קשר המסגדים 2

וינטו

New member
לכל דמוקרטיה יש מנגנוני הגנה ../images/Emo28.gif

ובלמים שתפקידם למנוע אנרכיה ומצבים שבהם יקומו גורמים על המדינה ויחסלו אותה. למדינת ישראל אין בלמים אבל המדינה מסונדלת

אור ירח

New member
יש להאשים את הכנסת במצב הזה

על כך שהחוק נגד הסתה לא עבר בכנסת כנראה בהתנגדותה של ש"ס. המצב הנוכחי מאפשר לח"כים הערביים להסית באין מפריע נגד מדינת ישראל ולקרוא לחיסולה.

שרוף

New member
הם תנועה אנטי ציונית מובהקת

אנטי דמוקרטית. ההלכה כידוע לך אינה דמוקרטית בכלל. הם שונאים אותך כחילוני בשבילם אנחנו החילונים גרועים מאוייבי ישראל וגרועים מהגויים.מדוע הם צריכים לתת ידם לחיקוק חוקים המגינים על המשטר הדמוקרטי חילוני יהודי? הכמיהה שלהם היא למדינת הלכה. הם עובדים בשיטת השלבים כדי להגשים את החלום שלהם. דוגמה קטנה משיטת השלבים: אתה ואני ואזרחי ישראל מממנים רשת חינוך חרדית המטיפה לשנוא לתעב כל דבר ,אדם,שאינו חרדי שאינו הולך על פי חוקי ההלכה. הם מקבלים לגיטימציה מהשלטון הרקוב והמושחת הזה שיודע בדיוק לאיזה מטרה הם חותרים אבל ממשיך לשמן אותם כי הוא צריך את ה17 מנדטים שלהם כדי לשלוט. ראה ברק שיום אחרי שנבחר עשה תפנית של 180 מעלות בניגוד להבטחותיו ערב הבחירות בעד גיוס בחורי ישיבות לצבא או לחלופין לשירות לאומי,להבטחתו בעד הפרדת הדת מהשלטון והכניס אותם לקואליציה. ראה מקרה שרון שנתן הוראה לשרת החינוך לבנת למלא אחר כל מבוקשם בנושא החינוך התורני העיקר ליצור שקט. המפלצת מקבלת כסף לחינוך התורני שלה המפלצת יושבת בשקט. אני בליכוד מעולם לא בחרתי והרבה בגלל הזיקה שלו למפלצת הזאת ועם מפלגת העבודה גמרתי בבחירות האחרונות ולעולם לא אבחר בה. שתי המפלגות האלו ברגע שמריחות שלטון מרמות ומשקרות את העם ללא בושה וחוטפות את וירוס השילטונולוגיה עח´ האידאולוגיה. דרך אגב גם המפלגה שלך מרצ מסריחה אותו הדבר.

אור ירח

New member
הבנתי אותך מוכה שרפה

אני מסכים עם כל מה שאמרת בהודעה זו. אבל תדע לך שרק בבחירות 1992 בחרתי מר"צ. בבחירות 1996 כבר בחרתי "עבודה" + פרס ובבחירות 1999 בחרתי "עבודה" + ברק. בבחירות 2001 לראשות הממשלה בלבד כבר בחרתי שרון. זה רק בשביל הרקע. שלך מוכה ירח

אלוני.

New member
אבולוציה ../images/Emo35.gif

בבחירות הבאות תצביע גנדי וליברמן ??

