קצת
...

לונה..

New member
הא

שם: מיכל גיל: 18.5 עיר לידה: ת"א עיר מגורים: עזה אחים\אחיות: אח פורומ\ים מועדפים: כל מיני
שיר שמעצבן אותך: לא עולה לי כרגע, בטח הדחקתי. שיר שמרגש אותך: "את עושה אותי אמא" של יהודית רביץ סליברטאי שנוא עלייך: דודו טופז, אפשר לקרוא לו סלב? סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: אה, הייתי צריכה לכתוב אותו כאן שמח על היותך ישראלי? כן, למה לא. היה לך בן זוג? נגיד ש. מאוהב? כרגע לא ניסית להתאבד? ממש לא ירדו עלייך פעם? כמובן ירדת קשות על מישהו? כמובן ההורים עשו לך פאדיחות? לא שזכור לי תחביב: אני לא מגדירה שום דבר כתחביב, אז יש לי בעיה לענות על זה
דבר שאתה נהנה לעשות: לשמוע מוזיקה, לנהוג
דבר שאתה שונא לעשות: לשמוע אנשים צועקים (כולל אותי) דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: אין לי מושג, תלוי בהצעה ובכסף, כמובן שגם בעקרונות שלי. דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: אוטו דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: לא רוצה להפטר משום דבר. מילה שמצחיקה אותך: צ'ינצ'ילה ומפיק אה וגם "מנוני נכשל!" וגם "בחשתי לה ת'תה וצעקתי לה 'עופרה עופרה!'"
תקופה שאתה מתגעגע אליה: אי שם בגיל שלושה חודשים תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: כתה י'. השנה ההיא פשוט סרבה להגמר! בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: 2. יש לך משקפיים? כה עדשות מגע? כה צבע? לא צבעת את השיער? כן פירסינג במקום לא שגרתי..? לא משפט של אמא שלך: לא יודעת של אבא שלך: "לא בא לך להוריד ת'כלבה/לנקות את החדר/להכניס כלים למדיח?" משפט של סבתא\סבא שלך: "מיכלי, רוצה לאכול משהו?"
משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: "איך גדלת! את דומה לאמא" סעמק, לא גדלתי כבר שנים! משפט שאתה אוהב : "אני אוהב/ת אותך" (אני קיטשית היום, קפצו לי) משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: "לא." יש לי קצת בעיה
משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: אני לא יודעת. אני חושבת שזה יותר תלוי בטונים מאשר במשפטים עצמם.

Ekrembo

New member
../images/Emo3.gif3

שם: אהד משה מויסי גיל: 15 עיר לידה: אשדוד עיר מגורים:אשדוד אחים\אחיות:2 אחיות פורומ\ים מועדפים: טיסנאות ,שאלה קטנה, מדע פופולרי שיר שמעצבן אותך: רוני סופרסטאר
שיר שמרגש אותך: בן המלך
סליברטאי שנוא עלייך: רוצים רשימה?
סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: אהה...אממ...בע שמח על היותך ישראלי? בטח
... היה לך בן זוג?כה מאוהב? כןן
ניסית להתאבד?לא ירדו עלייך פעם?בטח LOL ירדת קשות על מישהו?בכל הזדמנות ההורים עשו לך פאדיחות?צריך לשאול שאלה...ההורים שלך פעם לא עשו לך פאדיחה? תחביב: טיסנאות, כדורסל דבר שאתה נהנה לעשות: לשחק כדורסל
דבר שאתה שונא לעשות:ש.ב
דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: אין משו ספציפי דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: הרבה כסף דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: אחותי הגדולה מילה שמצחיקה אותך: שלום חנוך
תקופה שאתה מתגעגע אליה: ימי היסודי העליזים תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: המון תקופות היו בחיים שלי אהא?
בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל:1 יש לך משקפיים? כה
עדשות מגע?לא
עדשות צבע?לא
צבעת את השיער? לא
פירסינג במקום לא שגרתי..? אהם אהם ...לא
משפט של אמא שלך: "לא אח"כ...עכשיווו" משפט של אבא שלך: אממ...לאבא אין משפטים
משפט של סבתא\סבא שלך: יהיה בסדר
משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: כמה גדלת?
משפט שאתה אוהב : "המורה לא הגיעה" משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: שיואווו החולצה הזו שווה רצח משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: בע ?

