קרדיטים!

• פותח הנושא niph
  • פורסם בתאריך

niph

New member
קרדיטים!

אני לא נמצאת בפורום הרבה זמן, גיליתי אותו זמן ממש קצר לפני החתונה... אבל עשה לי כל-כך כיף בשבועות האחרונים לקרוא קרדיטים של בנות אחרות, חוויות וכו', שממש חשתי את הצורך לשתף גם! מקווה שתהנו

niph

New member
מי אנחנו?

אנחנו יעל ועמר (=עומר), שנינו חנונים מחשביסטים. הוא - עושה את הדוקטורט שלו במדעי המחשב, ואני - תואר שני (גם במדעי המחשב). ואיפה יותר מתאים שניפגש? נכון, באינטרנט
אנחנו "מאלה"

דיברנו קצת בצ'ט והרבה בטלפון לפני שממש נפגשנו, אבל כבר מהרגע הראשון ידענו שיש פה משהו מיוחד. לפני הדייט הראשון שלנו הוא נפגש עם חברים ואמר להם, "אני הולך לפגוש את אשתי לעתיד". אני מצדי הייתי קצת יותר ספקנית, אבל כשזה זה - אי אפשר לחיות בהכחשה יותר מדי זמן.
אחרי שלושה חודשים ביחד החלטנו לטוס למרכז אמריקה לחודש, שעל זה קבענו: "אם אנחנו שורדים את זה - או שמתחתנים או שמתגרשים!". חודש אחרי שחזרנו עברנו לגור ביחד, והשאר היסטוריה... הוא הציע לי נישואין 3> וחצי שנה אחרי זה התחתנו...
את החתונה אירגנו בפועל בשלושה חודשים, כשהחלטנו שזהו, צריך להפסיק לשבת על התחת כזוג מאורס נינוח ולהתחיל לעבוד קשה בארגון החתונה.

niph

New member
ההצעה

לבחור היו למעשה תוכניות להצעה. אמרנו פיקניק, אמרנו על שפת הים, קנינו בייגלים וגבינת שמנת וסלמון מעושן... (בשלב הזה אני מודה שהתחלתי לחשוד מאחר והבחור אינו מארגן דבר בלעדי
)
אממה? הוא לא עמד בלחץ והציע לי לילה קודם לכן!!!

אבל זה היה באמת רגע רומנטי נפלא. היינו מחובקים במיטה (אחרי סקס ^_^), ואז הוא אמר שהוא קופץ שנייה לאמבטיה. בדיוק כשהתחלתי לתהות לאן הוא נעלם, הוא חזר עם טבעת יפהפייה שהוא בחר בעצמו, כרע ברך והציע לי נישואין... אני התחלתי לדמוע, וכמובן שאמרתי כן!!!
לא הצלחנו להרדם כמעט כל הלילה. ישבנו על הספה וראינו פרקים של האוס עד השעות הקטנות של הלילה, ולמחרת בבוקר הפתענו את ההורים עם החדשות. ההורים שלי היו, לדעתי, הרבה יותר מופתעים ממני...

niph

New member
הזמנה

את ההזמנה עיצבתי בעצמי. אני מאוד נהנית לצלם ולשחק עם פוטושופ בשעות הפנאי שלי, אז היה לי ברור שאני אעצב את ההזמנות... מה שכן, זה לקח הרבה יותר זמן ממה שתכננתי.
הנה ההזמנה המוגמרת! שתי התמונות (מלפנים ומאחור) צולמו ע"י חברה שלי, דנה, בפיקניק יום הולדת שעשינו בפארק הירקון.

FayeV

New member
איזה יופי!

מאוד אהבתי את הציטוט, זה מאוד מתאר את מערכת היחסים שלי עם בן זוגי

niph

New member
תאריך החתונה...

שכחתי לכתוב (אבל כנראה ברור מההזמנה ;)) שהתחתנו ב- 31/12/12. לא הייתה לנו הרבה גמישות עם התאריך - קרובי משפחה הגיעו מחו"ל, אז זה די הגביל אותנו לטווח של כמה שבועות באיזור דצמבר-ינואר. האמת? התבאסתי. אני לא אדם של חורף ועצוב לי לקום ולראות שמיים אפורים, אבל כאמור - הנסיבות לא איפשרו אחרת. בהנתן התאריכים, חתונה של חמישי הייתה משמעותית יקרה, ומאחר והשנה האזרחית החדשה נפלה על יום שני השנה, החלטנו ללכת על זה (זה לא עלה יותר כסף, אם תהיתם). קיווינו שהשילוב עם השנה החדשה ייתן תירוץ לאורחים קצת לאחר לעבודה ביום למחרת

האורחים מאוד התלהבו מהרעיון
("סוף סוף מסיבת סילבסטר שלא צריך לעמוד בכניסה שעות"
). כמה מהאורחים ממוצא רוסי לא יכלו להגיע מאחר והעדיפו לבלות את החג עם המשפחה, אבל הרוב המוחלט של האורחים הקרובים אלינו הגיעו ושמחו...

niph

New member
התארגנות ואיפור

התארגנו אצל ההורים של עמר ברעננה. המאפרת הייתה לימור שחר, וסגרנו איתה דרך חבילה של איזיווד. היא הגיעה אלינו להתארגנות.

