תמיד אמרו שצצתי כשיש,,
איזה ויכוח. גם הפעם אני רוצה להגיב אבל בדרך שונה קצת. ולמי שלא זוכר אני אקליד שוב,, התקוממתי כעסתי רק בגלל שראיתי חוסר צדק. אני לא אוהבת חוסר צדק,שונאת שאנשים מרגישים שווים יותר מאחרים. שונאת שליטה אבל מקבלת חוקים ששווים לכולם. מאוד לא אהבתי את הניהול של"עבד כי ימלוך" אין מה לעשות זו אני!! גם היו אני לא רואה בעין יפה את העובדה שווין תו שולחת מסרים לאנשים שיעזבו את הפורום ויעברו למטעמים. ידעתי כבר בתחלה ששקט פה לא יהיה גם לאחר שיעזבו. צדקה מי שכתבה שהם נמצאים פה בכינויים אחרים וקוראים כל דבר, הוכחה,,, הם סגרו את הפורום החברתי של מטעמים לאחר שנכתב פה שהם נכנסים מקלקלים וצוחקים שם בפורום,לכן הכניסה נאסרה. בכל אופן,, כל הכבוד לפנינה ולטל של שחר,, שלקחו על עצמן את היוזמה להמשיך את הפורום לאחר זעזוע לא קל. פנינה וטל עם הגישה החיובית יביאו שוב את הפורום לפריחה. וכבר יש תוצאות. נכון לוקח זמן להתרגל לכל השינויים אבל אני בטוחה ואין לי צל של ספק שלא רחוק היום והכל יחזור למקומו. אני מחזקת את פנינה וטל. R66 את מקסימה, את נהדרת,תתעלמי מאנשים שמבשלים רעל,הם לא היו חברות שלך מסתבר. המשיכי לחייך, להנות,לשתף ולהשתתף, אל תרימי ידיים. אני הבטחתי לעצמי לא להמשיך עם ויכוחים לאחר שההנהלה עזבה. ואני אעמוד בזה!!!!! מאחלת לכולם שבת נהדרת. ז י ק י ת