¥EleVatioN¥

New member
נמנמנמ../images/Emo129.gif

שם: אורלע גיל: 16 וחצי וקצת עיר לידה: אשדוד עיר מגורים: אשדוד אחים\אחיות: none פורומ\ים מועדפים: גוד שארלוט אנג'לינה ג'ולי מק22 וכאלה שיר שמעצבן אותך: אעעעעעע כל השירים של הראפרים המסריחים האלה שיר שמרגש אותך: ואיי יש הרבה...אמממ goo goo dolls-iris או 3 doors down-here without you סליברטאי שנוא עלייך: ואיי ג'סיקה סימפסון ופריס הילטון! סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: כמצויין לעי"ל שמח על היותך ישראלי? למה לא היה לך בן זוג? למה רק היה?
מאוהב? אכן
ניסית להתאבד? לא... ירדו עלייך פעם? הרבה
ירדת קשות על מישהו? פעם, עכשיו זה רק למי שממש עולה לי על העצבים בצורה בלתי ניתנת לתיאור ההורים עשו לך פאדיחות? אע...לאדעת... ההורים שלי דווקא לא פאדחנים תחביב: אעעעעעע לאדעת דבר שאתה נהנה לעשות: להיות עם אהד
ולישון
דבר שאתה שונא לעשות: כל דבר שקשור ללימודים
דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: לאדעת דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: הממ....שומדבר...אני שמחה עם מה שיש לי
אם כבר אז אולי רישיון! דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: כלום? מילה שמצחיקה אותך: ערס עם עגלה לתיק ובגט בידדדדדדדד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מתה* תקופה שאתה מתגעגע אליה: לא מתגעגעת, טוב לי עכשיו
תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: יסודי ושיט בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: היו כמה... יש לך משקפיים? לא עדשות מגע? לא עדשות צבע? לא צבעת את השיער? לא פירסינג במקום לא שגרתי..? אעעעעעע.....לא משפט של אמא שלך: חחחחחחחחחחחחחח "עשר וחצי בבית" משפט של אבא שלך: אין לו משפטים קבועים משפט של סבתא\סבא שלך: "אכלת?" "שתית?" "תקחי משו יהיה לך קר" "אתם הולכים לקופת חולים?"
משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: יש לי אחת והיא כלית בטירוף! משפט שאתה אוהב : יש המון
כמו: Im not anti-social, society is anti-me וכאלה
משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: לא עולה לי לראש משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: לאדעת, בדרך כלל זה דברים שאני מספרת מאה אלף פעמים

תקווה4

New member
שלייי שליי שלי. שלי.

גיל:14 עיר לידה:ת"א עיר מגורים:ת"א אחים\אחיות:אח קטן :) פורומ\ים מועדפים: הטופ מודל הבאה!!!
ואנגלינה גולי כמובן שיר שמעצבן אותך: כל הסאמר גאם וסטרדי נייט וכאלה
(כן אני יודעת שזה ממש ישן אבל עדיין משמיעים את זה!) שיר שמרגש אותך:ואווו המוןן Eric Clapton - Layla Roxette - Listen To Your Heart Belinda Carlisle - CIRCLE IN THE SAND Wham - Careless Whisper Jewel - Foolish Games ועוד המוןןןן סליברטאי שנוא עלייך:עפר שכטר יהודה לוי
סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד:אדם רודברג@@@!!!
שמח על היותך ישראלי? בטחחח:) היה לך בן זוג? כןן מאוהב? בערך אני יודעת ניסית להתאבד? לא!!! ירדו עלייך פעם?ח כן ירדת קשות על מישהו?כןן אבל יאווו ממזמןןן ההורים עשו לך פאדיחות? אבא שלי כל הזמן!! אבל אני אוהבת אותו זה בסדר כבר התרגלתי
תחביב: טניס לנגן על גיטרה לנגן על דרבוקהה ח דבר שאתה נהנה לעשות: ספורט טניס טיולים להסתכל במראה חחחחח סתם
דבר שאתה שונא לעשות: שיעורי בית וללמוד למבחנים חחח
דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: אוכלת טונה או אבוקדו או גבינה!!
דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: מפרט שחור? ח לא יודעת דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: כלום..
מילה שמצחיקה אותך:"Konnichiwa"@!!!@! תקופה שאתה מתגעגע אליה: שנות ה80 ח כאילו למוסיקה לאדעת תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: אין בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: ואווווו בהמוןןןןן
אבל זה ניראה לי בכלל לא נקרא להיות מאוהבת הייתי מחליפה מישהו כל שבוע אוףףף לא יודעת יש לך משקפיים?לאא עדשות מגע? עדשות צבע? לא צבעת את השיער? לא פירסינג במקום לא שגרתי..? הלוואייייי משפט של אמא שלך: "אל תשכחי לכבות את האור" חחחחח זה הדבר היחיד שחשבתי עליו משפט של אבא שלך: "שלי מותק תכיני קפה"
כלללל הזמן הוא אומר לי את זה ועד היום לא הכנתי לו אפילו פעם 1 חיהחהחהחה משפט של סבתא\סבא שלך: תאכלי תשתי תאכלי את זה וגם פיסטוקים זה טוב לדם ח משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: איך גדלת וכאלה נו משפט שאתה אוהב : no one believes in you until you believe in yourself משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: שיהיה, אוקיי............ וכאלה משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: חח אין לי מושג בטח כל מיני שטויות נגמררררר

