קרדיטים!

• פותח הנושא niph
  • פורסם בתאריך

niph

New member
גן ורדים

את גן ורדים בראשון לציון סגרנו דרך איזיווד. אשת הקשר שלנו, רז, עודדה אותנו מאוד ללכת לראות את המקום. אנחנו היינו קצת באנטי בהתחלה ("ראשון? מה קשור ראשון עכשיו?"), אבל כשראינו את המקום פשוט התאהבנו. הוא עבר שיפוץ כמה חודשים לפני שסגרנו איתו, וקיבלנו מחיר שהיה אטרקטיבי מאוד בזמנו לחתונת חורף.

המקום פשוט יפהפה - יש לו גן חיצוני עוצר נשימה (המון ירוק, מפלי מים) ומבואה פנימית מדהימה ומעוצבת, עם פינות ישיבה, רקפות פורחות ואפילו פסנתר כנף (ופסנתרן, אם כה תרצו
). זו אחת מנקודות החוזק המרכזיות של האולם - זה המקום היחיד שראינו המספק פתרון חורף אמיתי ומוצלח, לא אוהל זמני מצ'וקמק. לצערנו לא נהנינו מהגן יותר מדי (חורף, קר) אבל כל 320 האורחים נכנסו בנחת למבואה. זה היתרון הבולט של גן ורדים לעומת, נניח, הגן השקוף ודומיו. ספיציפית, הגן השקוף מקים אוהל חורף זמני בצורת כדור גדול ולבן, שאנחנו מצאנו מכוער ומחניק... לא רצינו להרגיש בחתונה שאנחנו מתפשרים, ו"אוי, אם רק היה אפשר להיות בגן". המבואה ממש יפהפיה.

והאוכל! האורחים התמוגגו מהאוכל, הן מהאיכות והן מהכמות הנדיבה - הייתה הרגשה לאורך כל הדרך של שפע, שלא מתקמצנים על הדברים הקטנים. פתחו לנו עמדת ופל בלגי ועמדת אפטר-פארטי מיני המבורגר ללא תשלום נוסף, והם היו פתוחים עד שאחרון הרוקדים עזב את הרחבה. עמדת הקינוחים לא נסגרה לאורך כל האירוע, וזה ממש לא טריוויאלי. גם בחצות יכולת ללכת ולקחת איזה קינוח שרצית, ולא היה צריך לעוט על העמדה מחשש שזה ייגמר.
בר הפרימיום של האולם היה ברמה הכי גבוהה שיש, ונכלל בדיל של איזיווד: הוא כלל (בין היתר) בלק בוש, ג'וני ווקר שחור, שיבס, וגם ליקרים שווים כמו אבסינט, דרמבואי, באד אפל, סאותרן קומפורט, 6 סוגים של וודקה ועוד ועוד... וכל אורח קיבל כוס קאווה בקבלת פנים. נישנושי הבר לא נגמרו, היה כזה מבחר וחידשו אותם כ-ל הזמן. כל הזמן. מירקות טריים חתוכים עם מטבלים דרך נאצ'וס ועד לסוכריות גומי ופיצוחים ומה לא. בקבוקי שתייה קלה אישיים על כל שולחן. כמו-כן, 3 עמדות בופה וידאו שהאורחים לא עמדו בתור לרגע.

צוות האולם, איתמר ואלכס, היו מקצועיים ונתנו לנו יחס מעולה. תמיד הרגשנו שהם זמינים, אפילו בשעות מאוחרות וזמנים לא נוחים, ואם לא - הם תמיד החזירו לנו טלפון. אלכס ניהל את האירוע בצורה מושלמת... הכל קרה כאילו מעצמו בזמן הנכון (וזה לא טריוויאלי בכלל).

אם אני מתחרטת על דבר אחד, זה שלא היה מספיק חם כדי לערוך את החופה בחוץ ולהנות מהגן המהמם.

niph

New member
עיצוב - גן ורדים

פה היו לנו קצת חיכוכים - לא עם צוות גן ורדים, אלא עם מעצבת הבית, רויטל.

