הא
שם: מיכל גיל: 18.5 עיר לידה: ת"א עיר מגורים: עזה אחים\אחיות: אח פורומ\ים מועדפים: כל מיני
שיר שמעצבן אותך: לא עולה לי כרגע, בטח הדחקתי. שיר שמרגש אותך: "את עושה אותי אמא" של יהודית רביץ סליברטאי שנוא עלייך: דודו טופז, אפשר לקרוא לו סלב? סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: אה, הייתי צריכה לכתוב אותו כאן שמח על היותך ישראלי? כן, למה לא. היה לך בן זוג? נגיד ש. מאוהב? כרגע לא ניסית להתאבד? ממש לא ירדו עלייך פעם? כמובן ירדת קשות על מישהו? כמובן ההורים עשו לך פאדיחות? לא שזכור לי תחביב: אני לא מגדירה שום דבר כתחביב, אז יש לי בעיה לענות על זה
דבר שאתה נהנה לעשות: לשמוע מוזיקה, לנהוג
דבר שאתה שונא לעשות: לשמוע אנשים צועקים (כולל אותי) דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: אין לי מושג, תלוי בהצעה ובכסף, כמובן שגם בעקרונות שלי. דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: אוטו דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: לא רוצה להפטר משום דבר. מילה שמצחיקה אותך: צ'ינצ'ילה ומפיק אה וגם "מנוני נכשל!" וגם "בחשתי לה ת'תה וצעקתי לה 'עופרה עופרה!'"
תקופה שאתה מתגעגע אליה: אי שם בגיל שלושה חודשים תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: כתה י'. השנה ההיא פשוט סרבה להגמר! בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: 2. יש לך משקפיים? כה עדשות מגע? כה צבע? לא צבעת את השיער? כן פירסינג במקום לא שגרתי..? לא משפט של אמא שלך: לא יודעת של אבא שלך: "לא בא לך להוריד ת'כלבה/לנקות את החדר/להכניס כלים למדיח?" משפט של סבתא\סבא שלך: "מיכלי, רוצה לאכול משהו?"
משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: "איך גדלת! את דומה לאמא" סעמק, לא גדלתי כבר שנים! משפט שאתה אוהב : "אני אוהב/ת אותך" (אני קיטשית היום, קפצו לי) משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: "לא." יש לי קצת בעיה
משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: אני לא יודעת. אני חושבת שזה יותר תלוי בטונים מאשר במשפטים עצמם.
שם: מיכל גיל: 18.5 עיר לידה: ת"א עיר מגורים: עזה אחים\אחיות: אח פורומ\ים מועדפים: כל מיני