קרא לכם פעם ש....

בתחילת הדרך...

כשרק יצאתי לאוויר העולם...
הייתי פגיעה ומצבים כאלה מאד פגעו היום כבר .... next... חחחחחח ממש לא מפריע ובכל זאת אני ממשיכה להתנהג כפי שאני נוהגת לומר בעדינות רבה "סורי... לא מתאים"

ben 911

New member
כן קרו מקרים לחיוב ולשלילה..

סו וואט? ממשיכים הלאה. היו מקרים שלא מצאתי חן, היו מקרים שלא מצאה לי חן. למרות שהיתה כימיה נפלאה במסרים, בשיחות טלפון. הייתי בטוח שתיכף אחרי הפגישה הראשונה שנינו נרוץ חיש חיש לרבנות הראשית בתל אביב... (לכן קבענו בצהריים כדי שנספיק לפני שיסגרו שם)
מה שהכי קובע זה הקליק שנוצר במפגש הראשון, למרות שיש כאלה ש"יספרו" לך שלא חשוב.. להם המראה / הגובה / המשקל / צבע עיניים / צבע שפתיים / צבע אוזניים
אם אין "קליק" מקסימום תשתו משהו יחד מתוך נימוס ותוך כדי כך תשימי לב שהמלצר מעצבן, הקפה עדיין מר (למרות 4 כפיות סוכר) שמחיר הקוראסון בשמיים ושאת מתה כבר לסגור עניין ולחזור הביתה בשלוש- - וגם תבטיחי לעצמך שאיך שאת מגיעה הביתה...זהו...את לוקחת מספריים וגוזרת את הכבלים של המחשב. no more blind-date

מחייכת...

כל כך מוכר... לדעתי הקליק שנוצר במפגש הראשון הוא הקובע ולאו דווקא בגלל גובה, משקל, צבע עיניים וכו'. לפעמים האדם שמולי יכול להיות איש בהחלט לא מתאים לקריטריונים שלי אך יש לו חיוך שובה לב, עיניים טובות וזה קונה אותי יותר מאשר גובה ומשקל תצחק... אבל פעם נפגשתי עם מישהו שהיו לו את כל הקריטריונים אך היו לו "עיניים רעות" ואחרי חצי שעה נפרדתי ממנו כשהוא הבין שאין המשך מצידי יום נפלא

מיקי.....חייכתי עכשיו ../images/Emo8.gif

"עיניים רעות". יצא לי פעם לשוחח עם מישהו [בהקלדה] "אוירת" השיחה היתה קלילה ונחמדה.אחכ' כששלח תמונה--התמונה שידרה "כבדות" שלא התאימה בעיני לשיחה .והשיחה הטלפונית היתה בכלל משונה ולא זרמה [מביך משהו]לבסוף אמר שהוא נהנה לשמוע את הנשימות
.אחרי זה היה לי קל לכתוב לו מסר: לא מתאים לי.

ben 911

New member
חחחח../images/Emo6.gif "עיניים רעות" "שומע נשימות"

היכן הכרתן אותם? באתר של אל ג'זירה?

באתר של

ג'זירה נראה לי שלא יעזו להקשיב לנשימות----------יתלו אותם
על הטרדה. היה אחד שכל מה שענין אותו לברר זה העקבים של הנעליים והאם אני יודעת לתת הוראות
.ואני בתמימותי עניתי שעוד לא שמעתי שגבר רוצה לקבל הוראות .רק אחכ'..........נפל לי האסימון.

מיקי.......לשאלתך

יותר מתאים לכתוב מסר:לא מתאים לי. זה גם יותר קל כשעדיין לא היתה פגישה. אם נעלם בצורה כזאת........אז רק הרווחת.

יודעת גם יודעת...

כשהכל עדיין בנט... זה רווח נקי לפחות חסכתי את כל הבאלגן של ההתארגנות לפני דייט יום נפלא

ההתארגנות

לפני דייט יכולה גם להיות מרגשת ומלאת מתח [איך יהיה?]תלוי איך מסתכלים על זה. יום נפלא גם לך.

שירקאן12

New member
צודקת מרי מי

לפני דייט יש מתח חיובי תלוי אי שוברים זאת. אצלי בקלי קלות. .מי האדם?

רינה 777

New member
לענות???????????????

לקח לי הרבה זמן להבין שמקובל באינטרנט לא לענות, מעבר לזה,אם אני אישית,אענה או לא זה כבר ענין אחר............ואם מישהו נעלם פתאום,אולי טוב שכך.

ben 911

New member
היי רינה, קצת לא ברור לי המשפט ../images/Emo4.gif

"לקח לי הרבה זמן להבין שמקובל באינטרנט לא לענות". את מוכנה להרחיב? מאד מסקרן אותי חוות דעת נשית בנושא. איך אומרים? מכל מלמדי/ותי הישכלתי? מאידך, אם קשה לך עם זה...זה בסדר, אוכל להסתדר עם זה.

רינה 777

New member
../images/Emo140.gifהלא לענות

"הלא לענות" מכוון לא י נ ט ר נ ט .{וכתבתי את זה} . . בקשר להתיחסות לנושא ,אני בספק אם זה מותנה בגבר או באישה, לדעתי זה אם להתנהג בהגינות,בגלוי לב באומץ[לפעמים כדי להגיד את האמת צריך קצת אומץ] או לא, אני בעד, להגיד את האמת גם היא לא בדיוק נעימה,וכמובן אפשר לעשות את זה בצורה נעימה, וההבדל בגישות השונות זה אחד הבאגים המעכבים יצירת קשר....................אני חושבת שהסברתי את עצמי!!!!!!

רינה 777

New member
תוספת לתגובה

נזכרתי,שפעם נעלמתי למישהו באמצע "דבור" כי המחשב זרק אותי, גם זה קורה

ben 911

New member
../images/Emo51.gif רינה, עכשיו יותר ברור ../images/Emo13.gif

פשוט, אני אחד כזה שאוהב שמרחיבים / מבהירים.
זה קורה שהמחשב קורס / נופל / נתקע כולם כבר מקירים את התופעה, לא נבהלים ממנה.

גאיה ק

New member
צהריים טובים

שדרו אתמול סיינפלד בערוץ 2 מישהו ראה? היתה שם סיטואציה שהזכירה לי את השרשור הזה. סיינפלד מנסה להתנתק מקשר ותיק. הוא נפגש עם החבר במסעדה, בדרך מכובדת... ואמר לו.. לו הייתם רואים את תגובת החבר. זה היה פשוט שוק בשבילו, תגובה כל כך נסערת כאילו השמים נפלו עליו. סיינפלד הרגיש כל כך נבוך ולא נח, עד שחזר בו ואפילו הזמין אותו למפגש חברתי נוסף משחק פוטבול בשבוע שאחרי. מספרת את כל זה כי לא נח לפגוע באנשים מבחינתי שלא עשו לנו משהו רע..בעיקרון סה"כ הם לא נראים מתאימים לנו ואם נמצאים בסיטואציה הזאת אשתדל בעדינות למצוא את ההזדמנות והעיתוי לנתק מגע ולכן... לא שאני לא מוכנה לשמוע על האופציה אך לא ששה בדרך זו להכיר לא ששה לדייטים... מה שאומר שקשה לי עם דייטים.

אבישג55

New member
החלפת תמונות

לי קרה בהחלט שבעל התמונה לא היה לטעמי .הודיתי לו על שליחת התמונה ואיחלתי הצלחה בהמשך.הוא כבר הבין.

למעלה