קרדיטים!

• פותח הנושא niph
  • פורסם בתאריך

Bobbachka

New member
נעליים מתקפלות!!

זה גאוני להחלפת נעליים באירועים... בחתונות קיץ אני בד"כ מביאה איתי כפכפים להחלפה אבל בחתונות חורף עם גרביון זה נושא בעייתי.

niph

New member
כן זה ממש ממש נוח

וגם, אני גרועה בלרקוד עם כפכפים
אני אוהבת לקפץ והן תמיד עפות לי מהרגליים בצורה מביכה.

Norma Desmond

New member
הנעליים מקסימות

בדיוק הסגנון שאני אוהבת ומחפשת, ולכן ישר רשמתי לעצמי את שם החנות בצד

ואז הגעתי לסוף ההודעה וגיליתי שהם עברו לירושלים. באסה

בכל אופן שלך יפות ועדינות, איזה מגניב לשמוע שהן גם נוחות כל כך.

niph

New member
מסיבת רווקות ומתנות לבנות

היו לי בעצם שתי מסיבות רווקות, לשתי קבוצות חברות שלא ממש מכירות אחת את השנייה. שתיהן היו מקסימות - אחת הייתה יותר בסגנון ערב בנות כזה, אוכל וריכולים
ואחת הייתה ממש מסיבת רווקות אמיתית, עם משחקים ושטויות שהחברות ארגנו לי, והן אפילו צילמו סרט שבו הן כביכול "חטפו" את החתן ואילצו אותו לענות על שאלות מביכות... בעודו קשור לכיסא
.
מזמן לא התרגשתי ככה. בנוסף למתנות יפהפיות, הבנות הדפיסו לי ספר בלופה עם ברכה מכל אחת. נהיו לי דמעות בעיניים לקרוא... זו הייתה מסיבת רווקות נהדרת.

הבאתי לכל אחת מתנה - מראת מתכת אישית עם השם שלהן מודפס. את המראות הזמנתי מביג בן (www.bigben.co.il) - יש להם מלא מ-ל-א מוצרים שאפשר לעשות עליהן הדפסה אישית, אבל רובם די יקרים (יש הנחת כמות קטנה אם מזמינים הרבה, אבל צריך לבקש במיוחד). את תמונת הרקע מצאתי באינטרנט וביקשתי שיוסיפו לתמונה את השם של כל אחת (רעיון אחר יכל להיות להדפיס תמונה של כל אחת על המראות). ארזתי את המראות בצלופן עם פוטפורי, פררו רושה ובונבונים של קינדר, וקשרתי בסרט. הבנות מ-מ-ש אהבו! בזו סיימתי את פרק מלאכת היד שלי לחתונה הזו, אבל היה כיף...

העלות של הכל כולל הכל יצאה כ-30 ש"ח לבחורה.

niph

New member
הזמנה באינטרנט לעומת חנויות

אני כן רוצה להדגיש את עניין המחירים. כשציינתי בפוסט הקודם שזה "קצת יקר", התכוונתי ביחס למסיבת רווקות שאת צריכה לקנות מתנה ל-12 בנות ואת לא רוצה להגיע לסכומי עתק.
א-ב-ל!
השוויתי את המחירים שלהם למספר חנויות הדפסה אמיתיות, וכמעט עבור כל מוצר הם זולים משמעותית. הגדילו לעשות חנות ברעננה שדרשה ממני 90 (!!) שקלים על מראה והדפסה זהה. נקודה ששווה לקחת בחשבון למישהי ששוקלת משהו דומה.. סקר שוק באינטרנט תמיד יהיה יותר זול. לא היה לי זמן לחפש באטסי כי נכנסתי למגבלות זמנים.

niph

New member
המפגש

אז סגרנו שהחתן יחכה למטה ואני ארד במדרגות בדרמטיות (כמו שתמיד רציתי), והוא יחכה עם הגב אלי. בפועל, איזו ירידה דרמטית ואיזה נעליים... גיליתי שאני לחלוטין לא מסוגלת לרדת במדרגות עם עקבים, כל הזמן דרכתי על השמלה... בסוף אספתי אותה בשתי ידיים וירדתי ככה. אני תוהה מה יהיה בוידאו... איזו כלה קלאמזי

בסוף כשהגעתי למטה אהובי חיכה עם הגב אלי... והנה אני מתגנבת מאחוריו עם חיוך זדוני...

niph

New member
וכמה מילים על הצלם

אז עכשיו מגיע החלק הכיפי, תמונות מהצילומים בחוץ! אבל קודם, כמה מילים על הצלם. אנחנו בחרנו את אורי כרמי, דרך החבילה של איזיווד. אני עברתי על תיק העבודות שלו גם באתר וגם בפייסבוק, ומאוד התרשמתי. כשנפגשנו איתו הפגישה הייתה נעימה, היו לו אלבומים מאוד יפים ובעיקר - סרטי וידיאו מקסימים באיכות שלא ראיתי אצל הרבה צלמים אחרים. (מצד שני, אולי אני קופצת מעל הפופיק... עוד לא קיבלנו את הסרט).

