קשר המסגדים 2

אור ירח

New member
קשר המסגדים 2

הערב שמעתי בחדשות ערוץ הראשון בטלויזיה שח"כ טאלב א-סאנע שיבח היום את המחבל שפעל היום בצהריים בתל אביב. דבריו שודרו בטלויזית אלג´זירה. כולי תקוה שגורמי אכיפת החוק ימצו את הדין עם הח"כ המסית. על חברי הכנסת הערבים להבין שהם מכהנים בבית המחוקקים של מדינת ישראל, בזכות הדמוקרטיה שלנו המאפשרת יצוג לכל מגזר באוכלוסיית המדינה. אם זאת, עליהם להבין שגם לדמוקרטיה שלנו יש מספר סייגים ואחד מהם הינו עירעור על אושיות המדינה. אם הם לא ירסנו את עצמם וימשיכו באופן עקבי להזדהות בפומבי עם צוררי עמנו, אזאי יש לשקול חקיקת חוק אשר יאסור על אותן מפלגות ערביות בעלות הקו הלאומני הפרו פלשתיני מלהיבחר לכנסת.

אכן כך היה

ח"כ מסית א-סאנע אמר אכן שהוא קורא לרצח חיילים וישראלים ושזה לגיטימי כנגד ה"כיבוש הישראלי" עכשיו תארו לכם איבחר המסית הזה לראש הממשלה הוא יעשה טבח המוני ביהודים בארץ,וכך כל ערבי שבבית הנבחרים צריכים לקשור את ידיהם ,פיהם ורגליהם של חברי הפרלמנט הפלשתינאי המרגלים האלו להוציא אותם מחוץ לחוקקקק ועכשיו שתי היוסים מה תגידו??

אלוני.

New member
טלטלה בשב"כ

א-סאנע לא קרא לרצח חיילים וישראלים, הוא לא אמר דברים קלים אבל הוא לא אמר את אשר אתה "מצטט". ואיך ייבחר הח"כ הזה לראשות הממשלה?

שרוף

New member
אלוני הנקודה היא לא מה הוא אמר

או לא אמר. הנקודה היא מדוע הוא אומר את הדברים האלה ועל איזה בסיס הוא מסתמך? אתה באמת מאמין שישראל שולטת על עם כבוש? הוא שקרן מניפולט העושה תעמולה נגד ישראל למען יאסר עראפת. השאלה הנשאלת פה היא: בהנחה שישראל היא דמוקרטיה (אני לא חושב כך) אבל לצורך העניין האם בדמוקרטיה מותר הכל האם אין גבול למה שהדמוקרטיה וחופש הביטוי מאפשרים? האם אתה תומך בחבר הכנסת ברקה או בעזמי בשארה טיבי וטאלב א סנע? אם לא אחת היא הם צריכים להיות מחוץ לפוליטיקה הם והמפלגות שלהם. האם חיסול פצצות מתקתקות ומחבלים שדם על הידיים שלהם הוא מדיניות של רצח נגד עם כבוש?

אלוני.

New member
לאט לאט

כן, אני חושב מאמין ויודע שישראל שולטת על נכבש (אלא אם הודיעו בחדשות שאין יותר פלשתינאים) כן, אני מאמין שאנחנו דמוקרטיה, יש כמובן מקום לשיפור (כמו למנוע משמאלנים לנהל פורומים
) יש גבול למה שהדמוקרטיה צריכה להתיר, אבל יש לי בעייה עם זה שאנשים חושבים שהם יקבעו את הגבול. (ראית את הסרט אוייב המדינה? שודר אמש בערוץ 2 ) אני לא תומך בחברי הכנסת שציינת וגם לא ברבים אחרים, למשל תמר גוז´נסקי אבל גם לא ברחבעם זאבי. חיסול םצצות מתקתקות הינו בעייתי אבל הוא אינו מדיניות של רצח נגד עם כבוש בעיניי, זו מדיניות גבולית שראוי שתעבור מספר דרגים מחליטים, אני לא לוקח את דברי השב"כ כתורה מסיני.

resh0

New member
אילו אתה היית חושב לאט...

וודאי היית מבחין כי מעל ל 97% מפלשתינאי יו"ש מצויים תחת שלטון הראשות הפלשתינית. מכך שאנו כבר לא נחשבים בשום אופן ככובשים. ה"נכבשים" היחידים שנשארו תחת שלטון זר הם פלשתינאי ישראל וזאת בדיוק הנקודה שתפטר בדרך הטרנספר. רחבעם זאבי מצדד בטרנספר בהסכמה - קרא נא את מצע מולדת. רעיון זה מאוד קרוב לתכנית ההפרדה של ברק, ההבדל הוא רק בשטח ההפרדה ולא במוסריות שבעניין. נראה לך שבשב"כ יושבים אנשים שיחליטו לחסל אדם מסויים ללא סיבה מספקת? אולי כדי לחמוד את אישתו הרעננה... מה קרה לך??? לא רק זה שהנסיגות כמעט וסרסו את יכולת המודיעין שלנו, בטח שאת יכולת ההרתעה שלנו ולזה אתה מוסיף שאת המעט שמסוגל השב"כ לנוכח התנאים, "זה לא תורה מסיני"... אומר לך את האמת: דברי השב"כ נראים לי אמינים יותר מסיפור מתן התורה על הר סיני...