S m e l l y Cat

New member
משעמם לי../images/Emo108.gif

שם: בלולה גיל: 14 עיר לידה: טהנהנה עיר מגורים: נהנהטה אחים\אחיות: אחות קטנה אח גדול פורומ\ים מועדפים: חברים וזה ועוד כמה שיר שמעצבן אותך: לא יודעת שיר שמרגש אותך: חמי רודנר'ז, אואזיס'ז.. כלמיני סליברטאי שנוא עלייך: אין סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: אין שמח על היותך ישראלי? זה בסדר היה לך בן זוג? לא מאוהב? קצת ניסית להתאבד? לא ירדו עלייך פעם? כן ירדת קשות על מישהו? לא קשות ההורים עשו לך פאדיחות? לפעמים תחביב: להקפיץ במבות דבר שאתה נהנה לעשות: מוזיקה דבר שאתה שונא לעשות: לדבר בטלפון דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: הרבה דברים מה דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: אפשר בן אדם? דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: לא יודעת מילה שמצחיקה אותך: איזון תקופה שאתה מתגעגע אליה: אין תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: לא יודעת בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: 2 יש לך משקפיים? כן ללוח עדשות מגע? לא עדשות צבע? לא צבעת את השיער? לא פירסינג במקום לא שגרתי..? לא משפט של אמא שלך: "מהה את אומרת" משפט של אבא שלך: כלמיני שטויות משפט של סבתא\סבא שלך: שימי גרביים יהיה לך קר משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: יו אריאל איך גדלת איך גבהת מה קורה איתך למה את לא באה למה לא מבקרת משפט שאתה אוהב: מה אתת רוצה משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: "טוב אין לי כח" משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: לא יודעת סוף