ביום החתונה, אורי הגיע פונקט בזמן עם אילן, צלם הוידיאו המקסים שלו. שניהם היו נעימים ומקצועיים ונתנו לנו תחושת רוגע. הייתה לנו הרגשה שאלו שני חבר'ה שיודעים את העבודה שלהם ולא חששנו להירגע ולהפקיד את הכל בידיהם. הם היו מסורים ומקצועיים, צילמו נונ-סטופ מתחילת האירוע וממש עד סופו, לא התערבו לנו בריקודים או הזיזו אנשים או כלום, וככלל - ההתנהלות הייתה מעולה. באולם הצטרף אלינו צלם נוסף, אני לא זוכרת את שמו אבל גם הוא היה ממש ממש נחמד.

עכשיו קיבלתי את התמונות ורובן באמת באמת מקסימות! יש לי רק הסתייגות אחת, ואולי אני אנסח את זה כדגשים לבנות שבוחרות צלם, כי המחשבה פשוט לא עלתה במוחי.
צריך להדגיש לצלם שאתם רוצים שיעברו בין השולחנות ושיהיו תמונות גם של האורחים שלא רוקדים. הרגשנו שהיה דגש חזק על הרחבה, על ריקודים ושטויות - וזה באמת נהדר ומה שצריך - אבל יש אורחים שממש אין תמונה איתם, כי לא הספקנו להצטלם עם השולחנות. גם, אח של החתן הזמין כ-10 חברים, והם היו חבורה צבעונית, מופרעת ורועשת שעשתה הרבה שמח. אז הם באמת הרימו את המסיבה והיו נהדרים. א-ב-ל יש הרבה תמונות שלהם. ממש ממש הרבה. הרבה יותר מהתמונות שלי עם החברים הכי טובים שלי (למרות שגם זה לא חסר). ואני בכלל לא מכירה אותם, פגשתי אותם בפעם הראשונה היום וסביר להניח שלא נתראה עוד הרבה. אני מרגישה שהם קצת נסחפו לכיוון הרועש והצבעוני, במקום לצלם את ה"פחות מעניין" ולעבור בין האורחים האחרים.
זה יצא קצת הרבה ביקורת בשביל צלם שאני באמת מרוצה ממנו, אבל הייתי רוצה שאחרות תלמדנה מהניסיון. אם חשוב לכן שלהורים תהיה תמונה של כל האורחים, ואתם רוצים שכל החברים שלכם יהיו מצולמים (גם אולי אלו שרוקדים פחות...), תנו דגשים לצלמים בהתאם.

niph

New member
צילומי חוץ

הרבה מהצילומים הכי יפים עשינו דווקא בגינה של ההורים של עמר. לא תכננו, אבל הייתה שמש, והצלמים התלהבו, ו... טוב, הנה התוצאות

niph

New member
על מדרגות המרתף

קראנו לכל עניין הלהתנשק בצילומים "זמן מזמוז" ודי התלהבנו מהקונספט.

"אה, הגענו ללוקיישן חדש? יאללה, זמן מזמוז!"

niph

New member
ופה יצאנו לטייל בשדות

ליד פלמחים. האמת שזה קצת היה מסע כומתה בשבילי, כי לטפס על גבעות בעודי בשמלת כלה עם עקבים ששוקעים אחורנית בחול וידיים שמחזיקות את השמלה שלא אדרוך עליה היה... בואו נאמר... מאתגר מהצפוי. לאורך כל הדרך, כמובן, התעקשתי שאני כלה סופר מגניבה שיכולה לטפס על כל מה שצריך!

אבל הייתה שמש, והיה ירוק, וזה בסופו של דבר העיקר

niph

New member
ואחרונה ודי...

תראו איך הגבר השרמנטי שלי אוחז בי
... ומפרק לי את השיער תוך כדי
(לא באמת)

למעלה