ראה ערך טרוריסט

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

Deathatred

New member
שם לב למה שעולה מדבריך

מהודעתך עולה שלפי דעתך להיות שמאל פירושו "לשנוא את צה"ל ולהיות נגדו" ואילו להיות ימין "להיות בעד צה"ל ולתמוך בו". רק מי שמגדיר את השמאל דרך שנאה לצה"ל יכול לראות במאמר מאמר פוליטי. המאמר לא מדבר על בכלל על "הכיבוש" או על הסכם שלום - כן או לא. המאמר עוסק בהפרכת טענות ושקרים שבאו מהערבים והשמאל הקיצוני, מה לעשות, לא ראיתי עדיין מתנחל שטוען שצה"ל מבצע טרור בפלשתינים. הבאתי את טענות הצד האחר, אך רובן שטחיות והופרכו בקלות. זה שאני מגן על צה"ל לא קשור לפוליטיקה. המאמר מאוד טכני ומסביר את המניעים הצבאיים מאחורי הפעולות שצה"ל עושה ומסביר מדוע אינן פשעי מלחמה אלא אקט צבאי מבצעי לגיטימי.

הגינגי

New member
אתה רוצה דיון אמיתי?

כי אם לא אז סבבה אני מבין, אבל אין כל טעם להודעות שלך. אם כן אז כדאי לך גם לתת לצד השני לדבר ולכבד אותו את דעותיו ואת מה שישי לו להגיד. אני חושב שעד היום התנהגתי אליך בצורה כזאת ואפילו ברכתי אותך והגנתי עליך פעמים רבות בפורום. בהנחה שאתה בטוח בצדתקך מחמת הספר תתן לצד האחר להתבטא ותקשיב למה שיש לו לומר. אם אתה מכנה אותי כשמאל קיצוני אז אבוי לנו כי אז כל התנועה הזאת היא בהחלט שמאל קיצוני ואולי ביבי הוא שמאל מתון. משמעות האמירה שמאמאר הוא לא פוליטי היא שאין טעם להכנס לויכוחים (פוליטים) עליו שכן מדובר בעובדות ולא בפרשנות. אתה יודע טוב מאוד שבעינך וגם בעיניי כל דבר עובר פרשנות אז לפחות למען הספק... גם באמירה שלך שהטענות של הצד האחר הן שטחיות וניתנות להפרכה מראה זלזול עמוק מצדך וזה עצוב מאוד. מראש אתה מקטלג ומראש אתה יודע שאתה צודק אז ברור שתגיע למסכנה שהן שטחיות וקלות להפרכה. זה בעצם כל תעסוקתך להפריח את הטענות של הצד היריב. אני מאחל לך שבפעילותך הפוליטית יהיה יותר מכך שכן בצורה כזו לא תגיע לכלום. אם ברצונך לשפר את המצב תפסיק להפריח טענות, אפילו שטחיות, ותתחיל לחשוב על אלטרנטיבה אשר מתאימה לך.

Deathatred

New member
המאמר

היה נגד הטענות שצה"ל ארגון טרור. אתה טענת שלהיות בעד צה"ל זה להיות פוליטי. מה אני אשם שמי שמפיץ עלילות דם ושקרים על צה"ל הם השמאל הקיצוני? ומה אני אשם שהטענות שלהם הן דמגוגיות ושטחיות? המאמר לא עוסק בפוליטיקה ולא באידיאולוגיה. הוא עוסק בטענה פשוטה שכל ישראלי שפוי מסכים איתה, כולל השמאל המתון של מרצ: צה"ל לא ארגון טרור ומבצעיו בשטחיםהן לא "טרור של מדינה". מה פוליטי בלתת הסבר צבאי-מבצעי לפעולות של צה"ל? תסביר לי. ואח"כ אתה מתפלא למה מזהים את הימין עם אהבה למדינה ואת השמאל בדיוק להפך. בגלל שכל מאמר שמנסה להגן על ישראל ועל צה"ל (צה"ל הוא ארגון אפוליטי) נחשב אצלם לפוליטי מהצד הלא נכון.

Deathatred

New member
אגב

הסתייגויות קונקרטיות להסברי פעולות המלחמה של צה"ל לא טרחת לכתוב.

הגינגי

New member
כי אני מסכים איתך

אנימסכים איתך שצה"ל אינו ארגון טרור ועושה את המירב על מנת להגן עלינו. אחרת לא הייתי מצטרף לארגון טרור עוד שלושה וחצי חודשים (איזה כיף לי). אבל לא זאת הנקודה שלי, אני לא מסוגל לסבול את היומרנות שלך, הבטחון הבלתי ניתן לערעור שלך בצדקתך ובצדקת דרכך. יומרנות זו לועגת לירבך הפוליטים בצורה שלפי דעתי לא יאה.

הגינגי

New member
אני לא יודע

בכלל עניינים הש"ש השנה הוא בעייתי אבל אני לא רוצה לעסוק בנושא זה על דפי הפורום.

למעלה