קשה עם פרידות

גור42

New member
לא מקרה שלי. אני מהדור שלפני המבול... לא היה אז אבחון מוקדם.

אבל אני בטוח שאנשי המקצוע מצאו דרכים אחרות להפחיד את ההורים שלי.

מצחיק, כי את רוב ילדותי דווקא עברתי כמעט בלי טיפולים, חוץ מפסיכולוג. ולא שהכל היה אז דבש, אבל היו לי חיים. הלכתי לבית-ספר והיו לי תחביבים והיו לי שאיפות. וההורים לי אולי חשבו שאני "ילד בעייתי" אבל גם העריכו את היכולות שלי ואת הכשרונות שלי.

מדהים באיזה מהירות כל זה נעלם, ברגע שכולנו נגררנו לעולם ה"טיפולי". שש שנים של גהינום.

אז לחשוב על זה שיש ילדים שנגררים לכל העסק הזה עוד לפני שיש להם בכלל הזדמנות לחיות, זה באמת מעורר פלצות.

yuliyuli1

New member
אוי, כמה מוכר

אם כי אצלנו עדיין אף אחד לא התקשר לבדוק אחרי כמה חודשים אם התחרטנו.
יש גם כמה צדיקים בסדום שקיבלו יפה את הפרידה שלנו ולא הערימו קשיים, אבל הרבה "מבהירים" שצריך לפחות עוד פגישה אחת כדי להיפרד (הגדילה לעשות מרפאה בעיסוק אחת שרצתה 4 פגישות פרידה, אבל לזה כבר לא הסכמנו).
תמיד הם גם אומרים שפגישת הפרידה היא"בשביל הילד" למרות שהילד אף פעם לא מעוניין בזה.

תודה על השיתוף, זה באמת מוזר

היו כמה מקרים שכשהודעתי כשאני מפסיקה ופירטתי למה, הם הודיעו לי שיחזרו אליי לשיחה
ואז כשחזרו ניהלו איתי שיחה מאוד ארוכה ממש כמו חקירה ניסו לשכנע אותי להבין שאני עושה טעות.

arana1

New member
הם באמת מאמינים בכך, זו לא רק שאלה של כסף

רוב אנשי המקצוע לא רק שלא מסוגלים לקבל את סוג השונות האוטיסטית ולהכיל את סיבותיה אלא שהם ממש רואים כשליחות להכחיד אותה ואת כל הביטויים שלה
גם כי עצם קיומה מאיים על תחושת העצמי שלהם
גם הרצחנות של הפסיכולוגים לא נובעת רק מדאגתם לפרנסתם ולמעמדם בחברה
מבחינה פנימית, נפשית, אפילו פיזית, אנשים שמתנקזים למקצועות הטיפוליים הם כאלה שחרדים בטירוף מכל סטיה הכי קטנה ממה שנחשב כנורמלי
הפסיכולוגים, כמוהם כרבנים, רואים את עצמם כמגיני ושומרי הגבולות הנורמטיבים,
והם זקוקים לדיכוי החריגים על מנת להצדיק את קיומם בפני עצמם בדיוק כשם שכל משטר פשיסטי זקוק לאוייב על מנת להתקיים

schlomitsmile

Member
מנהל
נראה לי שדוקא בגלל שהסברת בפירוט למה אתם מפסיקים
כאילו "הזמנת" את השיחות החוזרות.
הם כנראה פירשו זאת כאילו את פתוחה לדיון איתם על העניין

הודעה קצרה, מנומסת ואסרטיבית, היתה מבהירה שזה סוף פסוק.

תודה, אולי זו הסיבה, לא חשבתי על זה

זה מה שקורה בדרך כלל, אני נותנת הסבר עם כל הפרטים, אולי זה מה שמזמין אליי את התגובות האלה, אם אהיה במצב כזה שוב אנסה להסביר בקצרה, תודה על העצה

את כתבת בדיוק את הסיבות מדוע לא

מומלץ ללכת עם ילד על הספקטרום לטיפולים,
חוץ מלהעשיר את חשבון הבנק שלהם לא יוצא מזה פשוט כלום,
וכן הם מאוד מרגיזים שמנסים ל שכנע לחזור כן זה קרה לי ולא פעם, עצם השכנוע שבא מאיש מקצוע מאוד מלחיץ
זה נותן תחושה כאלו שאתה ההורה לא יודע מספיק טוב מה טוב לילד שלך,
אז זהו
זה בדיוק הזמן להגיד עד כאן!!
אני ממליצה להגיד להם טלפונית שאת האמא ואת החלטת מה מתאים לילד שלך וטיפול זה לא מה שכרגע מתאים לו,
להגיד את זה בצורה מאוד החלטית ולא ספקנית, מהניסיון להיות מאוד החלטית מאוד חשוב כאן,,
זו את האמא מול הם אנשי המקצוע ולך האם יש יותר משקל גם לכיס שלך, ואם מדובר במכון ציבורי והם
לוחצות אז להגיד בדיוק אותו דבר גם אם יחליט לשלוח לך לשיחה את הע. הסוצאלית של המכון{זה מאוד יכול להיות}
תעמדי על שלך ולא לוותר!
בהצלחה.
זה מאוד עוזר

למעלה