קשים אתם!!!

MAYA20

New member
קשים אתם!!!

לא מוותרת, בדיחה תהיה כאן אפילו אם זה יהיה השרשור האחרון אלי האדמות. אפילו אם העולם יחרב ותשאר רק עמדת אינטרנט אחת ובה רק פורום אחד עם שרשור אחד, השירשור הזה יהיה על בדיחה על אלוהים! אז בני אדם מה לכם נרדמים על המקלדת, קומו עורו ותמצאו בדיחה על הבורא, יש לי בסיס נסו להרכיב מזה משהו: הבדיחה תכיל את הביטוי "אינו גוף ואין לו דמות הגוף " ואשתו של אלוהים. אתם לא חיבים להשתמש בבסיס מצידי תערבו בענין את מונגוליה העיקר שתמצאו משהו, אז יאללה צאו לדרך . <בין המוצאים הבדיחה תוגרל בזוקה ושקל וחצי>

MAYA20

New member
הבטחתי ולכן אקיים../images/Emo6.gif

לא מוותרת!!! מצידי שזו תהיה הבדיחה הכי צולעת ביקום, שזו תהיה בדיחה כל-כך צולעת שתצטרך קביים רק כדי לצלוע, אבל העיקר שתהיה!! האם חוסר ההענות היא ההוכחה שאין אלוהים או רק שהוא לא מצחיק? באמת שלא ברור לי הקטע הזה!! יש בדיחות על אפסילון ודלתה, על הכוכבית בטלפון, אבל בדיחה על אלוהים איין?!! לא מקובל עלי!!! אולי זה יעזור אם נגדיר קודם מה זה אלוהים כדי שנוכל לצחוק עליו: אז זה החומר שיש לנו בנתיים:אין לו גוף ולא דמות הגוף, הוא נצחי,הוא אומר לכולם מה לעשות (עיין ערך אישתו של אלוהים-אולי תהיה ממוצא פולני) הוא תמיד צודק (או לפחות כך הוא חושב) נו אז יאללה חברל´ך יש רק דרך אחת לגרום לי להפסיק עם השרשור הזה (התכוונתי לדרך שלא כוללת 4 מיתות בי"ד-שזו אגב דרך מצוינת כי אז אני יוכל לשאול את אלוהים אם יש לו בדיחות עליו, אני מקווה שאם הוא קיים אז לפחות הוא חברמן) הדרך היותר רלוונטית לכם היא למצוא בדיחה!!-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D-D

אולי לא על אלוהים, אבל הוא בטח צוחק

רב אחד, אהב לשחק גולף, חולה על גולף, כל יום, כל יום היה יוצא למגרש לסיבוב גולף קצר. והנה מגיע יום כיפור, והרב מתחבט איך הוא יוכל להתאפק יום שלם בלי גולף. בסוף הוא החליט, שבהפסקה, הוא ירוץ למגרש מחוץ לעיר, אין סיכוי שמישהו מהקהילה יראה אותו. מגיע הרב למגרש, מסדר את הכדור על התלולית ומרים את המחבט. מלמעלה רואים אותו המלאכים, ומיד קוראים לאלוהים: "תראה, תראה, באמצע יום כיפור, ועוד רב!" "או, קיי, עכשיו תראו איך אני מסדר אותו ככה, שעוד לא סידרו אותו בחיים" הרב מניף את המחבט ומכה בכדור, והכדור, אץ לו ורץ לו, מדלג על כל המכשולים, מתעלם מכל ההפרעות ונכנס ישר לגומה הנכונה, מה שנקרא "וואן שוט הול". "זה סידרת אותו?" תמהים המלאכים, "בחיים לא הייתה לו מכה כזו" "כן, נכון", ענה האלוהים, "אבל למי הוא יכול לספר?!!!"

מצחיק ואפילו אמיתי...

פעם אחת, בשבת אחרי התפילה, בקידוש בבית הכנסת. נחה עלי הרוח וסיפרתי את הבדיחה הזו, דא עקא, שזה היה בשלחן של ´החברה´, אני מסיים בהתלהבות עם הפאנץ´ ליין, ורואה איך כל אחד מהם במקום לצחוק, נזכר לו בכל מיני "שאין לו למי לספר".

דידית

New member
בלי בדיחה אבל סתם משהו מהגיגי...

אפרופו מלאכים ואלוהים...רוצה לשמוע את ההוכחה שלי שאין אלוהים? אז יש וורט ידוע על זה שאדם כל יום התפלל שהוא רוצה לזכות בלוטו וככה כל יום הוא אמר לאלוהים בבקשה תעשה שאני אזכה בלוטו.לא עבר יום שהוא לא נדנד לאלוהים שהוא רוצה לזכות. המלאכים באו לאלוהים ואמרו לו תן לו כבר לזכות בלוטו למסכן. אמר אלוהים אני אתן לו אבל קודם שיקנה כרטיס. אז אני כל יום מתפללת לזכות בלוטו קונה כרטיסים ואפילו נרשמת לטוטו מנויים ואין נאדה!! אפילו 5 שקל לא נכנסים לי לחשבון בסוף החודש. אז תגידו אתם יש אלוהים?
דידית.

מטאור38

New member
שוב לא הבנתי את הדרך למסקנה

אבל אם בסוף יצא לך שאין אלוהים, סביר להניח שאת צודקת!

חיקה

New member
נזכרתי בבדיחה על לוטו יהודי אחד

עשה נדר שאם יזכהבלוטו יתן חצי לישיבות ולא זכה שבוע הבא אמר אם

מטאור38

New member
שאם יזכהבלוטו יתן שתי שליש לישיבו

ת לא זכה. הלך בדיכאון ברחוב ואת מי הוא פוגש?(לא. לא את דידית עם ביקיני) תמשיך...

מטאור38

New member
את הכומר (תתם!)

אומר לו הכומר בני מדוע נפלו פניך? אומר לו היהודי איך לא יפלו פני אני ממלה לוטו כבר 30 שנה וכל פעם אני מבטיח לאלוהים שאני יתן לישיבות ואני לא זוכה! לא יודע מה לעשות. אומר לו הכומר תראה את תבטיח אפי´ רק חצי לכנסיה תזכה! אומר לאו היהודי זה לא דידית שמה רצה עם ביקיני?

חיקה

New member
המשך.יזכה יתן חצי לנוצרים וזכה

החברים שלו היו בטוחים שיתנצר והנה רואים אותו בבית הכנסת אמרו לו

חיקה

New member
המשך.מה קרה אמר להם אלוהים מכיר

אותי לא חשבתי לתת לא לזה ולא לזה אז סימן שיש אלוהים

והנה בדיחה... בלי אלוהים, כי אין!!!

יפנית אחת התחתנה עם בחור ישראלי ועברה לגור אתו בארץ. העברית שלה לא היתה טובה כל כך אבל היא הצליחה איכשהו לתקשר עם בעלה. הבעיה היתה כשהיא היתה צריכה לערוך קניות. יום אחד הלכה לקצב ובקשה לקנות ירכי עוף אך לא ידעה איך להגדיר את בקשתה. היא הרימה את החצאית והראתה לו את הירכיים שלה. הקצב הבין ונתן לה את ירכי העוף. למחרת בקשה לקנות חזה עוף. שוב לא ידעה את להגדיר, פתחה את כפתורי חולצתה והראתה לקצב את החזה. היא קבלה את מבוקשה. ביום השלישי רצתה לקנות נקניקיות. היא הביאה את בעלה ו.... ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ 6 ^ ^ ^ ^ ^ הלווווווו !!!! חברים!! בעלה מדבר עברית!

למעלה