אלוני.

New member
כן.

השב"כ הוכיח באטימות ובטמטום בקוו 300 שיכול שיהיה שם תהליך קבלת החלטות ארוך טווח ובלי שאף אחד עצר לחשוב. כן, אני חושב שכאשר מדינה מחליטה על חיסול צריך שיהיה יותר מגוף אחד שיחליט, במילים אחרות : לא סומך על השב"כ. אני לא יודע להגיד לך אם 97% או 76.4% מהפלשתינאים חיים בכאילו עצמאות, וזה ממש לא חשוב בעיניי כרגע כל זמן שהם בוחרים באופצייה הצבאית. לגבי השר עם הדיסקית, הוא בעיניי הכי נחות מבין השרים, אידאולוג בפרוטה בתמורה לכיסא ומכונית.

resh0

New member
מי שלא שוחה, לא טובע.

וברור שאין מי שלא טועה. אבל ברור לי גם שאלו הם האנשים הטובים ביותר והמקצועיים ביותר בתחומם! אין טובים מהם במדינה. בעצם אילו הייתי צריך לקבוע שרירותית (כמוך) מיהו זה האחראי למחדלים הגדולים ביותר, השב"כ או ממשלות ישראל, ברור במי הייתי בוחר לקבוע. עצם העובדה שמעל ל 97% מפלשתינאי יו"ש מצויים בשליטת הרש"פ מוכיחה כי הפלשתינים הם לא(!) עם כבוש. כעת כל שהם יכולים לטעון הוא שגזלנו מהעם שלהם אדמות ששיכות להם. מדובר בקונפליקט טריטוריילי וכאלו ישנם לא מעטים בעולם. לפלשתינים גם לא מפריע להיות עם כבוש!!!! שים לב! כל פלשתיני ישראלי יכול בכל רגע נתון להשתחרר מהכיבוש וללכת לחיות תחת שלטונו הוא!!! כולה 40 ק"מ עליו לעבור... פחות מהמרחק שבים אשדוד לירושלים. ולמרות זאת מעדיפים הם לחיות תחת כיבוש הכולל אפליה קשה. אין עוד כיבוש ולא מפריע לפלשתינים הכיבוש!!!! הבעיה היא שהפלשתינים מצויים במילכוד שמחייב אותם להלחם, אם לא ימצאו הם את עצמם תלויים על איזה חבל... פשוט שבויים אצל כהני דת וכהני טרור. זאת הסיבה היחידה שבגללה הם בוחרים באופציה הצבאית! עראפת רוצה לשרוד, קנאי הדת רוצים להשפיע ולכן הם מקיזים דם מכל עבר. עליך להבין את ההבדל שבין גנדי של היום לגנדי של פעם. גנדי הוא אחד מגדולי ישראל והאידיאולוגיה שלו היא היחידה שיש בה כדי להביא לשלום אמיתי ולא סתם הסכם שלום שערכו יהיה כמו יתר קודמיו. גנדי של היום הוא אכן נהנתן ומצדי משול הוא לגולפרב עם המיצובישי. אני משווה אותו לרבין! אדם גדול שכשל בשלהי הקריירה הפוליטית שלו. אבל האידיאולוגיה של רבין מתה! לאידיאולוגיה של גנדי יש עוד עתיד.

אלוני.

New member
גנדי גדול ../images/Emo35.gif

אין הווה ואין עתיד למה שאתה קורה אידאולוגיה אצלו, אין לו דבר כזה, עובדה. אני נוטה להניח שאתה לא מכיר את כל ההיסטוריה של השר עם הדיסקית. אני לא יודע מהיכן אתה לוקח את האמירה לגבי אנשי השב"כ ובכלל, אני מניח שיש שם אנשים מכל הסוגים והמינים ולמדתי על בשרי מספיק כדי לדעת שאמירות גורפות כאלה מסוכנות, אסור שהשב"כ יהיה ארגון שיש לו מדינה, שיעשה עבודתו תחת פיקוח. אין ספק שעבודת השב"כ קשה ומסוכנת וחיונית למדינת ישראל, אך אין ארגון חשאי שצרך לקבל אמון מוחלט, תתעורר יום אחד ותגלה שאין לך מדינה.

כבר התעוררנו וגילינו שאין לנו שב"כ.

מישהו טרח לסרס אותו עד תום, ואני חושב שאתה גם יודע מי הוא ה"מישהו" הזה.......

אלוני.

New member
הוא עצמו

השב"כ עצמו הביא לסרוסו. ארגון חשאי שפועל בצללים וחושב שהכל מותר מסתנוור קשות מן האור. בראש הארגון עמדו אנשים שהתבלבלו מעט, הם ייחסו לעצמם תכונות שאין להם ולקחו לעצמם זכויות שהיו אמורות להיות מוקנות לארגון ולא להם, וחבל.

טעיתי.

