קרדיטים!

• פותח הנושא niph
  • פורסם בתאריך

niph

New member
יאיי איזה כיף לקבל תגובות

חשבתי שאני לבד פה

lanit

New member
איזה לבד?!

את רואה שיש לך על כל תגובה למעלה ממאה צפיות בינתיים? (קצה השורה, ליד השעה שבה פורסמה ההודעה)
יאללה, יש כאן אנשים עם אצבע על הריפרש

את נראית מקסים!

ומאד אהבתי את התמונה שלך גם בהזמנה שעיצבת!

לגבי הנושא של התוספות למחיר, זה מאד מעצבן וטוב שכתבת את זה.
התוספת על תספורת היא הגיונית - רוב מעצבי השיער כוללים במחיר תסרוקת ולא תספורת, אבל שאר התוספות והעובדה שזה הכל יחד- זה מעצבן.

גם אני לקחתי איפור ושיער דרך איזיווד ואצלי דווקא לא היו תוספות כאלו - למשל, קיבלתי ערכה קטנה לתיקונים שהמאפר שם בה קופסא קטנה עם מספיק ליפגלוס לכל הערב.

niph

New member
חליפת חתן ונעליים

קנינו בבלו נייבי (Blue Navy) בדיזנגוף. חנות קטנה, מוקדשת כולה לחליפות, עם איכות מעולה ומבחר מצוין. השירות שקיבלנו גם היה מעולה. הם מבצעים תיקונים במקום, כמובן.
נעליים - Clarks.

niph

New member
שמלה שמלה שמלה!!!

קשה לי לתאר במילים את המקצועיות, היחס והתחושה הטובה שקיבלנו מואדים. אני יכולה להגיד בלב שקט שואדים הוא הספק שהכי נהנינו לעבוד איתו במשך כל התקופה. בכל אחת מארבע פגישות המדידה הייתה לנו את הידיעה שהשמלה תהיה הכי טובה שאפשר, ומה אני יכולה להגיד - היא לא הייתה הכי טובה, היא הייתה מושלמת!
את השמלה קניתי מתצוגה, אבל באותה מידה היא יכלה הייתה להתפר עבורי. לעומת ספקים אחרים שראיתי, שם מכירה מתצוגה זה בדיוק זה - אם השמלה מתאימה, סבבה, ואם לא, חבל - ואדים התאים לי את השמלה בסדרת מפגשים מושקעים. בסוף התהליך השמלה ישבה עלי כאילו נתפרה עבורי מאפס.
ואדים הוא איש מקצוע מהסוג שנדיר למצוא (במיוחד בעסקי החתונות...) חשוב לו שהעבודה שלו תיעשה על הצד הטוב ביותר, תוך הקפדה על כל הפרטים הקטנים. הוא מקפיד להקדיש לכל כלה את הזמן שלה, כאשר היא היחידה בחנות. הוא לא יהסס לומר לך אם השמלה פחות מחמיאה לך, ויש לו שיקול דעת מעולה ומדויק. ומעבר לכך - השמלות פשוט כל-כך יפות!!! לא הייתה שמלה אחת בקטלוג היפהפה שלו שלא אהבתי.

אני ממליצה על ואדים בחום (ולמעשה, כבר המלצתי עליו לכל מי שהייתה מוכנה לשמוע
) השמלה עלתה לי 5000 ש"ח במבצע סוף עונה, לקנייה.

(עכשיו אני מתלבטת אם למכור אותה... היא כל כך יפה, אבל מה אני אעשה איתה עכשיו...?)

niph

New member
ואדים מרגולין

אוי, רק שמתי לב כרגע שבעצם לא רשמתי את השם המלא באף מקום...
ככה זה כשאני מעתיקה את הביקורת מ- mit4mit ורצה לראות את תוצאות הבחירות...

אז כן, זו השמלה של ואדים מרגולין המלך

niph

New member
זר פרחים

אז לא חשבתי שאני באמת צריכה זר. זה נכנס לקטגוריה של "הדברים המיותרים האלו" כמו קישוטי רכב וכו'. אבל... אתן יודעות... שבוע לפני החתונה התחלתי להסתכל על תמונות של פרחים, וחשבתי. אני גם ככה לא מקבלת פרחים ביום-יום. עכשיו שאני כלה, יש לי תירוץ מושלם לקנות לעצמי זר! ועוד מושקע! אז יאללה, הולכים על זה.

