קשים אתם!!!

דידית

New member
לא הגיוני!!!

היא הראתה לו את החזה והוא נתן לה את מבוקשה? אלא אם כן "נתן לה את מבוקשה" אתה מפרש אחרת.
דידית.

מטאור38

New member
אפרופו בדיחות אפרופו חזה אפרופו ד..

אחד מגיע לתחנת אוטובוס רואה בחורה שואל מה את עושה פה? היא עונה משתעשעת בדד. הבחור לא מתבלבל ושואל אפשר להשתעשע בשני. >מטאור מוסר שהקשר השתיקה נשבר ואין לו מה להגיד בנושא<

ועוד אחת (בלי אלוהים, כי אין)

גברת אחת ניגשה לדלפק הבשר בסופרמרקט, וביקשה מהקצב קילו חזה עוף. כשראתה מה הוא נותן לה, היא שאלה אם יש לו חתיכות גדולות יותר. אז הוא אמר לה שהיא יכולה להסתובב בסופר ובינתיים הוא יכין לה. כעבור כמה זמן נשמעת הקריאה ברמקול: "הגברת שרוצה חזה גדול, שתיגש לחלקה האחורי של החנות"

NOTA

New member
אתה (וגם הקצב) כנראה לא ראיתם

חזה של יפנית.

NOTA

New member
חזה - כן

שדיים - לא... וA בסוף השם לא בהכרח מציינת נקביות

אלוהים עזר להם !!!

לכומר אחד הייתה תוכית שהייתה קצת גסה: כל הזמן היא קראה: "אני פרוצה נחמדה, אני פרוצה נחמדה!" לבסוף החליט הכומר לשלוח אותה לבישוף, שלו היו שני תוכים שכל הזמן קראו פסוקים מהתנ"ך. הכניס הבישוף את התוכית לכלוב של שני התוכים והלך. מיד החלה התוכית לצעוק: "אני פרוצה נחמדה, אני פרוצה נחמדה!" אמר תוכי אחד לחברו: "ישוע, לא צריך יותר לקרוא פסוקים מהתנ"ך, תפילותינו נענו..."

ד נ י ל

New member
../images/Emo6.gif

זו אחת הבדיחות היותר טובות ששמעתי/קראתי אי פעם. ואם זה גרם למטאור להודות שזו בדיחה על אלוהים, אז בכלל....

אחר

New member
../images/Emo93.gif

נשבעתי שלי זה לא יקרה אבל... טוב, נו, הנה נחשף הכינוי הנוסף שלי

מטאור38

New member
כן גם אני לא הבנתי , אבל אתה מכיר

אותו הוא כזה ילד טוב שפשוט קשה לו לשקר(לא כמונו אח שלי). לנו זה בחיים לא היה קורה. וגם אם היו עולים עלינו, היינו אומרים שזה מתחזה.

אחר

New member
זהו שרציתי למנוע את המריבות../images/Emo80.gif

בין אתאיסט לאדם מי יכין את הקפה... [אם היו חושבים שזה מישהו חדש] אם כבר, אז כבר... ואגב, לאן נעלם אדם חביב הקהל?

ישך בעיה עימזה ?

סתאם מצא חן בעיני מבחינה גרפית ויש גם משמעויות נוספות מיסטיות אבל לא אכנס לזה בשעה זו של הלילה כי זה עלול להפחיד את התינוקות.

למעלה