וכמה מילים על הצלם
אז עכשיו מגיע החלק הכיפי, תמונות מהצילומים בחוץ! אבל קודם, כמה מילים על הצלם. אנחנו בחרנו את אורי כרמי, דרך החבילה של איזיווד. אני עברתי על תיק העבודות שלו גם באתר וגם בפייסבוק, ומאוד התרשמתי. כשנפגשנו איתו הפגישה הייתה נעימה, היו לו אלבומים מאוד יפים ובעיקר - סרטי וידיאו מקסימים באיכות שלא ראיתי אצל הרבה צלמים אחרים. (מצד שני, אולי אני קופצת מעל הפופיק... עוד לא קיבלנו את הסרט).
ביום החתונה, אורי הגיע פונקט בזמן עם אילן, צלם הוידיאו המקסים שלו. שניהם היו נעימים ומקצועיים ונתנו לנו תחושת רוגע. הייתה לנו הרגשה שאלו שני חבר'ה שיודעים את העבודה שלהם ולא חששנו להירגע ולהפקיד את הכל בידיהם. הם היו מסורים ומקצועיים, צילמו נונ-סטופ מתחילת האירוע וממש עד סופו, לא התערבו לנו בריקודים או הזיזו אנשים או כלום, וככלל - ההתנהלות הייתה מעולה. באולם הצטרף אלינו צלם נוסף, אני לא זוכרת את שמו אבל גם הוא היה ממש ממש נחמד.
עכשיו קיבלתי את התמונות ורובן באמת באמת מקסימות! יש לי רק הסתייגות אחת, ואולי אני אנסח את זה כדגשים לבנות שבוחרות צלם, כי המחשבה פשוט לא עלתה במוחי.
צריך להדגיש לצלם שאתם רוצים שיעברו בין השולחנות ושיהיו תמונות גם של האורחים שלא רוקדים. הרגשנו שהיה דגש חזק על הרחבה, על ריקודים ושטויות - וזה באמת נהדר ומה שצריך - אבל יש אורחים שממש אין תמונה איתם, כי לא הספקנו להצטלם עם השולחנות. גם, אח של החתן הזמין כ-10 חברים, והם היו חבורה צבעונית, מופרעת ורועשת שעשתה הרבה שמח. אז הם באמת הרימו את המסיבה והיו נהדרים. א-ב-ל יש הרבה תמונות שלהם. ממש ממש הרבה. הרבה יותר מהתמונות שלי עם החברים הכי טובים שלי (למרות שגם זה לא חסר). ואני בכלל לא מכירה אותם, פגשתי אותם בפעם הראשונה היום וסביר להניח שלא נתראה עוד הרבה. אני מרגישה שהם קצת נסחפו לכיוון הרועש והצבעוני, במקום לצלם את ה"פחות מעניין" ולעבור בין האורחים האחרים.
זה יצא קצת הרבה ביקורת בשביל צלם שאני באמת מרוצה ממנו, אבל הייתי רוצה שאחרות תלמדנה מהניסיון. אם חשוב לכן שלהורים תהיה תמונה של כל האורחים, ואתם רוצים שכל החברים שלכם יהיו מצולמים (גם אולי אלו שרוקדים פחות...), תנו דגשים לצלמים בהתאם.