת איך הגעתי לשמוע את ברי או איך הגעתי לפורום, אז אני פשוט אענה על שניהם
לפורום הגעתי ככה במקרה. הייתי שורצת פעם בפורום זיהוי שירים שגם הוא היה בניהולו של מימל היקר בעבר והוא הכריח אותי לבוא לבקר אותו ולראות את הפורום החדש שהוא מנהל. למה הכריח? למרות שאני מאוד אוהבת את ברי? כי לא רציתי כל כך להיכנס למלכודת הפורומים. אז הוא ביקש שוב ושוב ואני באתי. מאז אני פה
אז לשאלה הבאמת רצינית - איך הגעתי לשמוע את ברי? וואו.. כבר כתבתי על זה פעם בפורום אבל אני אכתוב שוב. אתם מכירים את הילדים המרגיזים האלה שבטיולים שנתיים רצים לנהג עם איזו קלטת מהאוסף שלהם ומתחננים שהוא ישים אותה? אז כאלה תלמידים היו לי בכיתה. מהמרגיזים ביותר. פעם לא הייתי שומעת מוסיקה ישראלית בכלל למרות בקשותיהם של של הוריי ותלונותיהם על המוסיקה שאני שומעת. ואז באיזה טיול (לא זוכרת באיזו כיתה) היה את התלמיד הקרציה שהציק לנהג. כן, זה עם הקלטת. השיר הראשון שהתנגן היה לחץ (שהיום הוא השיר האהוב עליי) ולא הכרתי אותו. אפילו חשבתי לעצמי "מה זו המוסיקה הזו?". אח"כ היה את חלליות ואז נדלקתי על השיר. הלכתי לאותו תלמיד ושאלתי אותו מי הזמר ששר (כן, כן, לא ידעתי
) והוא הסתכל עליי כעל מי שנפל מהמאדים ואמר "מה? את רוצה להגיד לי שאת לא מכירה את הזמר הכי טוב בכל הזמנים?" הייתי בשוק. למחרת הלכתי לחנות וקניתי את הכל או כלום ומאז את כל הדיסקים. איזה זמרים ולהקות את אוהבת בארץ ובחו"ל? וואו.. יש הרבה. כמעט את כולם. נתחיל מחו"ל: נירוונה, מטאליקה, גאנס, פינק פלויד, יו-2, אבנסנס דפש מוד, מריה קארי, דיוויד בואי, בריאן אדמס, בון ג'ובי ועוד הרבה רבים וטובים (ותסלחו לי שלא כתבתי באנגלית). מהארץ: שלום חנוך, פורטיס, אריק איינשטיין, מאיר אריאל, שלמה ארצי, דיויד ברוזה, ריטה, עפרה חזה, סאבלימינל, הבילויים, יהודית רביץ אהוד בנאי, משינה, כוורת, עברי לידר (ואני חושבת שהרשימה עוד ארוכה.. האם היית בהופעות בטיול שעשית? הכרת זמרים ולהקות? בואו נסכם את זה במשפט אחד - עדיין לא עשיתי שום טיול..

המממ

New member
../images/Emo26.gif שאלות! ../images/Emo36.gif

1. מה את אוהבת בפורום? 2. האם יש לך שאיפות לעתיד, ואם כן, מהן? 3. מה לא היית מוכנה לעשות גם תמורת מליון דולר? 4. המליצי לנו בבקשה על דיסקים שאת אוהבת, אבל לא של ברי...

crazy M

New member
../images/Emo20.gif תשובות ל-המממ ../images/Emo20.gif

מה את אוהבת בפורום? הכל! אני אוהבת הכל. את החברים, את המנהלת, את הפינות את הסיפורים, את האוירה, פשוט הכל. אני באמת אוהבת הכל. אה, אני גם מאוד אוהבת את הארכיון. אני בפורום הזה כמעט מפתיחתו ואני נהנית מאוד לעבוד מידי פעם בארכיון ולהיזכר בדברים מפעם. האם יש לך שאיפות לעתיד, ואם כן, מהן? את מכירה מישהו שאין לו שאיפות לגבי העתיד? כי אני לא. מה השאיפות שלי? שאני אמצא אהבה, עבודה שתעסיק אותי יותר משתפרנס אותי, חתונה, משפחה, ילדים והכי חשוב - שאני אהיה מאושרת תמיד. אה כן ועוד משהו - חדר מאוד מיוחד ומאוד ספציפי בבית הראשון שיהיה לי כשאני אגור לבד..
מה לא היית מוכנה לעשות גם תמורת מיליון דולר? בשתי מילים: נ-י-ת-ו-ח פ-ל-ס-ט-י ! ! ! המליצי לנו בבקשה על דיסקים שאת אוהבת, אבל לא של ברי... אז ככה: שלום חנוך - חתונה לבנה. שלום חנוך - מחכים למשיח. דיויד ברוזה - האישה שאיתי. רמי פורטיס - אוספורטיס. אהוד בנאי - ענה לי.

המממ

New member
איזה חדר מיוחד וספציפי בדיוק...?

רק אם בא לך לספר... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

crazy M

New member
אוחחחח החלום שלי..

חדר שכולו יהיה מלא בספריות עם הספרים שאני אוהבת ושלא תחשבי.. כבר התחלתי במשימה להגשמת חלומי יש לי בינתיים 52 ספרים שאני אוהבת וכאלה שעוד לא קראתי עוד. אני יודעת שזה לא הרבה 52 אבל להתחלה זה המון.. ולא לצחוק עליי!!

המממ

New member
אחלה חלום... ../images/Emo13.gif אני רק מזהירה אותך

שבאיזשהו שלב את תאלצי לעבוד לבית גדול יותר, ואז גדול יותר... בגלל כל הספרים האלה...
אבל שיהיה בהצלחה במציאת וקריאת כל הספרים!

crazy M

New member
אל תדאגי

אני לא מתכוונת לקנות את כל ההוצאה אני קונה רק ספרים שאני אוהבת אחרי שכבר קראתי אותם ומקסימום.. בית קצת יותר גדול למי איכפת? כל עוד בעלי יהיה איש עסקים מצליח

crazy M

New member
חחחחחחח

אני אשת עסקים? ממש ממש לא.. מקסימום מנהלת חשבונות. ובעלי.. שיהיה מה שהוא רוצה!

crazy M

New member
../images/Emo51.gif לך אישי היקר ../images/Emo24.gif

רק לציין שכבר אין לי כל כך הרבה פינות כאן בסה"כ 2 אבל לא משנה.. בואו נתחיל לענות.. שם: מורני. גיל: 22 וחצי. אזור מגורים: ראשל"צ.

crazy M

New member
אה זה קלי קלות..

M - זה קיצור של השם שלי crazy - משוגעת. אני פשוט כזאת בכל המובנים..

ענת1986

New member
עוד כמה ../images/Emo13.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה סקסי בעיניך? מה הדבר שאת שונה בו מאחרים? מה את הכי שונאת? מי האדם שהכי השפיע עליך? לאיזו סדנה או טיפול היית שמח ללכת? מה מפחיד אותך? איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? מה מעצבן אותך? השלימי את המשפט:" מורן היא בחורה מאוד..."? השלימי את המשפט:" הגיע הזמן ש..."? מה 'מדליק' אותך, רוחנית ואמנותית, זה יכול להיות כל אדם, כל דבר.

למעלה