יי ../images/Emo13.gif

שם: נוֹמי גיל: כמעט 20 עיר לידה: ת"א עיר מגורים:אה.. אחים\אחיות:אחד גדול פורומ\ים מועדפים:אנג'לינה!ושאר קומונות שיר שמעצבן אותך:ממ מקרנה?לא ידעת בטח יש כמה שיר שמרגש אותך:ממ בריאן אדאמס-אבר'ית'ינג איי דו וכמה של רובי סליברטאי שנוא עלייך:שנוא? נלך על מעצבנים.. צביקה פיק.. ו.. לא זוכרת סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד:חחח במיוחד?
שמח על היותך ישראלי?אה.. בחלק מהמובנים היה לך בן זוג?כה מאוהב?כה ניסית להתאבד?אה.. ירדו עלייך פעם?כה חח נו מה
ירדת קשות על מישהו?יכול להיות
ההורים עשו לך פאדיחות?כע.... תחביב: שירה.. כתיבה.. מחשב.. מוסיקה .. סרטים.. ספרים (מספיק?) דבר שאתה נהנה לעשות: לקרוא חח ולשמוע מוסיקה ולשיר ולצייר וכו חח
דבר שאתה שונא לעשות: ממ לעשות "מטלות" בבית כשאין לי כח וכשאני עייפה חח דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה:ממ אוכלת תולעים אני חושבת או עקרבים דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: לא משו מיוחד.. דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: לא להיפטר.. אבל הייתי רוצה להצליח לסדר תחדר חח מילה שמצחיקה אותך:לא ידעת.. תקופה שאתה מתגעגע אליה:לא ידעת אם יש משו כזה לגמרי.. ממ אולי להיות ילדה קטנה עם סבא וסבתא
תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה:לא ניכנס לזה חח בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: נגיד 2 יש לך משקפיים?כה עדשות מגע?לא עדשות צבע?לא צבעת את השיער?לא פירסינג במקום לא שגרתי..?לא משפט של אמא שלך:וואי חח.. ממ.. "אני הוצאתי כבר את הכלב פעמיים היום!" משפט של אבא שלך: "בוז'ו? איך שאתה מסתכל עליי.. מה קרה בוז'ו? אחח איזה כלב יפה"חחחח
משפט של סבתא\סבא שלך:ממ.. "איך שהיא נעשית גברת"(זה בתרגום חופשי
) משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך:אינלי ממש דבר כזה חח משפט שאתה אוהב : ממ אני אוהבת אותך?
משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו:נו אז מה את עושה?\ את עובדת במשו? משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים:"לעע.. אני סתם.. חח *צחוק נבוך*" חח

iwannakill

New member
אני לא מכורה לסקרים...

אפילו שיש לי תקופות שאני כן עושה סקרים אבל לרוב הם מעצבנייייייייייייייים 'תי. !!! אבל על זה אני אענה : שם: אווה גיל: 15 עיר לידה: צ'ימקנט עיר מגורים: אשקלון אחים\אחיות: --- פורומ\ים מועדפים: אנג'לינה, אופנועים...זהו נראה לי..הא המגן... שיר שמעצבן אותך: לוידעת איך קוראים לו אבל זה עם המוטי שהולך הביתה.. שיר שמרגש אותך: I DID MY TIME של קורן או DON'T SPEAK של NO DOUT סליברטאי שנוא עלייך: אוף....זאתי מ...לא זוכרת קיצר... סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: חחחחח...........לא זוכרת.. שמח על היותך ישראלי? יאפ..למה לא? היה לך בן זוג? נופ... מאוהב? נופ.. ניסית להתאבד? נופ.. ירדו עלייך פעם? יאפ... ירדת קשות על מישהו? יאפ.. ההורים עשו לך פאדיחות? נופ.. תחביב: אממ..רולר , אינטרנט , חברים , סרטים , סדרות.. דבר שאתה נהנה לעשות: לישון דבר שאתה שונא לעשות: ללמוד , או להגיש עבודות..אבל הכי חשוב.... להכין עבודות ! דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: מתנשקת עם ערפאת... דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: אופנוע דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: אמממ...מורה לביולוגיה? מילה שמצחיקה אותך: פאק...טוב אבל זו בדיחה פרטית כך שלא תבינו... תקופה שאתה מתגעגע אליה: קזחסטן? בערך עד גיל 7 הייתי שם ! תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: ז' ח' ט'... אבל לא בכל המובנים... בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: לא הייתי יש לך משקפיים? לא עדשות מגע? לא עדשות צבע? לא צבעת את השיער? יאפ.. פירסינג במקום לא שגרתי..? חחחח לא משפט של אמא שלך: אווה קומי כבר מאוחר..וזה תמיד חוזר על עצמו...כל בוקר אותו הדבר.. משפט של אבא שלך: --- משפט של סבתא\סבא שלך: את לא מבינה כלום , את צעירה מידי...
משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: איך גדלת..חחחחחחח.. משפט שאתה אוהב : איזה בגדים יפים.. משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: אני יודעת למה את מתכוונת.. משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: חחח..לא לא אגיד...טוב נו: השערות שלך בולטות...