קבענו איתה ל- 11:00, בפועל היא הגיעה ב- 11:30 מבלי להתקשר אלינו. מיותר לציין שבזמן הזה טיפסתי על הקירות... עם זאת סיימנו את כל ההתארגנויות והאיפור בזמן עד 14:00 כדי לצאת לצילומים.
האיפור והשיער היו יפים מאוד לדעתי. אני לא הייתי כ"כ סגורה על זה באיפור המקדים, אבל באיפור לפני החתונה היא פשוט איפרה אותי (אפילו לא ראיתי מה קורה בתהליך) והיה יפהפה. היא גם עשתה מאמצים רבים כדי להדק לי לשיער קשת מקסימה שהלוויתי מואדים מרגולין, שעיצב את השמלה. הקשת הייתה יפה מאוד אבל לראש הרבה יותר גדול משלי, ולימור עשתה מאמצים גדולים כדי לוודא שהוא יחזיק. בסוף הוא החזיק כל הערב!

ההסתייגות שלי מלימור הייתה כספית בעיקר. על אף שמחיר האיפור והשיער נכלל בחבילה של איזיווד, הכל עלה יותר כסף. הכל! איפור ניסיון - 200 ש"ח. קשת להלוואה באותו היום? אין בעיה, 150 ש"ח רק להשכרה. (בסוף השגתי קשת מואדים). סיכות קטנות עם אבני סוורובסקי? 20 ש"ח לאחת, וצריך כמה. תספורת? כמובן! 150 ש"ח לרבע שעה. סידור גבות עם חוט (הכי הכי מינימלי, הקוסמטיקאית עשתה לי בחינם)? אין בעיה, 50 ש"ח. שפתון בגוון שהיא השתמשה, כדי שאני אוכל לחדש ביום האירוע? ברור, 100 ש"ח. הרשימה נמשכת.
עכשיו לא שילמתי את הכל. אבל כן שילמתי חלק, ולא היה לי זמן או כוח להתמקח על הכל. פשוט הייתה לי את ההרגשה שהיא גוזרת עוד קופון על כלות בזמן החתונה שלהן. כשאני עומדת לצאת לצילומים ואז היא בדיוק זורקת לי "אבל תצטרכי לחדש את השפתון בעוד שעתיים, את יכולה לקנות ממני ב- 100 ש"ח את השפתון") אז כן, קניתי. אבל הגישה הזאת של "כל דבר קטן עולה הרבה כסף" די הרגיזה אותי תוך כדי התהליך.

לגבי המקצועיות שלה ואיכות האיפור והשיער, אין לי טענות. השיער לא זז כל הערב, האיפור לא נמרח - היה מעולה מהבחינה הזו.

niph

New member
המוצר המוגמר

קצת קשה לי להדגיש עד כמה התמונה הזו נראית שונה ממני בחיי היום-יום. בד"כ יש לי משקפיים - הרכבתי עדשות במיוחד בשביל החתונה, אחרי שעמר הפציר בי. ובד"כ אני אוספת את השיער לקוקו, אחרת כל הזמן נכנסים לי שוונצים לעיניים. ובאופן כללי אני מאוד מאוד לא נראית ככה

אינקה14

New member
צר לי לאכזב אותך...

אבל גם במציאות את יפה (לפי התמונות על ההזמנה).

daimond1

New member
בהחלט מעצבן. אני עשיתי ככה:

סיכות לשיער: במקום להשכיר, ולשלם על סיכה שלא חזרה למעצב השיער - אמא שלי קנתה סיכות עם אבנים מדרום תל אביב.
במהלך האירוע נפלו מספר סיכות.
שפתון / גלוס: בזמן איפור הנסיון אמרתי למאפרת שאני אביא איתי מסקרה וגלוס, ובזה היא תאפר אותי. בתיק היתה לי גם ערכה לתיקונים שהבאתי מהבית. ככה היה לי הגלוס שלי, וכל פעם חידשתי אותו.

niph

New member
רעיון מעולה!

לא חשבתי על זה בכלל האמת... אבל זו אופציה הרבה יותר טובה.

(בואי נהיה כנות, גם אם הייתי חושבת על זה לא היה לי שום מושג איזה גלוס לקנות... עד החתונה לא היה בבעלותי ולו שפתון אחד
)

DIVUNE

New member
גם אני!

קניתי סיכות באיביי, בחמישה דולר חמש סיכות ממש יפות עם אבנים ופנינים.
ולגבי האודם - קניתי אודם שלא יורד של רבלון (קולור סטיי), בצבע שממש אהבתי (ורוד כהה, נו מה) שאותו המאפרת שמה לי ואני חידשתי כל כל זמן (לא הייתי צריכה למרוח מחדש אלא רק לחדש את הגלוס שמגיע אם האודם). והכי טוב - אני זוכה יום יום לשים על השפתיים שלי אודם שאני אוהבת ומזכיר לי את החתונה!

lanit

New member
טוב שאת כותבת את זה

מאוד קשה לכתוב ביקורת על ספק, אבל הנקודות שהעלת הן מאוד מאוד חשובות.
אני שמחה שבסופו של דבר היית מרוצה מהתוצאה- יצא מקסים ועדין

ronitvas

New member
אווווווו את מהממת!!!!

בהחלט לא נעים לשמוע על התוספות שדוחפים ביום האירוע.
זה יכול להוציא אותי מדעתי

למעלה