קרא לכם פעם ש....

קרא לכם פעם ש....

פנו אליכם מפורום שאתם משתתפים במסר, מתפתח דו שיח קצר הוא מעביר תמונה... היא מעבירה תמונה ... ואז אחד מהם נעלם לגיטימי ביותר שאחד לא מצא חן בעיני השני או לאחד מהם לא היה קליק לתמונה... האם הייתם שולחים שוב מייל/מסר לומר לצד השני "מצטער, אך לא מתאים" או משהו... מה לדעתכם מקובל, מה לדעתכם צריך לעשות במקרה כזה??? חג שמח

גאיה ק

New member
היי מיקי

לפי הספר,היה מתאים לכתוב~לא מתאים
או כל סיבה אחרת שתתן הרגשה טובה. אבל,החיים לימדונו שלא הכל קורה לפי הציפיות שלנו. לפעמים אנחנו מופתעים לטובה ולפעמים להיפך. ככה אנחנו כולנו~אנושיים.. ובכלל
ציפיות יש רק בכריות וצדק הוא כוכב.

גאיה ק

New member
ככה אנחנו כולנו

מי פחות מי יותר. ואין שום סיבה להתייחס אליו בכלל הלאה-next

מה את היית עושה?

האם בגילנו המופלג צריך להתנהג כך? יודעת שזה כך, יודעת שפשוט נעלמים מי מהנשים ומי מהגברים עושים זאת מי פחות או מי יותר האם לא יותר יפה להודיע לזה/זו משהו, מילה...? חושבת שזה המינימום שאפשר לעשות ואם אין יודעים לעשות זאת שלא יפנו... בוירטואלי תמיד יש את הסיכון הזה... לי אישית אין ציפיות גם לא נעלבת,,, פעם הייתי מאד נפגעת היום ממש לא רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה וכפי שאמרת... הלאה - next...

גאיה ק

New member
אני

הייתי ממשיכה להעביר מסרים ומוצאת הזדמנות אחרת לסיים את מה שבלוא הכי עוד לא התחיל..

שירקאן12

New member
הי מיקי

איך היית נוהגת אילו אדם איתו נפגשת בבית קפה עוזב אחרי חמש דקות.? מעבר לכך בשביל מה צריך זאת העברת תמונות. כשלא מכירים.

היי שירקאן

הנה תשובתי אליך... משהו שכתבתי מזמן... ממש גבר...!!! ולגבי התמונות... היום מעדיפה להחליף תמונה מאשר לעמוד במצב מביך של פגישה עיוורת אני אישית... בחורה כנה, חושבת שבגילי לא צריכה לשחק משחקים אני מגיעה לבית קפה יושבת עם האיש וכשנפרדים הוא יודע מה מרגיש לי כשזה לא מתאים אך והיה ולי זה מתאים ולו לא... יודעת שאצטרך להמתין לאי תגובה או להעלמות...

שירקאן12

New member
מיקי אז הוא לא גבר

לי יצא לפני שנים פגשתי אישה ישבנו בחיפה שוחחנו היא אמרה לי משהו שגרם לי לענות לה מצטער לא ילך. 10 דקות סה"כ. אבל להשאיר אותך כך במצב כזה זה שיא השפלות הוא לא גבר. מיקי גם בגילי לא משחקים .

ben 911

New member
מיקי מזל בתולה? סוף סוף איזון חיובי

מרוב גדיים בפורום אני לפעמים שוקל ברצינות לקחת חליל רועים ולהתחיל לחלל
מאזן הפורום ליום זה: 2 בתולות 70 גדיים 1 עקרבית עוקצנית אבל חמודה.

ben 911

New member
מה איתך? ../images/Emo4.gif אההה את דלי

אז מה היה לנו? שתי בתולות 70 גדיים 1 עקרבית עוקצנית וחמודה 1 דלי מלא כל טוב

רחמים ז

New member
אני חושב שאנחנו לוקחים אתזה יותר

קשה צריך לקחת את זה בקלילות ולא להפגע

שירקאן12

New member
היי מיקי

אני לא בעד העברת תמונות . ני בעד פגישה על ,
להביט אחד בשני. העברת תמונות זה לטעמי קצת ילדותי בגילאים שלנו ,אבל לא פוסל למי שרוצה זאת. גבר שרוצה מפגש צריך להציע זאת .

יש בזה משהו...

אולי קטנוני או ילדותי צריך לדעת שיש אפשרות שהתמונה לא מוצלחת יש אנשים שאינם פוטוגנים ואינם יוצאים טוב בתמונה אך יש תמונה כללית עם מי עומדים להיפגש ואם בכלל רוצים לפגוש את האדם הזה... ולהכיר טוב יותר הרי ידוע לנו שהקליק הראשוני (הפיזי) הוא חשוב עם אין אותו אז אין...

למעלה