קריאה לדיון

r66

New member
למה לקרוע../images/Emo35.gif נפלתי על השכל ../images/Emo13.gif

התכוונתי לכרוע, כמובן

silvey

New member
נראה לי שחברים קמו ועזבו לא בגלל

ש-X או Y "התמרדו" נגד המנהלות אלא יותר בגלל חוסר הגיבוי של הנהלת תפוז במנהלות. נסחפנו פנימה למערבולת שנוצרה, אולי בלי לדעת ממש את פרטי המחלוקות שמאחורי הקלעים ולכן היינו "שותפים" במידה זו או אחרת לתוצאות. גם אם ניסינו להרגיע את הרוחות, נחשדנו מיד כמעדיפים צד אחד על פני משנהו וכמובן שלא בצדק. אני מקוה שבמרחק הזמן העתידי כשתישוך הסערה נרויח מ"עסק הביש" שלנו פורום חזק יותר וגם...עוד פורום איכותי ב"מטעמים". ומכיון שקצת נכויתי ב"רותחין" בכל התהליך הזה אני רואה בזה זכות לאחל מכאן לפורום מטעמים דרך צלחה, צִביה.

effyba

New member
אז דעתי היא כזו (ואם שמתם לב אינני

מביעה דעות שנושאים שאינם קשורים למהות קיומו של הפורום בד"כ). כי בעצם מה שמחבר את כולנו הוא אהבה ע-נ-ק-ית לחדר בביתנו ושמו "מטבח"וכל הקשור בו..ואני השתדלתי לאורך כל הדרך להתמקד בנושאים האלו. ובוודאי שיש לי דעות בנושאים אחרים ובוודאי גם השגות וביקורת אבל השתדלתי מאוד להפריד בין לבין ולא לחדור לשירשורים שהתחילו "לרעות בשדות זרים".גם אני נעלבתי,הודעות שלי לפעמים התקבלו בזלזול מה,לפעמים צונזרו ונמחקו, אולי בשל אי שייכות ל"עדר" או ל"קליקה", ואולי גם פגעתי (אם כי נדמה לי שלא) אך השתדלתי לשמור על תכונת הסובלנות שטבועה בי, תכונה שמאוד מאוד חסרה בחברה הישראלית ואשר העדרה הולך ומתחדד. מאחר ואני חברה בפורום מראשית קיומו בתפוז, עוד בתקופת איילת לטוביץ, אני יכולה להעיד כמה חברים נפלאים "איבדנו" בדרך, וזאת משום סיבות רבות ושונות וחלקן קשורות ישירות להתנהלות הבלתי הוגנת שהתרחשה כאן.....וברצוני להבהיר, איננה מאשימה דווקא את ההנהלה. זה יהי ממש משמח לפגוש בין השורות מחדש חברים ותיקים שתרמו כל כך הרבה מידע, נסיון ואהבה לדבר שאיננה תלויה בשום גורם... אני מאחלת המון המון הצלחה לפורום בהמשך דרכו.

ESHLY

New member
אז ככה ... לדעתי כל אלו שעזבו את

פורום מתכונים של תפוז, כרגע הם סמויים פה. הרגלים קשה לשנות! הם נכנסים, קוראים הודעות, אולי אפילו מגיבים בניקים חדשים (שהתרבו לאחרונה) ולאחר מכן בפורום מטעמים החדש שלהם, מביעים ביקורת, צוחקים ומריצים בדיחות על הכתוב אצלנו. מה שהכי הפריע לי בשיטוטי בפורום מטעמים, המון המון מכתבי כניסה לפורום "קראתם לי אז באתי", "הזמנתם אותי...." אז כל אלו שהזמינו וקראו לגולשים כאלה ואחרים, נקראו ע"י הקליקה שכן הייתה בתפוז. ורק רציתי להבין, למה לקרוא לזה ולא לאחר. למה אני לא קיבלתי הזמנה לגלוש בפורום החדש? בגלל שאני לא כותבת הרבה? בגלל שאני לא מקצועית? אמנם יצא לי מידי פעם לשוטט בפורום החדש אך זה רק מתוך סקרנות לראות מה קורה שם, כמובן שאין לי שום דבר רע נגד מי מהגולשים/מנהלים שם, אני מעריכה מאד את ווין תו ומאד מאוכזבת מההנהלה שלא גיבתה את ידיה. בכל אופן, מאחלת לכולם, אלו שפה ואלו ששם, הרבה כיף בגלישה (לא משנה איפה) כי בעצם בשבילי הכל וירטואלי....