הסתכלתי קצת באינטרנט ובכמה חנויות, אבל לא התלהבתי מכלום - לא התחברתי לסגנון הזר המאוד פורמלי. א-ב-ל! כשנכנסתי ל"פרחי אפוקה" בהרצליה, היה זר מהמם על השולחן. הוא היה מורכב מפרחי שדה, כלניות, נוריות - מה שפורח באותה העת. הצבעתי על הזר ואמרתי "כזה אני רוצה". עם זאת, פרחי שדה הם פרחי שדה, ולא תמיד מקבלים בדיוק את אותם פרחים... יום לפני החתונה המוכרת התקשרה להגיד שהפרחים הגיעו, והאם בא לי להגיע ולהתאים את הצבעים בדיוק. יכולתי לבחור מה שרציתי מכל הפרחים בחנות, הרגשתי כמו ילדה בחנות ממתקים (טוב, פרחים), ולמחרת קיבלתי את הזר המושלם הזה. אוי, כל-כך אהבתי אותו...
למי שתוהה, המחיר הוא 200 ש"ח, אחיד לכל זרי הכלה, ואת יכולה לבחור מכל מה שיש בחנות.

ועכשיו מאוחר ובחירות וכו' אז הלכתי לישון... אמשיך מחר

Anna Karenina

New member
שאלה קטנה לגבי הזר -

המוכרת ידעה שמדובר ב"זר כלה", או שמכרה לך זר "רגיל" במחיר הזה?

niph

New member
לא, בטח שידעה.

המחיר אחיד לזר כלות, וכוללת מה שבא לך.
אולי זה היה זול יותר אם הייתי רוצה "סתם" זר של יום-יום. אבל לא באתי להתמקח... עשיתי סקר שוק באינטרנט מראש, פה היה הכי זול, אז יאללה.

grkld012

New member
קרדיטים - איזה כיף

את כלה מאוד יפה וצודת במאה אחוז אין על ודים מרגולין. גם אני תופרת אצלו.
מחכה בחוסר סובלנות להמשך!!!

niph

New member
נעליים

את הנעליים קניתי ב- viandre, דיזנגוף. הן היו נעלי ריקודים סלונים עם סוליית זמש, שהסנדלר (הצמוד) הוסיף להם סוליה קשה (שיהיה אפשר ללכת עליהן בחוץ). אני לא רגילה לעקבים (אפילו רק 5ס"מ), אז תמיכת העקב שקיבלתי מנעל הריקוד ממש עזרה לי לשמור על שיווי משקל. (גם הסתובבתי איתן בבית לא מעט). קניתי את הנעליים במבצע והן עלו לי 300 ש"ח, מחיר מצוין לנעלי ריקוד בלי קשר לחתונה

מה שכן, העקב המחודד שעל הנעל שורט את העור בצד הפנימי של הנעל, אם מרימים את הרגל קצת בזווית. זו נעל לבנה, אז רואים כל דבר - אחרי שהסתובבתי עם הנעליים כמה פעמים בבית, היו לי שריטות ברורות על הנעליים. חזרתי לויאנדרה בדיזנגוף כדי לבקש שיצבעו אותן מחדש, אבל... החנות עברה ל...ירושלים!!!

וואט דה פאק?

ויאנדרה, אתם ככה סוגרים חנות של נעלי כלה בלי להודיע לכלות שכבר רכשו אצלכם? ומה אם הייתה לי בעיה אמיתית בנעליים (הרצועה הייתה נקרעת, טפו טפו?) הייתי נוסעת לירושלים?

בכל מקרה, הנעליים היו נוחות בצורה מפתיעה (ואף אחד לא הסתכל על העקבים
). למרות שחששתי מהן, עמדתי עליהן מ- 13:00 עד 23:00 בלילה, כשממש לא יכולתי יותר והחלפתי לנעלי הספייר שלי (בפוסט הבא). גם שפכתי עליהן בטעות רוטב כתום זוהר (כי אני כלה מוכשרת, אבל רק על הנעליים, לא על השמלה!!!) והן התנקו תוך שנייה.

niph

New member
נעליים מתקפלות להחלפה

רציתי לקנות בויאנדרה את הנעליים המתקפלות שלהם , אבל כפי שציינתי למעלה - הם עברו לירושלים. גם הצעת המחיר על הנעליים הייתה 100 ש"ח, שנראה לי טיפה מוגזם לנעליים להחלפה.

את מבוקשי מצאתי בקניון שבעת הכוכבים, בחנות Miss Ballerina. יש להם מבחר של נעלי בלרינה, ובעיקר - מתלה שלם של נעלי ריקודים מתקפלות, בכל הצבעים!!! הנעליים מתקפלות לתוך תיק סאטן קטנטן שאפשר לשים גם בתיק הגדול, וכך תמיד יהיו נעליים ספייר. היה להם מבצע: 2 זוגות ב- 100. קניתי זוג לבן לחתונה (בתמונה), ועוד זוג שחור שיהיה לי לחתונות של אנשים אחרים
כשצריך להחליף נעליים אחרי מסיבה, או שיהיה באוטו לנהיגה. אבל אפשר גם לתאם עם כלה אחרת ולהתחלק

הנעליים מגיעות במידות מקורבות, כמו נעלי בית: 38-39, 40-41 וכו'.

למעלה