אור ירח

New member
לא אלוני

הסיבה שהצבעתי לשרון לא נבע בגלל שנהייתי "ימני" פתאום. ההצבעה שלי לראשות הממשלה נבעה בעיקר מן המצב הכלכלי ששרר אז לצערי גם היום. כמו לרבים ממצביעי ברק חשתי אכזבה רבה מן האיש. ברק לצערי הרב הוכיח שבתור ראש ממשלה הוא פשוט קטסטרופה מהלכת על שתיים מכל הבחינות. 1. מן הבחינה המדינית ברק היה נפל מוחלט. המו"מ שלו עם הסורים (לא זוכר איפה) היה מביש מכל הבחינות. הוא בתור ראש ממשלה לא היה צריך לנסוע כדי להיפגש עם מישהו בדרג של שר חוץ ועוד להתבזות מזה. הוא היה צריך לשלוח את שר החוץ שלו כדי להיפגש עם שר החוץ הסורי. ככה זה מקובל בדיפלומטיה בין לאומית. וכן הוא לא היה צריך "להניח" את כל הקלפים שברשותו על שולחן המו"מ עם הסורים. הוא הביא עצמו למצב שבו לא נותרה לו עמדת מיקוח ואילו הסורים רוצים מנקודת חולשה זו שלנו להתחיל את המו"מ. בקיצור, ברק הינו כישלון טוטלי בתור נושא ונותן מדיני. אם היה לו קצת שכל הוא היה צריך למנות את פרס לשר חוץ ולנצל בדרך זו את כישוריו הדיפלומטיים אותם רכש מניסיון של שנים. תראה את שרון שהיה לו את השכל למנות את פרס לשר החוץ שלו. 2. מבחינת עניני פנים. המצב הכלכלי בתקופתו היה על הפנים. האבטלה רק עלתה ועלתה וסחטנותם של המפגלות החרדיות שהיו בקואליציה שלו רק הלכה וגברה. הוא בגד בבוחריו ולא מילא את הבטחותיו לשלטון נקי יותר משחיתויות ומסחטנויות מפלגתיות של החרדים. כמו כן חשתי שהוא רחוק ומנוכר מן הציבור שהעלה אותו לשלטון. באופן כללי ברק הצליח להשניא את עצמו חזק חזק על כלל הציבור הישראלי כולל עלי. החיוך המעוות שלו כל פעם היה מדבר למצלמות הטלויזיה עדיין חרוט בזיכרוני. בקיצור, ברק היה כישלון טוטאלי בתור ראש ממשלה ומן התיסכול הרב שחשתי מן המצב ששרר ערב בחירות 2001 הצבעתי שרון כהצבעת מחאה שאינני מצטער עליה כלל. שרון, בניגוד לביבי וברק מתגלה בתור ראש ממשלה אחראי ושקול אשר נוהג בתבונה ובזהירות ולראש ממשלה כזה אנו צריכים.

שרוף

New member
ומה חשבת מוכה ירח?

הצחקת אותי התאכזבת מברק בקטע הכלכלי אז הצבעת שרון? ללמדך שלא למדת כלום. דווקא הליכוד הוא אבי אבות הטומאה קרי מדיניות שוק חפשי הם לאורך כעשרים שנה הרסו כל חלקה טובה במדינה במדיניות ה א סוציאלית שלהם ובמעבר למדיניות השוק החופשי ללא שום בסיס כלכלי חברתי איתן. זאת אומרת יצאת ממאורתו של הצבוע ונכנסת למחילתו של הנחש. ראש ממשלה אחראי ושקול אתה אומר על שרון. פה אני מסכים איתך הוא מאוד שקול הוא יודע ששס שבעה = קואליציה רגועה. לא אכפת לו שרשת חינוך פרטית ממומנת עיי ציבור אזרחי ישראל. מחדל שילטוני מוסרי ראשון במעלה. שרון שקול מאוד בהגנה על הקואליציה שלו. מספר מרכיבים מאפשרים את העבודה הזאת בעיניים על הציבור. א:עם מטומטם ואתה הדוגמה לכך.(אל תיקח את זה אישית) ב:ידיעתו של שרון את כמיהתם של חלק מחברי העבודה להמשיך לדבוק בכסאות שלהם מאפשרת לו לתקוע טריז בגלגלי העבודה ולפרק אותה לגמרי דבר שיבטיח לו את השרדותו בשלטוןוכמובן ניצחון נוסף לליכוד בבחירות הבאות. ראה מפלגת העבודה היום,אוסף של אנשים מבולבלים עייפים ומדוכאים בעיקר. ועכשיו מכל השיקולים האלה אין שום שיקול לאומי בטחוני כלכלי חברתי. כל מעשיו של ראש הממשלה הזה נובעים משיקולים פוליטיים גרידא. ואל תחנטרש לי שבחירתו של פרס היא במקום הנכון. העם לא רצה את פרס ואת ביילין ואת שריד בכל אופן העם אמר את דברו בבחירות האחרונות נגד המשך מדיניות ההתבזות הלקקנות והשמירה על יאסר עראפת והרשות הפלשתינית. ולבסוף שרון שקרן בדיוק כמו ביבי וכמו ברק רק שהוא שקרן מנוסה היודע הרבה יותר טוב איך להאכיל את העם הזה חרא מבלי שירגיש.

חוקים אנטי-דמוקרטיים

החוק נגד הסתה לא עבר בכנסת רק בגלל התנגדות ש"ס. היתה לחוק התנגדות מקיר אל קיר. אפילו ח"כ בני אילון הצטרף למתנגדים. חוק מסוג זה יודעים היכן הוא מתחיל ומדוע חוקק איש אינו יודע היכן זה יגמר ונגד מי יופעל. חייבים להשמר מכל חוק מפלה והמסכן את הדמוקרטיה

למעלה