ראיון אישי עם crazy M

crazy M

New member
יאללה.. יוצאים לדרך..

אבל אני מזהירה מראש שאני עונה כרגע רק על חלק מהשאלות כי אני מאוד ממהרת ואני רוצה לענות עליהן בראש צלול יותר.. מה את הכי שונאת? אוקיי.. אז אני הכי הכי שונאת שקרים. גם את אלה שמכנים "שקרים לבנים". אני דוגלת באמת הפשוטה או הקשה כאחד. אני מעדיפה אמת כואבת מאשר שקר "יפה". מה מפחיד אותך? הרבה דברים. אני מפחדת מהחושך, אני מפחדת מהלא נודע, אני מפחדת ממוות, אבל הכי הכי אני מפחדת מעצמי. השלימי את המשפט: "מורן היא בחורה מאוד..." אז ככה.. מורן היא בחורה מאוד..........ביישנית. השלימי את המשפט:"הגיע הזמן ש..." בואו נראה.... הגיע הזמן שאני אהיה מאושרת.. כן. זה המשפט. בהחלט כן. זהו לבינתיים. אני אמשיך את השאר מחר..

crazy M

New member
ולשאר התשובות ../images/Emo26.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אממממ יש הרבה למען האמת אבל הכי הכי.. עקשנית ורגישה. מה סקסי בעינייך? וואו.. שאלה קשה מאוד. לא יודעת.. אני חושבת שהכי סקסי בעיניי זה כשגבר מנגן בגיטרה או משחק סנוקר. כן. מה הדבר שאת שונה בו מאחרים? מה זה השאלות הקשות האלה? אוףףףףףף אני חושבת שעל זה אני עוד אצטרך לחשוב מעט... מי האדם שהכי השפיע עלייך? אוקיי, אז היו 2 כאלה. האדם הראשון הוא סבתא שלי ז"ל. היא השפיעה עליי המון המון בחיים. וגם אח"כ דרך המוות שלה. האדם השני הוא פאולו קואלו (כן, כן, אתם לא טועים - הסופר) הוא אדם שבאמצעות ספריו וכתביו עזר לי המון במהלך חיי למדתי בעזרתו שיעורים שלא למדתי בשום מסגרת שהייתי בה. לאיזה סדנה או טיפול היית רוצה ללכת? למען האמת, אני לא מאמינה בכל השטויות האלה. לא מאמינה בסדנאות ובטיפולים אבל אם בכל זאת אני צריכה לבחור משהו אני חושבת שהייתי שמחה ללכת לסדנה שמתעסקת בפחדים. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? בואו נראה.. אני כבר יודעת לנגן אני מציירת, אני כותבת, אני אפילו סורגת אני מאוד הייתי רוצה לדעת לקרוא כתבי יד.. מה מעצבן אותך? מעצבן אותי מי שכל הזמן עושה צחוק מהכל ולא יכול להיות רציני אפילו לרגע אחד זה משגע אותי. פשוט ככה! מה 'מדליק' אותך רוחנית ואמנותית, זה יכול להיות כל אדם, כל דבר. אני לא יודעת אם לזה התכוונת אבל הדבר שהכי 'מדליק' אותי או יותר נכון להגיד שהכי מושך אותי זה ציורים ציורים של אמנים מוכרים או שלא מוכרים. להביט בציור ולהבין את משמעותו זה מעסיק אותי ומושך אותי מאוד. לחשוב על מה הצייר חשב כשהעלה על הדף את רשומיו.. יש רק עוד שאלה אחת קצת מסובכת לי אבל אני אענה בקרוב...

ענת1986

New member
../images/Emo41.gifהראיון עם מורני לקראת סיום../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים לשאול אותה שאלות נוספות

למעלה