אתה *לא* יודע מי אחראי לסירוסו של השב"כ שלנו....... מה לעשות. טעות לעולם חוזרת. הפעם פיספסתי בגלל שהחלטתי לתת קרדיט במקום הלא נכון.......

resh0

New member
במי כן תיתן אמון??

באחד שמביא טרוריסט פרופר אל פתח ביתנו??? נראה לי שאתה קורא יותר מדי עיתונים כאשר עין ימין עצומה... כוחות הביטחון על כל מרכיביהן הביאו לישראל הצלחות רבות, כאלו שפוליטיקאים הזויים הצליחו להרוס! אז על מי אתה סומך???

שרוף

New member
לא אלוני זוכר? הסכמי אוסלו

מסרו את השליטה על ערביי השטחים לרשות הפלשתינית. אני הרי יודע שאתה אדם חכם וחושב ומתפלא אני מדוע אתה מסתיר את האמת על מי אתה מכסה? אלוני אין היום כיבוש זה שקר מתעמולת בית היוצר של השמאל. מה שיש היום זאת מלחמה שלא אנו פתחנו בה. האמת היא שהסכמי אוסלו מטרתם הייתה לסיים את הכיבוש ואכן אין יותר ממשל צבאי בשטחים ולכן אין כיבוש. זה שעראפת לא מספק את הסחורה ומסרב לקיים ממשל סדיר ואחראי שתומך באוכלוסית ערביי ישראל זאת לא הבעייה שלנו. אתה יכול להאמין שאנו דמוקרטיה אבל אם תבדוק מבחינה משפטית את ההגדרה של דמוקרטיה ואת הקריטריונים המשפטיים תראה שמדינת ישראל רחוקה מלהיות דמוקרטיה.

אלוני - הבנת הנאמר......

אינני יודע מה הם (או מהיכן באו) הקריטריונים שלך להבנת הנאמר, אבל כאשר חבר כנסת ישראל (יעני, ובטעות.....) אומר את הדברים הבאים: ".....איננו סבורים שעלינו לחוש רגשות אשמה או שעלינו להצטדק על הפעולה הזאת של הפלסטינים, פעולה שאנו רואים בה מאבק מן הדרגה הראשונה. הפעולה הזאת היא אחת מפעולות המאבק הלגיטימיות של העם הפלסטיני, המצוי תחת כיבוש....." אז הוא בהחלט *קורא* בזה לרצח חיילים וישראלים!!! ואם אתה לא מסוגל לראות את זה, אז אתה מיסכן ואני מרחם עליך......

אלוני - הבנת הנאמר......

אינני יודע מה הם (או מהיכן באו) הקריטריונים שלך להבנת הנאמר, אבל כאשר חבר כנסת ישראל (יעני, ובטעות.....) אומר את הדברים הבאים: ".....איננו סבורים שעלינו לחוש רגשות אשמה או שעלינו להצטדק על הפעולה הזאת של הפלסטינים, פעולה שאנו רואים בה מאבק מן הדרגה הראשונה. הפעולה הזאת היא אחת מפעולות המאבק הלגיטימיות של העם הפלסטיני, המצוי תחת כיבוש....." אז הוא בהחלט *קורא* בזה לרצח חיילים וישראלים!!! ואם אתה לא מסוגל לראות את זה, אז אתה מיסכן ואני מרחם עליך......

שרוף

New member
הצחקת אותי מוכה ירח

החוקים היחידים הנחקקים היום בכנסת הם חוקים סקטוריאלים הבאים לתת הטבות לציבורים שונים שבמקרה הם בני טיפוחם של פוליטיקאים מסויימים. אין לי צל של ספק שבנושא אזרחות אתה מקבל אצלי ציון נכשל. אתה מרבה לדבר על הדמוקרטיה אבל אתה לא מבין שהדמוקרטיה היא אמצעי ולא מטרה. אין היום דמוקרטיה בישראל. יש דיקטטורה ואנרכיה שלטונית מובהקת. אתן לך PATH דרך לברר אם אכן ישראל נחשבת לדמוקרטיה. ניקח משפטן לא ישראלי המתמחה בנושא הספציפי הזה, נמצא אותו למשל בארה"ב דרך שגרירות ארה"ב בישראל. נבקש ממנו לבדוק את שיטת הממשל שלנו על הכנסת הממשלה ונשאל אותו אם אפשר לכנות השיטה דמוקרטיה. התשובה שתקבל אולי תפתיע אותך אותי היא לא תפתיע. ידידי עכשיו הזמן לעשות ניקוי ראש מכל החרא שהאכילו אותך מיום היולדך.

יוליה19

New member
צודק אבל...

אתה מתנסח בצורה עדינה מאוד.צריך להסיר להם את החסינות ואת הראש

וינטו

New member
צריך לנהוג כמו במדינות הנאורות ../images/Emo28.gif

שכנותינו המתקדמות ולהסיר קודם כל את הראש ואחר כך את החסינות. אני מתפלא על שרון שבמתקפה כה חריפה ויומיומית של נציגי ערביי ישראל הוא ממשיך לשתוק ולא לומר דבר. בעצם אני לא מתפלא.

למעלה