השערות שלך בולטות? חחחח מצחיקה../images/Emo6.gif

אההה והנה כתבתי את ההודעה ה100 בשרשור!! חהחה

painapple

New member
יווו עוד סקר!

שם: ענבר גיל: 18 עיר לידה: חולון? ת"א, הקרייה. עיר מגורים: צור יגאל אחים\אחיות: 3 פורומ\ים מועדפים: אנג'י, רעיונות מטורפים, באפי, סדרות מצוירות, מתגייסים שיר שמעצבן אותך: נומה נומה נומה שיר שמרגש אותך: suzanne של ליאונרד כהן. וכל שיר אחר שלו, בעצם. או של קייס צ'ויס סליברטאי שנוא עלייך: ממ אגם הזאת מעצבנת קצת סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: דני שטג שמח על היותך ישראלי? טיפה. אנחנו מיוחדים, אחרי הכל. היה לך בן זוג? לא מאוהב? אולי מזמן ניסית להתאבד? יאפ ירדו עלייך פעם? אממ כן ירדת קשות על מישהו? לא עושה דברים כאלה ההורים עשו לך פאדיחות? קרוב לוודאי תחביב: אוריגמי? דבר שאתה נהנה לעשות: אוריגמי. ולנגן דבר שאתה שונא לעשות: ללמוד ולסדר תחדר דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: דברים שקשורים בחרקים ובלאכול דברים מגעילים דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: רישיון דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: הרבה שטויות. מילה שמצחיקה אותך: גזוזטרא
תקופה שאתה מתגעגע אליה: האווירה של התיכון. תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: התיכון. והלימודים, בכלל. בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: לא סגורה על זה. יש לך משקפיים? יאפ עדשות מגע? לא עדשות צבע? לא צבעת את השיער? יאפ פירסינג במקום לא שגרתי..? רק אוזניים משפט של אמא שלך: "תסגרי את האש בלי לפתוח את הסיר". משפט של אבא שלך: "ענת.. אה.. ענבר.." משפט של סבתא\סבא שלך:
משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: "מה נשמע?" משפט שאתה אוהב : "dont waste your time i mean youre already the voice inside my head" סתם, שומעת כרגע. אממ.. לא יודעת, משפטים יפים של אנשים טובים. משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: "לא נורא, שטויות" משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: "אה, נכון.. שכחתי"

painapple

New member
חחח אני חיוורת, אני לא תימניה..

4 ילדים, 3 בנות ובן. פעם הוא גם התבלבל וקרא לי אלון

אני אני אני

שם:
מורן גיל:
17 עיר לידה:
ירושלים עיר מגורים:
ירושלים אחים\אחיות:
שתי אחיות ואח פורומ\ים מועדפים:
ספרות וכתיבה גאה. אנג'לינה ג'ולי. עמיר בניון. הטופ מודל הבאה. מואהאהאה שיר שמעצבן אותך:
נומה נומה עמה ! שיר שמרגש אותך:
הרי את מקודשת לי סליברטאי שנוא עלייך:
דודו טופז סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד:
יוסי ביילין. נחשב
שמח על היותך ישראלי?
מאושרת היה לך בן זוג?
יש לי מאוהב?
עד הראששששששששששששש
אבל זה נורא מצחיק הסיפור הזה
ניסית להתאבד?
לא ירדו עלייך פעם?
כן ירדת קשות על מישהו?
לא ההורים עשו לך פאדיחות?
לא תחביב:
מוזיקה בבוקר דבר שאתה נהנה לעשות:
לכתוב ולקרוא דבר שאתה שונא לעשות:
עבודת ביוטופ דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה:
פוגעת במישהו יקר לי דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה:
מישהי דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו:
אחותי הקטנה חעחחע סתם חח מילה שמצחיקה אותך:
סצנה
תקופה שאתה מתגעגע אליה:
סופ כיתה ו' בחופש הגדול תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה:
כיתות ח' ו- ט' בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל:
אהבה אמיתית
3 יש לך משקפיים?
כן עדשות מגע?
לא עדשות צבע?
לא צבעת את השיער?
לא פירסינג במקום לא שגרתי..?
לא משפט של אמא שלך:
לעזאזל עם החיים האלה חחחח משפט של אבא שלך:
לא טעות ! ר ש ל נ ו ת משפט של סבתא\סבא שלך:
מורן תאכלי משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך:
אז מה.. את שוב לא אוכלת
משפט שאתה אוהב :
אם אין אני לי- מי לי. משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו:
לעשן זאת בחירה שלי!!!!
משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים:
אבל היא מורה טובה!
שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שיהיה עוד שאלון.. פארטי טיים../images/Emo3.gif

