קשה לי כבר...

shani4u2

New member
אני...

אני ממש משתדלת להיות אדם טוב יותר, סבלנית יותר אפילו אני מוותרת על דברים בכדי שלא נריב ונסתדר אבל הוא הבן זוג שלי לא נותן לי הוא רב איתי על הדברים הכי קטנים וזה מוציא אותי משלוותי, הוא מתווכח על כל שטות, ומעיר על כל דבר שולי,ומפה מתחילות כל המריבות...אז אני מתפשרת ומנסה להחזיק את הקשר בשיניים רק כי אני יודעת שהתאהבתי בבן אדם טוב והוא לא היה כך פעם היינו מבינים אחד את השני מבלי לדבר-היינו מסתדרים ואני חושבת שכרגע זה לא כך רק בגלל התקופה הקשה ששנינו עוברים במיוחד הוא שקשה שלו עם המעבר לעיר אחרת רחוק מהמשפחה והחברים...אז אני מנסה להבין את המתיחות עד כמה שאני יכולה...

nowonder

New member
אולטימטומים הם תמיד הרסניים לזוגיות

הם לרוב מעידים על אטימות הדדית. אף צד לא באמת מבין את הצד השני. מה את אמורה לעשות עכשיו? לשוחח איתו. לנסות להבין יחד איתו אם יש פשרה שיכולה לשמח אותו בלי לאמלל אותך (וגם בכיוון ההפוך).

shani4u2

New member
אני לא הצבתי בכלל אולטימטום...

פשוט אני לא רוצה לגור באזור מגוריו ואין לי דרך להסביר לו למה אני לא רוצה והוא רואה שאנחנו רבים על הנושא של אמא שלו הרבה...ובכל זאת לא מבין...

newron26

New member
איפה את עומדת מול אמא שלו ???

האם את יכולה לומר לו שאמא שלו היא שייכת לעבר שלו ואיתך הוא בונה עתיד ? האם הוא מסוגל לעבור הלאה מלהיות ילד בן 12 לאיש מבוגר שלוקח אישה לחתונה - ואיתה הוא בונה בית משותף? יש לך פרטנר ? או שיש לך איש שמרוכז בעצמו ורב איתך על כל שטות - גם בלי קשר לאמא שלו ??

למעלה