גם בשבילי הכל וירטואלי,הגעתי לבד

לפורום מטעמים,אף אחד לא קרא לי,ואכן הרגלים קשה לשנות ואני נכנסת גם לכאן ואני לא רואה שום בעיה בזה חוץ מהעובדה שהפורום הזה קצת איבד את שמחת החיים שלו העליזות והשובבות שאפיינו אותו ובשל זה היה מיוחד ועל זה יש רק להצטער וחבל.

silvey

New member
קורנית,אל תצטערי כל כך מהר, הפורום

שלנו היה "חולה" מאוד בשבועות האחרונים, כמעט מחלה סופנית
אבל...הנה הוא מתאושש ומסרב לגווע
כמובן, שההומור לא יהיה אותו הומור (אני מתגעגעת לזה של הלורד...) החברה השתנתה, אבל, כמו שאמרתי "מעז יצא מתוק", אנחנו נתגבר כאן על כל המכשולים ו...גם נוצר פורום חדש במתכונת אחרת שמי שירצה למלא אחר חוקיו יוכל להשתייך אליו. אני מאחלת
לשניהם.

נירהמ1

New member
אפי מבטאת מצויין את מה שאני ../images/Emo24.gif

מרגישה. אני הייתי גם בין אלה שהלכו. החלטתי לחזור בגלל שיש עדיין רבים מחברי הפורום הזה שחבל לי להפסיד. הם פשוט נפלאים. בכלל, אני חושבת שאנשים שאוהבים אוכל הם אנשים עם לב פתוח וחם, שאוהבים ונהנים להתחלק עם חברה שתיהנה מהאוכל ומהידע שלהם. אוהבי אדם באשר הוא אדם. ועכשיו, כשרוחות טובות נושבות בפורום, מאחלת לכולנו הצלחה בהמשך הדרך.

אשיב לך בקיצור נמרץ ברשותך

הדבר הקבוע היחידי בעולם הוא ... השינוי. סופו של כל בלון להתפוצץ ומי שמצוי מספיק שנים בעולם הפורומים מכיר את הדינאמיקה הבלתי נמנעת והמחזורית הזו. גיבוש, התנהלות ביניים של כשנה מקסימום, התחלה של אי נוחות ורטינות "מאחורי הקלעים", פיצוץ, החלמה, גיבוש וחוזר חלילה. אין חדש תחת השמש, גם אם נדמה שיש וגם אם זה נראה קר ומנוכר ההסבר שלי. ככה זה בטבע. יצורים נולדים ויצורים מתים, ניקים נולדים וניקים מתים, סגנונות נולדים וסגנונות מתים וזהו גלגל החיים. ככה זה. זהו.

למוניה

New member
לשם שינוי, הפעם אני מסכימה עם פיטר

וחשבתי על זה לא מזמן מה שקרה, היה בלתי נמנע, אם לא היום אז מחר... לעולם אי אפשר לרצות את כולם, ולעולם כמות כזו גדולה של אנשים שיצרו לעצמם הוואי שאינו רק וירטואלי, יכולים לתפקד כקבוצה אוהבת ותומכת לאורך זמן...מתישהו יגיע שלב החיכוכים, ריכולים, חוסר שביעות רצון...וכו תחשבו על זה, נורמלי וטבעי טבע האדם אולי טבע חרא, אך בכל רע חייב להיות גם טוב. תמיד ישנה התחדשות .

ayeletba

New member
גם אני רוצה להגיד משהו ../images/Emo13.gif

הייתי פעילה בפורום בתקופת אורן גירון ואח"כ בתקופת לורד קוד ולאט לאט "יצאתי" מהפורום - בעיקר משום הגודל העצום שלו, כבר לא כל כך מצאתי את עצמי- הפורום הלך ותפח ולדעתי לכן הפרובוקציות שנוצרו היו בלתי נמנעות (אבל לא הן היו הסיבה שנעלמתי - מצאתי את עצמי יותר בפורום בישול לילדים משום שהוא ממלא עבורי אותה מטרה, רק אינטימי יותר). מה שכן - אני נעזרת בכם ה-מ-ו-ן ויש כאן כמה אנשים שאני ככה כקוראת מהצד מאוד אוהבת את מה שהם מכניסים לכאן ומה הם שמשדרים. אני מודה גם שלא ממש התלהבתי מצורת ניהול הפורום על ידי וין תו שדי התנהגה כמו "האח הגדול" - הפריעה לי במיחוד שהיא ניסתה לעצור שרשור של השתתפות בצערה של אחת הגולשות בהודעת הנהלה ממש לא לעניין: "לעבור לחברתי". מעניין ששרשורים חברתיים שקשורים אליה היא לא טרחה לעצור.. אבל לא משנה - אין לי עניין ליצור פרובוקציות - אני מעלה הכל כצופה מהצד. בקיצור: אני עוד פה ובדיונים שיש לי מה לתרום להם אני בהחלט נכנסת. קשה לתאר במילים את התרומה העצומה של הפרום הזה לכל "השכלתי הקולינרית" בשנים האחרונות. אני מקווה ששינוי ההנהלה יחזיר את הפורום להיות נעים כבעבר ואשמח לראות פה את האנשים הקבועים וגם את אלה שנעלמו מהנוף - לא בושה לחזור הביתה. שלכם,