לאולם יש שתי נקודות יפהפיות לעריכת חופה בחוץ. עם זאת מאחר והאירוע היה בסוף דצמבר, חששנו שיהיה קר לאורחים, ורצינו לברר לגבי חופות בפנים.
נפגשנו עם רויטל המעצבת חודש וחצי לפני האירוע, והיא לא הייתה יכולה לספק לנו תשובה הולמת לגבי מיקומי חופה אפשריים בפנים... היא טענה שהיא לא ממש משתגעת על האופציות, אבל הם בדיוק שיפצו, אז אפשר ברחבת הריקודים, ואולי גם במבואה, ואולי במקום אחר, ובקיצור נדבר בהמשך...
עכשיו, הבנו שמדובר באולם אחרי שיפוץ שעוד לא ערך חופות בפנים. אז הסכמנו לחכות, וביקשנו שתשלח לנו בינתיים תמונות של חופות שנערכו בפנים האולם / מבואה. כלום. במשך חודש ניסינו ליצור קשר עם רויטל. היא אמרה שאין לה תמונות, ולא עשתה שום מאמץ להשיג אותם (למרות שבזמן הזה נערכו חופות במקום). היא לא הייתה מוכנה לצלם חופות בפנים שאין בהן עיצוב, ("מאחר ואין בהם עיצוב" - אז אין לה רווח מזה). ואנחנו רק רצינו להבין איפה בכלל ממוקמת החופה (מיקום גיאוגרפי!) ואיך זה ייראה מבחינת האורחים. בשלב מסויים הצלחנו לקבל ממנה ארבע תמונות בלבד מלפני השיפוץ, שבהן בכלל לא היה ברור היכן החופה נמצאת. עירבנו את איתמר ואלכס בנושא. כשסוף סוף נסגרנו על מיקום החופה על רחבת הריקודים, רויטל לא ידעה איפה ממוקמים המזנונים ואיך לסדר את השולחנות. הסקיצה שהיא סיפקה לנו הייתה לא ריאלית, וכך מצאנו את עצמנו מתווכחים עם אלכס ורויטל על מיקום השולחנות והחופה שלושה ימים לפני החתונה! עכשיו זה באמת היה חשוב, כי היה לנו מספר אורחים גבולי - עוד שולחן אחד, ולא היה מקום לשביל הכניסה היפה בין השולחנות שרצינו...

בחייאת רבאק, את מעצבת הבית של האולם. את צריכה לדעת שני דברים. 1) איפה אפשר לעשות חופה, ו- 2) איך מסדרים את השולחנות. זה לא בשמיים. כמו-כן, אם את רוצה שנשלם אלפי שקלים על העיצוב שלך, אנחנו צריכים להבין איך התוצר הסופי ייראה, ואנחנו ראויים למעצבת מקצועית וזמינה. הרגשתנו לכל אורך הדרך הייתה של יחס מזלזל, שהגיע לשיא כאשר היא ממש התעצבנה עלינו בטלפון.

למזלנו, הכל הסתיים בשלום ובאמת ערכנו את חופת החורף באמצע רחבת הריקודים. חששנו מהעובדה שצריך לפרק את החופה, כי זה לא נראה לנו מאוד רומנטי. מה שכן - אלכס הבטיח וקיים, החופה פורקה תוך דקות ספורות, והאורחים אפילו לא שמו לב- כולם מיהרו לעמדות הבופה, שהיו ממוקמים בקצה השני של האולם. האורחים הודו לנו אח"כ שלא התעקשנו על חופה בחוץ - למרות שלא ירד גשם, היה מאוד מאוד קר.

מאז כבר נערכו חופות חורף (ברצינות, אני שוקלת לשלוח התמונות החופה לאולם כדי שלא יהיו פאדיחות וכלות יידעו איך זה נראה...) אז בתקווה הבעיה לא תחזור על עצמה. אבל אני מציעה לכן - אל תקחו את הסקיצה כמובן מאליו, בדקו עם מנהל האירוע אם זה מתאים למיקום המזנונים (אם יש) ואם הסידור נראה לו. ותארגנו את העיצוב מספיק זמן מראש כדי שיהיה לכם שקט כשזה מגיע לסקיצה! אצלנו זה נדחה (גם קצת באשמתנו, וגם כי המעצבת לא חזרה אלינו שוב ושוב אחרי שהצקנו לה!) וזה יצר לחץ מיותר לקראת האירוע.

niph

New member
טבעות - צילום שלי!!!

את הטבעות קנינו בג'קסון, כמו גם את טבעת האירוסין. העומס במקום לא הפריע לנו, כי אנחנו שוטטנו בנחת בין כל מבחר הטבעות שהיו שם.
וגם - היינו הכי פשוטים שיש. אני לקחתי טבעת חלקה מזהב (the one ring of power!), ואהובי טבעת מזהב לבן, קצת פחות מעוגלת בקצוות.

אז כמובן שאחרי שקנינו אותם הייתי חייבת להעמיד שוט אומנותי...
מי יכולה לנחש על איזה בד הם צולמו?

niph

New member
דווקא...

...
...
תחתונים. היית מאמינה?
לא היה לי דבר תחרתי אחד בבית לצלם עליו את הטבעות, עד שמצאתי בתחתית הארון... זוג תחתוני סאטן מקסימים עם תחרה לבנה, ששכחתי לחלוטין מקיומם...

תגובתו של הבחור: "את מצלמת אותן...? למה את לא לובשת אותן?!"

למעלה