שאלון מסיבות! (אינלי מושג מאיפה יוצאים לי כל הדברים האלה.. אז אל תשאלו: )) חבר טוב ביקש מכם לבוא למסיבה של מישו שאתם לא מכירים מה תעשו? -לא תלכו (מה לי ולו? עדיף לשבת בבית ולחסוך על המתנה\לעשות משו יותר מועיל) -תלכו בכל זאת כי החבר ביקש יפה ותיצמדו אליו לשארית הערב -תלכו ולא תתעלקו על החבר אבל תתפללו שתיתקלו במישו מוכר -תחפשו מישו שנראה לכם מתאים לשיחה ותנסו להתחבר -תלכו ותיצמדו לשולחן האוכל ותדחסו כמה שיותר (אם כבר בחינם, אז למה לא?) הלכתם ברחוב ואיזה יחצ"ן דחף לכם ליד איזה הזמנה למסיבה חדשה שנשמעת ממש סבבה -תשמרו אותה ותעלו את הרעיון לחברים אחר כך -תזרקו אותה בתיק ותשכחו ממנה -תקרעו אותה ותזרקו לפח כשהוא לא מסתכל (או אולי דווקא שכן..) -תעברו הלאה ולא תטרחו לקחת -תגידו לעצמכם סבבה ותלכו -תגידו סבבה,תלכו ואולי אפילו תישארו לפתח איזה שיחה איתו שאולי יסדר לכם עוד איזה משו באותה הזדמנות הגעתם למסיבה ויש שולחן של חטיפים על איזה חטיף תלכו קודם? -במבה -ביסלי -צ'יפס -מרשמלו (?) -מסטיקים -כל דבר משוקולד -לא אוכל שטויות כאלה אותה מסיבה.. אכלתם הרבה ואתם צמאים.. מה תיקחו לשתות? -קולה -ספרייט -משו דיאט -פאנטה -משו טבעי מפירות -מים (הכי בריא) -עזבו אתכם שטויות.. אני ישר לאלכוהול מה אתם נוהגים ללבוש כשאתם יוצאים למסיבה? -ג'ינס וג'ופיה\חולצה\ משו שיראה יפה ונורמלי -כמה שיותר חשוף..(חצאיות.. שמלות.. בטן מתנפנפת ושאר איברים) -כמה שיותר פשוט (מי כבר יראה אותי.. וגם אם כן.. לא ממש אכפת לי\העיקר שיהיה נוח) -שחור! -זה לא הביגוד.. זה האביזרים.. איזה נעליים תיקחו? -משו עם עקב פלטפורמה -כפכפים -ספורט.. -גמככה אני אוריד אותן באיזה שלב אתם הולכים לאיזה מועדון או מסיבה או לא משנה מה.. יש את כל רחבות הריקוד שתרצו.. לאיזה תלכו ראשונה? (תרגישו חופשיים לדרג לפי סדר אם תרצו) -רוק -מטאל -ישראלי -מזרחי -שחורה -אם טי וי ולסיום.. מה הבילוי המועדף עליכם מבין האופציות הבאות? -מועדון -פאב(למי שיכול) -סתם להסתובב עם חברים -בבית שלי או של חברים -מסעדה\בית קפה -הופעה אנג'וי: )

painapple

New member
סקרר.

