קשים אתם!!!

מטאור, אתה דומה לאלי ג´י

באמת. גם בפנים שלך וגם בהומור שלך. אגב, אלי ג´י מצחיק ביותר.

מטאור38

New member
ואני בתחת של עצמי, (רוב הזמן)

וזה נותן משמעות חדשה לשיר "אדם בתוך עצמו הוא גר"

ShakeSpearE

New member
סליחה על הבורות...

אבל -- מה זה מלאך? (אם אתם לא יודעים אז אני אגיד לכם)

אחר

New member
איפה, איפה הייתי עד היום?../images/Emo7.gif

הרי זה כל כך ברור לכל אדם שרק פוקח את העיניים- ShakeSpearE היא האלוהים!!! רק התאוות הגשמיות שהייתי שקוע בהם מנעו ממני לראות את האמת הברורה כל כך! אבל מהיום, כשנחשפתי לאור, חיי ישתנו ללא היכר!!! אני שותה רק שייק ומשתמש רק בגלגל ספיר.

אהלן שייקספיר, ויש לי סיפור נחמד

כאשר עשיתי בגרות באנגלית, היה טקסט שהיינו צריכים לקרוא ואחר כך לענות על שאלות בנוגע לנאמר בטקסט. הטקסט היה על שייקספיר, אבל כידוע כותבים את שייקספיר לא כמו שמבטאים את זה אלא בתוספת של E ו-A כל מיני. בקיצור, עניתי על הכל נכון אבל לא ידעתי שזה על שייקספיר. אני יוצא החוצה מהמבחן ושומע שכולם מדברים על שייקספיר שאמר כך שייקספיר שאמר אחרת ואני לא מתחיל להבין מה יש להם משייקספיר... לקח לי זמן להבין שכל הטקסט דיבר על שייקספיר... ואני כלל לא ידעתי.

ShakeSpearE

New member
היי -- בואו נרגע!

רק שאלתי אם חשבת על כך! לא אמרתי שזה נכון שאני האלוהים... אבל ת´יודע מה? לא אכפת לי להיות. בעצם תמיד רציתי להיות אלוהים כשאני אהיה גדולה!

אחר

New member
ואני חשבתי -

שהן רוצות להתחתן עם ת"ח.|למה הורידו את האייקון של ההוא עם הזקן?| אבל הן כנראה הולכות על כל הקופה

אחר

New member
קפצתי לשם

אתה ויונה מככבים שם בגדול אני קצת מרגיש
כשאני קורא את ההודעות שם, אבל זה מעניין ואני אוסיף לקפוץ לביקורים.

אלי פלס

New member
"ההוא עם הזקן..."

אני רוצה להבין מה זה הזלזול הזה!!! "ההוא עם הזקן" הרי הוא אליהו הנביא זכור לטוב...

מטאור38

New member
רמזת שאת אלוהים, תסבלי.

עכשיו את מרגישה אך שאלוהים מרגיש. מה את חושבת שהוא אוהב את כל הפולחן הזה? אני בטוח שטוב לו שאנשים לא מאמינים בו. מיסכן, עשה טובה לבני ישראל הוציא אותם ממצרים , כן הוא היה חייב החברה לחצו עליו רגשית (ותעל צעקתם השמים וכ"ו) ותראי לאפו הקשר הזה ידרדר. מסקנה "אל תעשה טובות ואל תשחק אותה אלוהים גם אם באמת אתה כזה"

למעלה