מאקי

New member
..............לא חובה לקרוא.

שוקולדה יקרה..תהיה מי שתהיה כל עוד אף אחד לא מת הוא תמיד יכול לחזור לכתוב כאן זה בתגובה ל..."היא באה במקום הרכנת ראש לדקת דומיה על אלו שחסרים לנו בפורום ביותר " כולנו שמחים על כל משתתף וכל תורם. מי שבחר או נגרר ללכת מפה יכול תמיד לשנות בחירתו.. הרי זהו מהות האינטרנט.. אין ולא היה פה שום רצון (ואני מדברת בשם עצמי בלבד על מנת להסיר כל ספק) שמישהו יעזוב את הפורום. ההזדמנות העיסקית פלוס האפשרות והזמינות של אמצעים (כגון שרת) הם שסיפקו מענה מהיר לחלק שמכתחילה בידל את עצמו מהיתר. פורום מתכונים תפוז היה ויהיה (כך תקוה) מקום נעים להחלפת ידע אמין ומהימן בנושא בישול בתוספת חברה נעימה וקורטוב של הומור. כן קרה שבר וזעזוע. כחלק ממהלך חיי פורום? יתכן כחלק מאופי ההנהגה שהיתה? יתכן השאלה מה הלאה.. ומה יהיה התשובה איננה ידועה לאיש אבל אלה שהמקום היה ועודו חשוב להם יחליטו מה יהיה המשכו.. ע"י שמוש או המנעות מקלדתית. שבת שלום רגועה ושלווה לכולנו.

ז י ק י ת

New member
תמיד אמרו שצצתי כשיש,,

איזה ויכוח. גם הפעם אני רוצה להגיב אבל בדרך שונה קצת. ולמי שלא זוכר אני אקליד שוב,, התקוממתי כעסתי רק בגלל שראיתי חוסר צדק. אני לא אוהבת חוסר צדק,שונאת שאנשים מרגישים שווים יותר מאחרים. שונאת שליטה אבל מקבלת חוקים ששווים לכולם. מאוד לא אהבתי את הניהול של"עבד כי ימלוך" אין מה לעשות זו אני!! גם היו אני לא רואה בעין יפה את העובדה שווין תו שולחת מסרים לאנשים שיעזבו את הפורום ויעברו למטעמים. ידעתי כבר בתחלה ששקט פה לא יהיה גם לאחר שיעזבו. צדקה מי שכתבה שהם נמצאים פה בכינויים אחרים וקוראים כל דבר, הוכחה,,, הם סגרו את הפורום החברתי של מטעמים לאחר שנכתב פה שהם נכנסים מקלקלים וצוחקים שם בפורום,לכן הכניסה נאסרה. בכל אופן,, כל הכבוד לפנינה ולטל של שחר,, שלקחו על עצמן את היוזמה להמשיך את הפורום לאחר זעזוע לא קל. פנינה וטל עם הגישה החיובית יביאו שוב את הפורום לפריחה. וכבר יש תוצאות. נכון לוקח זמן להתרגל לכל השינויים אבל אני בטוחה ואין לי צל של ספק שלא רחוק היום והכל יחזור למקומו. אני מחזקת את פנינה וטל. R66 את מקסימה, את נהדרת,תתעלמי מאנשים שמבשלים רעל,הם לא היו חברות שלך מסתבר. המשיכי לחייך, להנות,לשתף ולהשתתף, אל תרימי ידיים. אני הבטחתי לעצמי לא להמשיך עם ויכוחים לאחר שההנהלה עזבה. ואני אעמוד בזה!!!!! מאחלת לכולם שבת נהדרת. ז י ק י ת

gourmet

New member
למול כל החסרים, אני גיליתי את

הפורום היום, ומה זה נדלקתי - תמשיכו ברוח הטובה ו
המצחיקה

למעלה