חבר טוב ביקש מכם לבוא למסיבה של מישו שאתם לא מכירים מה תעשו? -לא תלכו (מה לי ולו? עדיף לשבת בבית ולחסוך על המתנה\לעשות משו יותר מועיל) הלכתם ברחוב ואיזה יחצ"ן דחף לכם ליד איזה הזמנה למסיבה חדשה שנשמעת ממש סבבה -תזרקו אותה בתיק ותשכחו ממנה הגעתם למסיבה ויש שולחן של חטיפים על איזה חטיף תלכו קודם? -ביסלי / כל דבר משוקולד אותה מסיבה.. אכלתם הרבה ואתם צמאים.. מה תיקחו לשתות? -משו דיאט מה אתם נוהגים ללבוש כשאתם יוצאים למסיבה? -ג'ינס וג'ופיה\חולצה\ משו שיראה יפה ונורמלי איזה נעליים תיקחו? -ספורט.. אתם הולכים לאיזה מועדון או מסיבה או לא משנה מה.. יש את כל רחבות הריקוד שתרצו.. לאיזה תלכו ראשונה? (תרגישו חופשיים לדרג לפי סדר אם תרצו) -רוק ולסיום.. מה הבילוי המועדף עליכם מבין האופציות הבאות? -בבית שלי או של חברים -מסעדה\בית קפה -הופעה

ועוד שאלון חורף קצת שונה..

(מפורום בנענע..) = האם בדר"כ אתם משמינים בחורף? הרי רב היום בבית, אין מה לעשות פותחים את המקרר ו.... = מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר בשיא הקור = בבוקר: נס קפה חם או תה חם? =יש בנות שלחוץ להן לימצוא "חבר לחורף".. להרגיש מזה להיות נאהבת בקור, כשבת/בן זוגכם מתחת לפוך מתחממים לכם... אתם מהבנות/בנים האלה?.. = מה אתם עושים הכי טוב כדי להתחמם? = האם תעדיפו ללכת לחברים ולהשתולל כרגיל בחורף בדיוק כמו בקיץ? או לקחת את זה קשה, (להתבאס, להישאר בבית וכו`) = באנגליה למשל אין עונות, הכל חורף כל הזמן, בדיוק כמו במוסקבה.. הייתם מעדיפים שיהיה ככה גם בישראל? שכל הזמן תהיה עונה אחת? רק קיץ/חורף? אם כן או לא, למה? = האם אתם משנים את צורת הלבוש שלכם בחורף בצורה דרסטית? הרי כולנו יודעים שבקיץ כולן לובשות זאת "עונה של ג`ינסים".. בחורף זאת עונה של "טרנינגים".. מה הסיגנון לבוש שלכם בחורף? = מהו החורף הכי כיף בשבילכם שתעבירו בסבבה?.

painapple

New member
../images/Emo182.gif

= האם בדר"כ אתם משמינים בחורף? הרי רב היום בבית, אין מה לעשות פותחים את המקרר ו.... ממ נראה לי שכן = מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר בשיא הקור חושבת על מתי צריך לקום ולמה
= בבוקר: נס קפה חם או תה חם? תה חם, כמובן =יש בנות שלחוץ להן לימצוא "חבר לחורף".. להרגיש מזה להיות נאהבת בקור, כשבת/בן זוגכם מתחת לפוך מתחממים לכם... אתם מהבנות/בנים האלה?.. נופ = מה אתם עושים הכי טוב כדי להתחמם? נעלי בית חמימות ותה חם = האם תעדיפו ללכת לחברים ולהשתולל כרגיל בחורף בדיוק כמו בקיץ? או לקחת את זה קשה, (להתבאס, להישאר בבית וכו`) בדיוק כמו בקיץ, רק כיף יותר, כי חורף והכל = באנגליה למשל אין עונות, הכל חורף כל הזמן, בדיוק כמו במוסקבה.. הייתם מעדיפים שיהיה ככה גם בישראל? שכל הזמן תהיה עונה אחת? רק קיץ/חורף? אם כן או לא, למה? נמ.. לא תמיד קפוא.. אבל לא רותח כמו שהקיץ שלנו, סתם אביב כזה באמצע = האם אתם משנים את צורת הלבוש שלכם בחורף בצורה דרסטית? הרי כולנו יודעים שבקיץ כולן לובשות זאת "עונה של ג`ינסים".. בחורף זאת עונה של "טרנינגים".. מה הסיגנון לבוש שלכם בחורף? נופ.. רק ג'ינסים וחולצות יותר עבות ויותר שכבות = מהו החורף הכי כיף בשבילכם שתעבירו בסבבה? שוקו חם ומתוק עם חברים בתוך הבית

למעלה